Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί το MacOs και συνδέεται με το Internet; Βασίζετε σε κάποια γνωστή πλατφόρμα ανάπτυξης ο browser; 1. Την πρώτη ερώτηση δεν την κατάλαβα. 2. Ο browser είναι υλοποίηση του Webkit, ενός framework που δημιουργήθηκε από την Apple το 2002, η οποία βασίστηκε στο πρότυπο KHTML της KDE. Μετά το 2005, οπότε και το framework έγινε open-source, το υιοθέτησαν η Google και η Nokia. Και, ναι, ο Google Chrome στο Webkit βασίζεται. Οπότε μερικά μέλη που βιάστηκαν παραπάνω να δημοσιεύσουν εξυπνακίστηκα μηνύματα του στυλ "Ουάου, αντέγραψαν τον Chrome", καλύτερα να διάβαζαν λίγο παραπάνω, να δουν ποιός αντέγραψε ποιόν. Αλλά δεν πειράζει, το να γράφεις όποια μπούρδα σου κατέβει χωρίς να γνωρίζεις είναι εύκολο, απλό και ταιριάζει στη νοοτροπία μερικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί το MacOs και συνδέεται με το Internet; :shock: Όχι απλά συνδέεται, έχει πολύ πιο απροβλημάτιστο TCP/IP stack από αυτό των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Και, ναι, ο Google Chrome στο Webkit βασίζεται. Οπότε μερικά μέλη που βιάστηκαν παραπάνω να δημοσιεύσουν εξυπνακίστηκα μηνύματα του στυλ "Ουάου, αντέγραψαν τον Chrome", καλύτερα να διάβαζαν λίγο παραπάνω, να δουν ποιός αντέγραψε ποιόν. Βασικά το ότι χρησιμοποιούν το ίδιο framework δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιάζουν και εξωτερικά. Είναι διαφορετικά πράγματα. Και ίδια να ήταν αν ήθελαν θα μπορούσαν να αφήσουν τα tabs πάνω, αφού το είχαν ήδη έτσι. Τέλος πάντων, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος το έκανε πρώτος. Σημασία έχει τη στιγμή που μιλάμε ποιος καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες μου. Αν η κυρια Apple μας εδινε το source για να τον κανουμε port στο Linux Όπως ο google chrome ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Και, ναι, ο Google Chrome στο Webkit βασίζεται. Οπότε μερικά μέλη που βιάστηκαν παραπάνω να δημοσιεύσουν εξυπνακίστηκα μηνύματα του στυλ "Ουάου, αντέγραψαν τον Chrome", καλύτερα να διάβαζαν λίγο παραπάνω, να δουν ποιός αντέγραψε ποιόν.) Φαντάζομαι πως έχεις την ελάχιστη αφαιρετική ικανότητα να ξεχωρίσεις πως όσοι ανέφεραν τη φράση "μου θυμίζει" εννούσαν - πες μου, τί άλλο?! - το σχεδιασμό του Graphical User Interface διότι αυτό βλέπει κάποιος με τα μάτια του και όχι το WebKit. Θαρρώ λοιπόν πως είναι τουλάχιστον άστοχη η παρατήρησή σου και περιττοί οι χαρακτηρισμοί. Ανδρέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φαντάζομαι πως έχεις την ελάχιστη αφαιρετική ικανότητα να ξεχωρίσεις πως όσοι ανέφεραν τη φράση "μου θυμίζει" εννούσαν - πες μου, τί άλλο?! - το σχεδιασμό του Graphical User Interface διότι αυτό βλέπει κάποιος με τα μάτια του και όχι το WebKit. Θαρρώ λοιπόν πως είναι τουλάχιστον άστοχη η παρατήρησή σου και περιττοί οι χαρακτηρισμοί. Ανδρέας. Καθόλου περιττοί οι χαρακτηρισμοί. Ως προς το Webkit, όπως πιθανόν να αντιλαμβάνεσαι, το framework επηρεάζει και τη λειτουργικότητα του browser. Οπότε το "κάτι μου θυμίζει" μπορεί κάλλιστα να αναφέρεται τόσο στην εμφάνιση (το GUI) όσο και στη λειτουργία/λειτουργικότητα του browser. Σε κάθε περίπτωση, υποθέτω ότι μπορείς να αντιληφθείς τη σκωπτικότητα των σχόλιών μου, για τους πάσης φύσεως ειδικούς που έχουν ξεφυτρώσει τελευταία και το μόνο που έχουν να προσθέσουν σε μία συζήτηση είναι η φτηνή ειρωνία και τα (άσχετα συνήθως) σχόλια. Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί παρεξηγήθηκες, προφανώς το σχόλιό μου δεν αναφέρεται σε εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φαντάζομαι πως έχεις την ελάχιστη αφαιρετική ικανότητα να ξεχωρίσεις πως όσοι ανέφεραν τη φράση "μου θυμίζει" εννούσαν - πες μου, τί άλλο?! - το σχεδιασμό του Graphical User Interface διότι αυτό βλέπει κάποιος με τα μάτια του και όχι το WebKit. Θαρρώ λοιπόν πως είναι τουλάχιστον άστοχη η παρατήρησή σου και περιττοί οι χαρακτηρισμοί. Ανδρέας. ετοιμάσου για ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apateonas_69 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μεγαλη διαφορά στη ταχύτητα. Υπέροχη η εισαγωγή του CoverFlow στον σαφάρι. Αναδιοργανωμένο το Ηistory προς το καλύτερο. To Show top sites ούτε κρύο ουτε ζέστη για τους λάτρεις του πληκτρολογίου ;ρ. Όσο αναφόρα τα tabs ψιλό σπαστικά ήμουν αλλιώς συνηθισμένος ;r κράζεις χωρίς να τον έχεις δοκιμάσει? εχω δοκιμάσει..Ειναι μούφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasds Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Κάναν καλή δουλεία, αναμονή για την τελική έκδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 1. Την πρώτη ερώτηση δεν την κατάλαβα. Α, δεν είχε κάτι να καταλάβεις. Πλακίτσα έκανα. 2. Ο browser είναι υλοποίηση του Webkit, ενός framework που δημιουργήθηκε από την Apple το 2002, η οποία βασίστηκε στο πρότυπο KHTML της KDE. Μετά το 2005, οπότε και το framework έγινε open-source, το υιοθέτησαν η Google και η Nokia. Έλεγα μήπως έβγαλαν κάτι ριζικά καινούριο στην νέα έκδοση. Οι άλλοι (mozilla) να δούμε πότε θα πάνε προς τα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 καλισπερα. υπαρχει καποιος τροπος στοn safari να φαινεται μπαρα στο κατω μερος με τη φορτςση της σελιδας? Υπαρχουν τπτ addons για καιρο κτλ? thanks, ειπα να τον δοκιμασω.... αααα επισης τα κουμπια ηομε και ρεφρες ηταν πολυ ν=βολικα στο μοζιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tauritos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλος browser φαινεται...Εξαιρετικα γρηγορος αλλα ακομα εχει καποια προβληματακια...πχ δεν μπορω να επιλεξω και να δω τα mail μου στο hotmail,και κρασαρει σε ακυρες στιγμες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σημερα τον δοκίμασα. Η απάντηση ειναι: Χμμμ... Δεν μου προσφέρει κατι περισσότερο απο τον chrome που κινείται στην ιδια λογική μινιμαλισμου. Δεν ξερω, οι χρήστες mac δεν εχουν αλλη επιλογή browser; Ετσι μονο θα τον κρατούσα, καλος φαινεται αλλα τιποτε περισσότερο ή εντυπωσιακο. Πασχει απο παιδικές ασθένειες και εφαρμόζει με το ζόρι πράγματα που δεν μου αρέσουν πχ. τεραστιο titlebar, τεράστια tabs, φαντεζι dialscreen αλλα χωρις τη χρησιμοτητα που εχουν βαλει στον chrome. Εχω να πω κι αλλα αλλα δεν εχουν νόημα, απλως διαλέγω κάποιον αλλο browser.. Για μενα ο firefox συνολικά ειναι καλυτερο "πακετο" και μπορει να σταθει σε καθημερινή χρήση. Αν "χτυπάει" τον chrome, καλα το παει. Αν χτυπαει τον firefox .. ειναι για γέλια! Εκτος αν θεωρει κάποιος οτι θα τους βάλουμε δίπλα διπλα και θα τρέχουμε σκριπτάκια για να "γουστάρουμε". Καλη η ταχυτητα και ο firefox τα καταφέρνει μια χαρα. Για windows θα προτιμησω τον συνδιασμό firefox (δουλεια ωρων) + chrome (γρηγορο browsing ή εμφαση στην ταχυτητα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αυτο το coverflow το έχει πατεντάρει η apple? είδε ότι έπιασε και το βάζει παντού! αλλα παντού λέμε, μέχρι και στα web-galleries της όχι τπτ άλλο, απλά δνε ξεχωρίζεις αν έχεις αλλάξει εφαρμογή ή όχι (κακία κακία) τον σαφαρι δεν τον δοκιμάζω ακόμα (opera 10a εδώ, δεν μπορώ να κάνω τεστ σε πολλούς browser παράλληλα για bugs) όσο για την ταχύτητα, αποδεδειγμένα ο καθένας λέει τα δικά του... ΠΑΝΤΟΥ! κάτι pstn users λένε τελειώς άλλα από τους dsl users τα παλιά πισι άλλα από τα καινούρια κτλ κτλ κτλ, ας αποφασίσει ο καθένας τι θέλει και ας μείνει σε αυτό και εγώ λέω ότι ο οπερα είναι ο πιο γρηγόρος! γιατί? γιατι δουλεύω πιο γρηγόρα με αυτόν (mouse gestures to the rescue) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Για ορθογραφικο ελεγχο εχουμε τιποτα αλλα στα windows??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 το δοκίμασα και εγώ και εμεινα εντυπωσιασμενος.τον προτιμω περισσότερο απο τους αλλους τρεις[firefox,opera,chrome] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα