Προς το περιεχόμενο

αγορα modem router

b_ace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Εχω forthnet 24 mbps και ενα παλιο modem crypto f200 δωρεαν απο forthnet απο τοτε που ημουν στο 1mbps.

οποτε ανοιγω τορεντ η soulseek,μετα απο λιγο κολλανε τα παντα και κανω επενεκκινηση.

να αναφερω παντως,ισως να μην εχει σημασια,οτι τωρα εχω vista,αλλα πριν 4 περιπου μηνες (ελειπα για 4 μηνες εκτος ελλαδας) στα xp του παλιου υπολογιστη με το ιδιο μοντεμ δεν ειχα τετοια κολληματα.

Τι προτεινετε για αγορα?

Μεχρι 100 ευρω και οχι απο online μαγαζι

θελω καλη ταχυτητα και να μην κολλαει οταν κατεβαζω βαρια τορεντς.

Επισης:το port forwarding ειναι απαραιτητο να το κανω για να κατεβαζω p2p η torrent?

Ευχαριστω

Δημοσ.

α.apeira θεματα για το τι να παρεις.εγω θα περνα το speedtouch 585.το εχει η forthnet ο Ποτενετ kai to http://www.axd.gr. και να κλεισεις το firewall tou router to port forward χρειαζεται.και να μην κλεισεις το firewall του ρουτερ το port forward κανει override to firewall.για να μην χρειαζεται port forward πρεπει να ισχυει ενα απο τα παρακατω

α.να εχεις μοντεμ οχι ρουτερ

β.να εχεις ρουτερ αλλα να τον εχεις βαλει να παιζει σαν μοντελ bridge ethernet που οποιος το κανει για να μην κανει port forward ειναι απλα αποτυχημενος.

γ.να εχεις πραγματικο δικτυο

δ.να εχεις κανει dmz.

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.

Εχω forthnet 24 mbps και ενα παλιο modem crypto f200 δωρεαν απο forthnet απο τοτε που ημουν στο 1mbps.

οποτε ανοιγω τορεντ η soulseek,μετα απο λιγο κολλανε τα παντα και κανω επενεκκινηση.

να αναφερω παντως,ισως να μην εχει σημασια,οτι τωρα εχω vista,αλλα πριν 4 περιπου μηνες (ελειπα για 4 μηνες εκτος ελλαδας) στα xp του παλιου υπολογιστη με το ιδιο μοντεμ δεν ειχα τετοια κολληματα.

Τι προτεινετε για αγορα?

Μεχρι 100 ευρω και οχι απο online μαγαζι

θελω καλη ταχυτητα και να μην κολλαει οταν κατεβαζω βαρια τορεντς.

Επισης:το port forwarding ειναι απαραιτητο να το κανω για να κατεβαζω p2p η torrent?

Ευχαριστω

Έχω το siemens sl2-141 και μπορώ να πω ότι είναι πολύ σταθερό και έχει και ασύρματο.

Δημοσ.

Δεν είμαι πολύ σχετικός με router και με δίκτυα.Έχω το modem/router thomson 585 v7 και χωρίς να έχω κάνει τίποτα με port forward,δέχομαι κανονικά συνδέσεις.Έχω κάνει τίποτα λάθος λες?Βασικά μόνο το cd του conn-x έβαλα και δεν έκανα τίποτα άλλο.:confused:

Δημοσ.
Δεν είμαι πολύ σχετικός με router και με δίκτυα.Έχω το modem/router thomson 585 v7 και χωρίς να έχω κάνει τίποτα με port forward,δέχομαι κανονικά συνδέσεις.Έχω κάνει τίποτα λάθος λες?Βασικά μόνο το cd του conn-x έβαλα και δεν έκανα τίποτα άλλο.:confused:

αμα δεν κανεις port forward δεν σημαινει οτι δνε θα παιζει απλα θεωρητικα κερδιζεις σε ταχυτητα .βεβεα σε πολλες περιπτωσεις να το πω με απλα λογια μπορει να μην χριαστει να ανοινξεις ports και να παιξει κανονικα διοτι στο speedtouch το upnp ειναι ενεργοποιημενο απο default

Δημοσ.

Πόση ακόμα ταχύτητα να κερδίσω.Γενικά κατεβάζω από http με 100 και από torrent,εφόσον η πηγή είναι καλή,πιάνω και εκεί 90-100.Μάλλον θα συμβαίνει το τελευταίο που είπες.Δηλαδή αν το αφήσω όπως είναι,θα έχω κανά πρόβλημα?

Τι πρέπει να κάνω,αν θέλω να κάνω port forward,να απενεργοποιήσω το upnp?

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

το Upnp το αφησεις ανοιχτο η οχι δεν θα σε πειραξει.το port forward καλο ειναι να το κανεις οχι μονο για ταχυτητα αλλα και για seeding κααι το βασικο να μαθεις πως παιζει ωστε καποια στιγμη που ισως χριαστει υποχρεωτικα να ξερεις πως να το κανεις.http://www.portforward.com και γραφει για τον ρουτερ.οπου κολησεις μας λες.η στατικ ip που ζηταει δεν εχει σχεση με τον provider.εννοει στατικ στο δικτυο σου και στο pc σου .δεν εχει καμια σχεση με την dynamic του provider σου

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να το κάνω.Φοβάμε μην κάνω και καμιά βλακεία στις ρυθμίσεις του router.Τέλος πάντων.

Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολείθηκες.:-)

Δημοσ.

και να κανεις βλακεια το μηδενιζεις απο το κουμπακι πισω το μικρο πατηεμνο για 4 δεπτερολεπτα και το ξανασεταρεις.δεν χαθηκε ο κοσμος.αμα δεν παιξεις δεν θα μαθεις και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν θα χαλασεις τιποτα.καλο ειναι να ξερεις να το σεταρεις ανα πασα στιγμη.αν καταλαβεις την λογικη σε 2 3 ρουτερ θα δεις οτι θα σεταρεις τα παντα μετα και οσον αφορα port forward αλλα και σε θεματα wireless και ρυθμισεις isp.

Δημοσ.

Α ναι,είναι και το reset.Θυμήθηκα τώρα όμως,που έλεγε στο εγχειρίδιο του conn-x,πως το reset κάποιοι isp (που το δίνουν με τα πακέτα τους) μπορεί να το έχουν απενεργοποιήσει.Λες να ισχύει αυτό (δεν νομίζω,θα ήταν μεγάλη χαζομάρα τους)?:confused:

Δημοσ.

δεν εχω δει ποτε απενεργοποιημενο reset παντως.συνηθως σε καποια ρουτερακια που εχουν custom firmware απλα οταν το κανεις reset περνει καποια default που ειναι του isp.μην φοβασε παντως.αλλαξε του τα φωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...