Προς το περιεχόμενο

Έσπασε pin motherboard και τώρα τί ;

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το topic(χωρίς να πηδήξω σελίδες εννοείται για αγωνία...).

varemarious δε μπορείς να φανταστείς πόσο ξελάφρωσα ρε φίλε στο post#40.Άντε με γεια,καλοδούλευτο.:-)

Πήγαινε τώρα το σπασμένο pin πίσω στο plaisio και ζήτα πιστωτικό.Όχι και να πλερώνουμε πράγματα που δε χρησιμεύουν...Μέχρι εδώ η κοροϊδία.:P:p

(random και teo64x,έλεος ρε.!Πέθανα...)

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα και εγώ!!!:P

Πω πω ρε φίλε varemarious μπροστά στον δικό σου...:X ο δικός μου είναι μπιζέλι... αν κατάλαβες τι εννοώ!!!:lol::lol:

Μπράβο ρε φίλε άντε! καλό format!:shifty:

Δημοσ.

Ούφ όλα καλά. και το φορμάτ έγινε και όλο το βράδυ δούλεψε....

Τίποτα δε μύρισε και Μπάμ δεν ακούστηκε.:-):P

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και όσο για το σκουλαρίκι αφού δεν το χάλασα λέω να το φορέσω :lol: :lol: :lol:.

Καλή συνέχεια σε όλους

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αμαν...τι ηταν αυτο δλδ ουτε στον εχθρο σου που λενε... ευτυχος που ηταν αχρηστο pin (που ειναι τα s478 με τις τρυπες και το πλαστικο.... εεεεεεεε??)

Δημοσ.
θα το κανει ενας-δυο-δεκα-ποσοι?καποτε ξυπνανε και τους βαζουν χερι.κανε μια δοκιμη κι οτι κατσει.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

γιωργο εχεις ισιωσει ποτε πιν?ρωτα καμια γιαγια πως το κανουν:lol:

παιδια πέρα απ τη πλάκα...στραβωσα απο λάθος μου μια ολόκληρη σειρά pins απο pentium4...και εβαλα τη γιαγιά μου να τα ισιάξει!!!!! δούλευε 20 χρόνια σε ηλεκτρονικά κυκλώματα και ήταν το πιό σταθερό και εξειδικευμένο χέρι απ΄όλους μεσα στο εργοστάσιο!!!!!

δυστηχως ομως εσπασε ενα pin και byebye p4 :cry::cry::cry:

τώρα που διάβασα και όλο το topic..."πωπωπω" τι τύχη k αυτή...λέτε να είναι και το δικό μου κάνα reserved??? είναι στη γωνια που υπάρχει ένα κενό και ένα βελάκι που σου λέει πως να το βάλεις!

Δημοσ.

προσοχη παιδια με αυτα και καλο ειναι επεχεργαστες με τσακισμενα πιν κτλ να τα δοκιμαζετε σε παλιες μητρικες αλλιως μπορει να σας την παρει μαζι τυ στον αδη!μην την πατισετε οπως εγω!τυχερος ο φιλος ,coreygaylas δν νομιζω με τπτ ,αλλα δοκιμασε σε παλια μοδερμπορτ.

Δημοσ.

αχαχαχαχ το ποστ απλα *αμησε...

Τα εχει ολα μεσα...

Αγωνια/ανγχος/κωμωδια/συμβουλες/προχειροκατασκευες/κωλοφαρδια/γνωσεις/ξενυχτι και φυσικα happy end...

Το γυριζουμε ταινια???

Το ΣΕΞ λειπει αλλα το βαζουμε ξερω γω στην ταινια οτι μετα το επιτυχημενο βοοτ... ο πρωταγωνιστης σκουπιζει το υδρωμενο μετωπο και κανει ολη νυχτα σεξ με την κοπελα του η οποια ειχε καπνισει 3 πακετα τσιγαρα απο την αγωνια οσο ο καλος της ισωνε πινς με το τσιμπιδακι της...

hollywood οχι αστεια

Δημοσ.
Δεν προσεχεις ρε φιλε.

Να την πας για RMA δεν νομιζω

Αν βαλεις την cpu ετσι πανω λιγικα δεν θα δουλεψει

Tωρα τι σε συμφερει δεν ξερω γιατι εξαρταται απο την τιμη της μητρικης.

Πως πηγες να το ισιωσεις?Εγω που ειχα κατι στραβα pin απο παλια μεταχειρισμενη μητρικη ενος φιλου τα ισιωσα με ενα μηχανικο μολυβι,εβαλα το pin μεσα στην μυτη του μολυβιου και σιγα σιγα το ισιωνα και απο τοτε 2,5 χρονια τωρα δουλευει ρολοι

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να ανοίξεις το pc...Ξέρω περίπτωση φίλου μου, που Pentium 4 1.7Ghz λειτουργούσε χωρίς ούτε 1, ούτε 2, αλλά 4 Pins (!) απροβλημάτιστα.Αν είσαι τυχερός υπάρχει περίπτωση να δουλέψει.

EDIT: απ ότι βλέπω είσαι τυχερός :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...