Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται με την lg 37lg7000 scarlet;;;;

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !! Για αλλη μια φορα... Ενδιαφερομαι να αγορασω την 37αρα lg με κωδικο 37lg7000 το θεμα ειναι οτι εχει εξαφανιστει απο ολα τα μαγαζια ξερει κανεις αν και ποτε προκειτε να τη φερουν, γιατι επειγομαι. Επεισης ξερεται αν θα βγει καποιο μοντελο με χαρακτιριστικα full hd 100hz και αντιθεση τουλαχιστον 50000 και κατω απο 950 ευρω;;

Δημοσ.

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε... Πουλούσε σαν ζεστό ψωμί, κορυφαία τιμή για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει...

Δημοσ.

Από ότι ακούγεται σε ξένα φόρα, μάλλον αποσύρθηκε (λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων...) και αναμένεται να αντικατασταθεί από τη νέα σειρα: **LH7000.

Δημοσ.
Από ότι ακούγεται σε ξένα φόρα, μάλλον αποσύρθηκε (λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων...) και αναμένεται να αντικατασταθεί από τη νέα σειρα: **LH7000.

Eχεις καποιο λινκ?

Δημοσ.

Όχι κάποιο πρόχειρο, αλλά πριν από δύο εβδομάδες που έψαχνα για πιθανή αγορά της είδα αρκετα.

Μία ακόμα ένδειξη είναι ότι δεν υπάρχει πουθενα σχεδόν για αγορά ετοιμοπαράδοτη, έχει έλλειψη.

google it.

Δημοσ.
Eχεις καποιο λινκ?

κάποιο link δεν έχω να σου προτείνω αλλά άκουσα κι εγω ότι θα κυκλοφορήσει αυτή η LH7000 με μικρότερο χρόνο απόκρισης και μεγαλύτερο δυναμικό λόγο αντίθεσης.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ παιδιά έχω καταλήξει στην 37αρα LH7000 (200Hz)...ρε σεις υπάρχει κανένας που να την έχει για να μας πει τις εντυπώσεις του??...νομίζω παίζει και .mkv?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...