Προς το περιεχόμενο

Περίεργος ήχος GPU η PSU;

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κατάλαβα φίλε μου!

απλά σκέφτομαι ότι 700w ίσως είναι λίγα

γιατί θέλω να πάρω watercooling που δεν ξέρω αν έχει σχέσει με το τροφοδοτικό

αλλά και μια GTX295...

Το τροφοδοτικό (αν δεν έχει πρόβλημα) είναι υπεραρκετό και για μια 295. Αν πήγαινες για 2*GTX295 θα χρειαζόσουν κάτι πάνω απ'τα 800W.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλώς, ευχαριστώ και πάλι!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

λοιπόν παιδιά, μου έφεραν το καινούργιο τροφοδοτικό...

το έβαλα και παρατήρησα το εξής.

όλες οι θερμοκρασίες του pc [cpu,gpu κτλ ] είναι πιο χαμηλές ακόμα...

το θέμα είναι ότι μόλις τρέξω το ati tool ο ήχος υπάρχει...

μήπως ρε παιδιά είναι κάτι άλλο;

εσείς όταν τρέχετε ati tool ακούτε κάποιο θόρυβο;

σκέφτομαι μήπως ακουμπάει στο πανάκι που έχει το cosmos s για να κρατάει την σκόνη

και το τρώει την ώρα που ανεβάζει στροφές και γιαυτό ακούγετε;

μπορώ εν λειτουργία να το ξεβιδώσω και να το σηκώσω λίγο πιο πάνω να δω αν το κάνει;

καμία ιδέα;

Δημοσ.

ξέρετε τι σκέφτομαι;

μήπως δεν είναι τίποτα και απλά την ώρα που το ρεύμα μεταφέρετε κάνει αυτό το θόρυβο;

το κάνει μόνο στο ati tool και είναι σαν να ακούς κάποιο laser να γράφει κάτι... όπως όταν βάλεις ένα cd στο dvdrom λίγο πριν στο διαβάσει που κάνει έναν ήχο... και πηγαίνει ανάλογα με την κίνηση που κάνει ο κύβος στο ati tool...

τώρα που το θυμήθηκα το κάνει και αν ανοίξω το crysis warhead σε μορφή παραθύρου, αλλά μόλις ενεργοποιήσω το vsync σταματάει...

Δημοσ.
ξέρετε τι σκέφτομαι;

μήπως δεν είναι τίποτα και απλά την ώρα που το ρεύμα μεταφέρετε κάνει αυτό το θόρυβο;

το κάνει μόνο στο ati tool και είναι σαν να ακούς κάποιο laser να γράφει κάτι... όπως όταν βάλεις ένα cd στο dvdrom λίγο πριν στο διαβάσει που κάνει έναν ήχο... και πηγαίνει ανάλογα με την κίνηση που κάνει ο κύβος στο ati tool...

τώρα που το θυμήθηκα το κάνει και αν ανοίξω το crysis warhead σε μορφή παραθύρου, αλλά μόλις ενεργοποιήσω το vsync σταματάει...

οταν φορτωνονται, τα ψηφιακά pwm "τσιρίζουν"

ψηφιακά PWM έχουν- μερικές μητρικές (πχ dfi), psus και κάρτες γραφικών.

γενικα το κάνει στις τρισδιαστατες εφαρμογες γιατι τοτε εκτοξευονται τα watt και ζοριζεται το συστημα σου.

προφανως με vsync δουλευει λιγοτερο η καρτα γραφικων σου, πεφτει η καταναλωση και δεν παραγεται ο ηχος.

φυσικα αυτη ειναι η αποψη μου και ενδεχεται να ειμαι τελειως λαθος χα!

Δημοσ.

νομίζω πως είσαι σωστός γιατί το έψαξα στο google και έχουν πάρα πολλά άτομα το ίδιο πρόβλημα αλλά στην ουσία δεν είναι πρόβλημα

Δημοσ.
νομίζω πως είσαι σωστός γιατί το έψαξα στο google και έχουν πάρα πολλά άτομα το ίδιο πρόβλημα αλλά στην ουσία δεν είναι πρόβλημα

ναι κ το δικό μου τροφοδοτικό τσιρίζει λίγο όταν η κάρτα μου φορτώνει.

δεν πιστεύω πως θα πρεπε γιατί το σύστημα μου καταναλώνει το πολύ 400βατ και το psu είναι 650 (ή 450 με αυτοκόλλητο 650)

Δημοσ.

Και εμένα τσιρίζει...

Έχω 750ρι...Είναι λογικό;Μπας και φταίει που πάνω σε μια μπρίζα έχω ηχεία/οθόνη/ρούτερ/υπολογιστή;

Δημοσ.
Και εμένα τσιρίζει...

Έχω 750ρι...Είναι λογικό;Μπας και φταίει που πάνω σε μια μπρίζα έχω ηχεία/οθόνη/ρούτερ/υπολογιστή;

λογικό πλην σπαστικό

Δημοσ.

παιδιά από το ψάξιμο που έριξα κατάλαβα ότι ναι μεν ο ήχος προέρχεται από το τροφοδοτικό

αλλά δεν είναι πρόβλημα, απλά κάποια coils μαγνητίζονται και κάνουν αυτό το θόρυβο...

λύση που υπάρχει αλλά δεν την προτείνω γιατί δεν ξέρω να το κάνω και δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο είναι

να βάλεις λίγη κόλλα εκεί και θα φτιάξει...

Δημοσ.
παιδιά από το ψάξιμο που έριξα κατάλαβα ότι ναι μεν ο ήχος προέρχεται από το τροφοδοτικό

αλλά δεν είναι πρόβλημα, απλά κάποια coils μαγνητίζονται και κάνουν αυτό το θόρυβο...

Είναι ενοχλητικό ωστόσο.

λύση που υπάρχει αλλά δεν την προτείνω γιατί δεν ξέρω να το κάνω και δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο είναι

να βάλεις λίγη κόλλα εκεί και θα φτιάξει...

Θα χάσεις την εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...