Street-Fighter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να λεγες καναν άλλο browser θα λεγα ΟΚ,αλλά τον Firefox; Τον Firefox; Γιατι τι εχει ο firefox Οκ δεν ειναι ο γρηγοροτερος browser αλλα κατε με δεν λεει κατι αν χανει 1 sec να ανοιξει το καθε scriptακι Και τι να κανω οποιονδήποτε browser οταν ειναι εντελώς άχρηστος απο add ons??? Καλος ο safari αλλα δεν πιστευω να αξιζει καποιος να τον εχει εκτος mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ρε τι μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εεεεε φαγωθήκατε όλοι με το τι σας θυμίζει-τι σας θυμίζει,το GUI του λειτουργικού που κοιτάται στην οθόνη σας, σας θυμίζει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Βρε λες????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santeron Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Έβαλα την beta για να το δω. Τα πράγματα γενικά είναι όπως τα λένε και οι από πάνω. Αυτό που μου την έσπασε είναι ότι τράβηξε τα bookmarks από κάποιον άλλο browser χωρίς να ρωτήσει. Αυτή τη στιγμή έκανα μία δοκιμή για μνήμη. Άνοιξα τον browser, ήρθα στο insomnia και άνοιξα αυτό το thread. 73MB μνήμης αυτή τη στιγμή. Ο opera μία από τα ίδια. ΙΕ7 55ΜΒ. Firefox 3 61MB. Σαν χρόνος μου φαίνετε ότι είναι αρκετά πιο γρήγορος... πάντως, σε Mac Os X, cold start μιλάμε για 2 δευτερόλεπτα(κυριολεκτικά) τη στιγμή που ο Firefox σου επιτρέπει ακόμα κ καφέ να φτιάξεις...χοχοχο Μην ξεχνάς ότι στα OSX ο safari βρήσκεται μέσα στο OS σαν μέρος αυτού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μην ξεχνάς ότι στα OSX ο safari βρήσκεται μέσα στο OS σαν μέρος αυτού... σίγουρα..., απλώς ο firefox ακόμα και σε linux/windows αργεί να ανοίξει...δε ξέρω βέβαια πως συμπεριφέρεται ο Safari σε Windows...εκεί μπορεί να αργεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μην ξεχνάς ότι στα OSX ο safari βρήσκεται μέσα στο OS σαν μέρος αυτού... Σαν μερος?? τι εννοεις? Αν εννοεις προεγκατεστημενος ναι, συμφωνω, ειναι αδιαμφισβητητο αλλωστε... ομως μπορει να βγει απ το συστημα οποιαδηποτε στιγμη.. σαν να ηταν οποιοδηποτε αλλο προγραμμα (firefox,Chrome,Opera). Α, εξαιρειται ασφαλως ο Internet Explorer, που δε βγαινει καθολου ευκολα απ τα Windows, κ αμα βγει, μετα εχει προβληματα.. edit: natural_sgf, σε Windows, ο Safari ειναι αρκετα καλος κ γρηγορος στο browsing, στην εκκινηση ετσι κ ετσι, εχει ωραιο gui κ γραμματοσειρες (προσωπικη γνωμη) αλλά μου την εσπασε ωρες ωρες που χε κανει Force quit μονος του.. γενικα τι να λεμε, σε Windows υπαρχει μονο ο Firefox, σταθεροτατος,γρηγοροτατος, κ με πολλα plugins αν θες να κανεις πολλες δουλειες με λιγοτερα click.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 εμενα πάντως ο firefox ανοίγει άμεσος σε windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ο Safari σε προσωπικό test που είχα κάνει... ήταν ταχύτερος του firefox... Αλλά τον βρίσκω λίγο σε σχέση με τον FF λόγο addons... H νέα έκδοση μου τράβηξε την προσοχή και σήμερα θα την δοκιμάσω σίγουρα! Παρ'όλα αυτά δεν έχω καταφέρει να βρώ browser που να μπορεί να χτυπήσει τον Opera μου!!!! Πιο stable και γρήγορο browser δεν έχω ματαβρεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 [...] Μην ξεχνάς ότι στα OSX ο safari βρήσκεται μέσα στο OS σαν μέρος αυτού... Κάνεις λάθος, o Safari δεν είναι μέσα στο MacOS ούτε είναι μέρος του ΜacOS. Είναι απλώς προεγκατεστημένος στο MacOS αλλά δεν έχει καμία άλλη εξάρτηση από το λειτουργικό. Άλλωστε απεγκαθίσταται κανονικότατα, όπως οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoPrisoner Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 αυτο που μου αρεζε στον Safari στο PC ηταν οτι ειχε look απο Mac osX και τωρα τον καναν αθλιο με αυτο το look. σκεφτομαι για firefox παλι,αλλα να ρωτησω κατι,το τροπο που εμφανιζει το TEXT ο safari πως μπορω να το εχω και στον firefox?ειναι αρκετα πιο smooth τα κειμενα στον safari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειναι κακό μια ευχαριστη mac ια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 απλώς ο firefox ακόμα και σε linux/windows αργεί να ανοίξει... όχι, δεν αργεί... τουλάχιστον όχι παραπάνω από ότι ο safari σε mac os... στο θέμα μας τώρα... όπως και την προηγούμενη φορά που δοκίμασα τον safari σε win έτσι και τώρα απογοητεύτηκα. Δεν μου έδωσε τίποτα για να ξεβολευτώ από τον firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί το MacOs και συνδέεται με το Internet; Βασίζετε σε κάποια γνωστή πλατφόρμα ανάπτυξης ο browser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dyrer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δυστυχώς, αν και εντυπωσιακός o Safari 4 BETA, μοιάζει περισσότερο με Windows Με τον 3 ειχα λίγο την ψευδαίσθηση ότι είμαι με Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα