GiOrGoSk21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις τέλειωσα το topic(χωρίς να πηδήξω σελίδες εννοείται για αγωνία...). varemarious δε μπορείς να φανταστείς πόσο ξελάφρωσα ρε φίλε στο post#40.Άντε με γεια,καλοδούλευτο. Πήγαινε τώρα το σπασμένο pin πίσω στο plaisio και ζήτα πιστωτικό.Όχι και να πλερώνουμε πράγματα που δε χρησιμεύουν...Μέχρι εδώ η κοροϊδία.:p (random και teo64x,έλεος ρε.!Πέθανα...)
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις το τελείωσα και εγώ!!! Πω πω ρε φίλε varemarious μπροστά στον δικό σου... ο δικός μου είναι μπιζέλι... αν κατάλαβες τι εννοώ!!!:lol: Μπράβο ρε φίλε άντε! καλό format!
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ούφ όλα καλά. και το φορμάτ έγινε και όλο το βράδυ δούλεψε.... Τίποτα δε μύρισε και Μπάμ δεν ακούστηκε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και όσο για το σκουλαρίκι αφού δεν το χάλασα λέω να το φορέσω :lol: . Καλή συνέχεια σε όλους
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 καλή συνέχεια και σε σένα!!!! φόρα το!!! φόρα το!!!
nick#18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 αμαν...τι ηταν αυτο δλδ ουτε στον εχθρο σου που λενε... ευτυχος που ηταν αχρηστο pin (που ειναι τα s478 με τις τρυπες και το πλαστικο.... εεεεεεεε??)
coreygaylas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 θα το κανει ενας-δυο-δεκα-ποσοι?καποτε ξυπνανε και τους βαζουν χερι.κανε μια δοκιμη κι οτι κατσει.***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** γιωργο εχεις ισιωσει ποτε πιν?ρωτα καμια γιαγια πως το κανουν παιδια πέρα απ τη πλάκα...στραβωσα απο λάθος μου μια ολόκληρη σειρά pins απο pentium4...και εβαλα τη γιαγιά μου να τα ισιάξει!!!!! δούλευε 20 χρόνια σε ηλεκτρονικά κυκλώματα και ήταν το πιό σταθερό και εξειδικευμένο χέρι απ΄όλους μεσα στο εργοστάσιο!!!!! δυστηχως ομως εσπασε ενα pin και byebye p4 :cry: τώρα που διάβασα και όλο το topic..."πωπωπω" τι τύχη k αυτή...λέτε να είναι και το δικό μου κάνα reserved??? είναι στη γωνια που υπάρχει ένα κενό και ένα βελάκι που σου λέει πως να το βάλεις!
pas2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 προσοχη παιδια με αυτα και καλο ειναι επεχεργαστες με τσακισμενα πιν κτλ να τα δοκιμαζετε σε παλιες μητρικες αλλιως μπορει να σας την παρει μαζι τυ στον αδη!μην την πατισετε οπως εγω!τυχερος ο φιλος ,coreygaylas δν νομιζω με τπτ ,αλλα δοκιμασε σε παλια μοδερμπορτ.
LuNaTiC Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αχαχαχαχ το ποστ απλα *αμησε... Τα εχει ολα μεσα... Αγωνια/ανγχος/κωμωδια/συμβουλες/προχειροκατασκευες/κωλοφαρδια/γνωσεις/ξενυχτι και φυσικα happy end... Το γυριζουμε ταινια??? Το ΣΕΞ λειπει αλλα το βαζουμε ξερω γω στην ταινια οτι μετα το επιτυχημενο βοοτ... ο πρωταγωνιστης σκουπιζει το υδρωμενο μετωπο και κανει ολη νυχτα σεξ με την κοπελα του η οποια ειχε καπνισει 3 πακετα τσιγαρα απο την αγωνια οσο ο καλος της ισωνε πινς με το τσιμπιδακι της... hollywood οχι αστεια
Alchemist` Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δεν προσεχεις ρε φιλε.Να την πας για RMA δεν νομιζω Αν βαλεις την cpu ετσι πανω λιγικα δεν θα δουλεψει Tωρα τι σε συμφερει δεν ξερω γιατι εξαρταται απο την τιμη της μητρικης. Πως πηγες να το ισιωσεις?Εγω που ειχα κατι στραβα pin απο παλια μεταχειρισμενη μητρικη ενος φιλου τα ισιωσα με ενα μηχανικο μολυβι,εβαλα το pin μεσα στην μυτη του μολυβιου και σιγα σιγα το ισιωνα και απο τοτε 2,5 χρονια τωρα δουλευει ρολοι Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να ανοίξεις το pc...Ξέρω περίπτωση φίλου μου, που Pentium 4 1.7Ghz λειτουργούσε χωρίς ούτε 1, ούτε 2, αλλά 4 Pins (!) απροβλημάτιστα.Αν είσαι τυχερός υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. EDIT: απ ότι βλέπω είσαι τυχερός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.