frenzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Σου λείπει reserved πιν. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη χρησιμοποιείται από τον επεξεργαστή, οπότε μάλλον θα ποστάρει χωρίς μανούρες.
giorgos147 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Κλείστε τις οθόνες σας καλύτερα επειδή θα πω την ΥΠΕΡΤΑΤΗ χαζομάρα. Δε ξέρω πως πάνε αυτά,και πως "κουμπώνουν" τα pin.Αλλά δε γίνεται να πάρει pin απο άλλη μητρική και να το "κολλήσει" εκεί; Ξέρω είναι κάτι χαζό...But,you never know...
frenzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Όχι δεν γίνεται. Τα πινάκια απ' ότι έχω καταλάβει δεν είναι απλώς κολλημένα. Είναι πατημένα πρεσσαριστά για να μη σπάνε- δηλαδή έχουν περίπου το διπλάσιο μήκος από αυτό που φαίνεται. Του φίλου όμως θα δουλέψει και χωρίς. Έχω την εντύπωση πως τα RESERVED είναι για μελλοντικές υλοποιήσεις cpu και δεν χρειάζονται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
giorgos147 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Όχι δεν γίνεται. Τα πινάκια απ' ότι έχω καταλάβει δεν είναι απλώς κολλημένα. Είναι πατημένα πρεσσαριστά για να μη σπάνε- δηλαδή έχουν περίπου το διπλάσιο μήκος από αυτό που φαίνεται. Του φίλου όμως θα δουλέψει και χωρίς. Έχω την εντύπωση πως τα RESERVED είναι για μελλοντικές υλοποιήσεις cpu και δεν χρειάζονται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν είπα να κλείσετε τις οθόνες σας και να μη διαβάσετε αυτό που έγραψα;;;
PCharon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Σου λείπει reserved πιν. Όντως, με βάση ένα pinout που είδα τουλάχιστον (πάντως αναφέρεται σε Ρ4, οπότε μπορεί και να μην ισχύει γι άλλη CPU). Ας κάνει τον κόπο να εγκαταστήσει και δοκιμάσει τη CPU...
frenzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Όντως, με βάση ένα pinout που είδα τουλάχιστον (πάντως αναφερόταν σε Ρ4, οπότε μπορεί και να μην ισχύει). Ε7000 Ε8000 είδα εγω pcharon
PCharon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ε, τότε αφού το έχουμε δει ως reserved σε 3 διαφορετικές υλοποιήσεις, μάλλον έπιασε το τζόκερ ο φίλος μας. varemarious δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις τη CPU χωρίς να πειραξεις τίποτα. Απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα είσαι τυχερός... *ώπα, καλά λέει ο frenzy, ακόμα να δοκιμάσεις? Άιντε ντε! (θα την πέσω για νάνι και θα χάσω το έργο, όχι τίποτ'άλλο, χα)
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν άναψε!!!!!!!! Το pc είναι καινούργιο οπότε τώρα θα περάσω τα windows. Εφόσον μπαίνει bios και μου δείχνει θερμοκρασίες voltage κ.τ.λ. θεωρώ ότι είμαι κωλόφαρδος ή επάνω στο format θα φάω την ήττα.
frenzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Α γεια σου. Πρόσεχε μη σου πέσει τώρα Καληνύχτες
PCharon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Α γεια σου. Πρόσεχε μη σου πέσει τώρα Πες του τέτοια, χα! varemarious μην το πεις ούτε του παπά, που λέει ο λαός. Ό,τι και να συμβεί από εδώ και πέρα μην ανησυχείς για το pin, θα οφείλεται αλλού όπως όλα τα κουλά στους υπολογιστές... Άντε, κλείνω κι εγώ και πάω για νάνι.
varemarious Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 θα το τρέξω για εγκατάσταση αν συμβεί κάτι θα επανέλθω. καληνύχτα και ευχαριστώ
random Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Βγάλε τη cpu, σπάσε ενα άλλο pin, προς το κέντρο καλύτερα, και ξεκίνα πρώτα απο τη μέθοδο Χρυσό Σκουλαρίκι. μετά βλέπουμε. κοντά 3 ώρες brainstorming, κρίμα να πάει χαμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.