SpUga5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, οι δικοί μου θέλουν να αγοράσουν καινούργια τηλεόραση λόγω του ότι η παλιά τα έπαιξε. Και εκεί που χάρηκα ότι θα κάνω μία έρευνα αγοράς, διαπίστωσα ότι έχω ένα μεγάλο περιορισμό, το ύψος στο οποίο μπορεί να μπεί η τηλεόραση, το οποίο είναι γύρω στα 58cm. Αυτό περιορίζει πολύ τις επιλογές που έχω (Σημείωση, οι δικοί μου μένουν Κύπρο οπόταν ότι βλέπω το βλέπω από το eshop της Κύπρουwww.eshopcy.com.cy ). Βρήκα μία 32" sharp aquos η οποία χωράει αλλά όσο και να ψάξω στο Internet δεν βρίσκω reviews. Ξέχασα να αναφέρω ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει ΚΑΙ αναλογικό ΚΑΙ ψηφιακό δέκτη! Μήπως υπάρχει κάποιος που να αγόρασε την τηλεόραση έτσι ώστε να μου πεί τις εντυπώσεις του ? --H τηλεόραση στην οποία αναφέρομαι είναι αυτή : http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.162029
bloodraven Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Φαίνεται καλή για τα λεφτά της νομίζω. Πραγματι ειναι πολύ καλή για τα λευτά της. Την παραπάνω TV την εχω και το μονο ασχημο που εχω να αναφέρω ειναι το Design του τηλεχειρηστηρίου. ΚΑτα τα αλλα ειναι super.
xetasa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Την tv αυτή δεν την έχω (είμαι σονάκιας) και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα το παραμικρό. Όμως αυτοί που ξέρουν, ξέρεις τι λένε? Anything but sharp!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.