Ailuros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, απλά κοίτα να δεις τι παίζει...Εγώ έφτιαξα τον υπολογιστή μου αγοράζοντας κομμάτια από διάφορα καταστήματα για να μου έρθει φθηνότερα... τα περισσότερα κομμάτια όμως ήταν από e-shop εκ των οποίων μέχρι στιγμής Monitor, CPU, και τώρα PSU, πάνε για RMA... πρώτο μείον, δεύτερο μείον ότι ναι μεν στα αλλάζουν, αλλά κάνουν και 10 μέρες το λιγότερο τουλάχιστον σε μένα... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Το πήγα στο e-shop και ο Θεός βοηθός! Σου απεύχομαι να έχει κάποιο πρόβλημα το τροφοδοτικό και αν ναι μακάρι να στο αντικαταστήσουν. Προσωπικά έχω μια μικρή προκατάληψη με τα Coolermaster αν και υπάρχουν αρκετοί που τα θεωρούν αξιόπιστα.
giorgos147 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Same problem here,με το hiper της υπογραφής μου!
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε αν έχεις εγγύηση καλύτερα να το πας! από όσο ξέρω και ας με διορθώσει κάποιος αν πω βλακεία αλλά αν έχεις πρόβλημα με πυκνωτή και σου σφυρίζει το psu τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου σκάσει το psu!
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το σφύριγμα είναι ένα απ΄τα κακά συμπτώματα ενός τροφοδοτικού. ΄Ενα άλλο που σπάνια παρατηρείται γιατί συνήθως δεν παρακολουθούμε τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος σε ένα κουτί η αύξηση εσωτερικής θερμοκρασίας. Αφού ζορίζεται θερμαίνεται και παραπάνω. ΄Οπως είπα όμως και σε άλλη ενότητα και να σκάσει ένα καλό τροφοδοτικό είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πειραχτεί οτιδήποτε άλλο στο PC. Μια φτηνοπατάτα ωστόσο αν καεί μπορεί να κάψει και της Παναγίας τα μάτια....
varemarious Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παίδες μιας και μιλάμε για σφυρίγματα που και πού τώρα τελευταία μου κάνει κάτι τέτοια η οθόνη μου phillips 107E crt. και όταν πάω να ακουμπήσω το χέρι μου καταλαβαίνω ηλεκτρισμό σύν του ότι σταματάει το σφύριγμα. Μπορώ να φανταστώ ότι το χέρι μου λειτουργεί σαν γείωση μαζί με το σώμα μου και γι ' αυτό αποφορτίζεται οπότε σταματάει και το σφύριγμα. Λέτε να μου κάνει κανα μπούμ. ;
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παίδες μιας και μιλάμε για σφυρίγματα που και πού τώρα τελευταία μου κάνει κάτι τέτοια η οθόνη μου phillips 107E crt. και όταν πάω να ακουμπήσω το χέρι μου καταλαβαίνω ηλεκτρισμό σύν του ότι σταματάει το σφύριγμα. Μπορώ να φανταστώ ότι το χέρι μου λειτουργεί σαν γείωση μαζί με το σώμα μου και γι ' αυτό αποφορτίζεται οπότε σταματάει και το σφύριγμα. Λέτε να μου κάνει κανα μπούμ. ; Θα θεωρήσω ότι χρησιμοποιείς τον οδηγό της οθόνης και δεν έχεις βάλει κανένα ρυθμό ανανέωσης πέρα από αυτούς που υποστηρίζει ο οδηγός. Αν όχι ψάξ'το εκεί ίσως να σου λύσει το πρόβλημα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μάλλον παραδίδει πνεύμα και θα πρέπει να έχει θολώσει σαν οθόνη πολύ καιρό πριν αρχίζει να σφυρίζει.
varemarious Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Θα το κοιτάξω όπως λές μόλις πάω σπίτι απλά την έχω απο το 2001 .και λέω μήπως ξεκίνησε ο επιθανάτιος ρόγχος. Πάντως θάμπωμα και διάφορα άλλα τέτοια δεν μου κάνει μέχρι στιγμής.
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Θα το κοιτάξω όπως λές μόλις πάω σπίτι απλά την έχω απο το 2001 .και λέω μήπως ξεκίνησε ο επιθανάτιος ρόγχος. Πάντως θάμπωμα και διάφορα άλλα τέτοια δεν μου κάνει μέχρι στιγμής. Κοίταξέ το. Μια φορά επιχείρησα μέσω των οδηγών της κάρτας γραφικών και έδωσα τον ανώτατο δυνατό ρυθμό ανανέωσης σύμφωνα με τον κατασκευαστή ενώ ο οδηγός επέτρεπε μόλις 5Hz λιγότερο. Αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγο να ακούγεται ένας πολύ οξύς ήχος από την οθόνη (σχετικά αμυδρός) που σχεδόν με τρέλλανε. Μόλις γύρισα στα μέγιστα που έδινε ο οδηγός όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό.
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το τροφοδοτικό μου θεωρείτε καλό; COOLERMASTER RS-700 REALPOWER M700 700W για όσους δεν το θυμάστε...
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το τροφοδοτικό μου θεωρείτε καλό;COOLERMASTER RS-700 REALPOWER M700 700W για όσους δεν το θυμάστε... Μια χαρά είναι και δίνει και αρκετά υψηλή εγγύηση για την τιμή του. Προσωπικά έχω μια μικρή προκατάληψη με τα Coolermaster γιατί μου είχαν σκάσει 2 σχετικά νωρίς. Και λέω προκατάληψη γιατί μπορεί να ήταν συμπτωματικό. Ερώτηση: υπάρχει UPS που να υποστηρίζει το PC για περιπτώσεις διακύμανσεις τάσης και για διακοπές ρεύματος; Αν όχι τότε ότι τροφοδοτικό και να έχεις είσαι έρμαιος στις τριτοκοσμικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 βεβαίως φίλε μου ένα mustek 1200va/840w καλό;
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 βεβαίως φίλε μου ένα mustek 1200va/840w καλό; ΄Εχω ακριβώς το ίδιο. Το καλό είναι ότι δεν στοιχίζει όσο μια μαιζονέτα στην Εκάλη και είναι αντικαταστήσιμη η μπαταρία, το κακό του ο μαμημένος ανεμιστήρας που ευτυχώς δεν λειτουργεί πάντα.
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εμένα δεν μου κάνει θόρυβο!!!! και εγώ είμαι ευχαριστημένος! ερώτηση: αν πάρω ένα τροφοδοτικό 1200w πρέπει να αλλάξω και το ups;
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εμένα δεν μου κάνει θόρυβο!!!!και εγώ είμαι ευχαριστημένος! O ανεμιστήρας δουλεύει για λίγο όταν το βάλεις μπροστά και είναι κρύο ή όταν παραφορτώνεται. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ανεμιστήρας σε κάτι τόσο απλό όπως είναι ένα UPS είναι αδικαιολόγητο. Τα ακριβά UPS έχουν ψύκτρες και όχι δεν είναι για αυτόν το λόγο ακριβότερα. ερώτηση: αν πάρω ένα τροφοδοτικό 1200w πρέπει να αλλάξω και το ups; To UPS δυστυχώς πρέπει να υπερκαλύπτει πάντα τις δυνατότητες ενός τροφοδοτικού.
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 κατάλαβα φίλε μου! απλά σκέφτομαι ότι 700w ίσως είναι λίγα γιατί θέλω να πάρω watercooling που δεν ξέρω αν έχει σχέσει με το τροφοδοτικό αλλά και μια GTX295...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.