spocky Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εχει αγορασει κανεις τετοιο τηλεφωνο?Σκεφτομαι να παρω ενα αλλα φοβαμαι μηπως χαλασει την επομενη μερα.Ειναι οντως στις λειτουργιες τους ιδια με τα iphone η ειναι διαφημιστικα τρικ?Αν εχει καποιος εμπειρια απο τετοιο κινητο θα με βοηθουσε.
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ήθελα να πάρω το i9 που νομίζω είναι αρκετά επιτυχημένο αντίγραφο. Απλά σκέφτηκα το θέμα του σαρ και τελικά δεν το πήρα. Δεν βρήκα πουθενά να αναφέρουν κάποια τιμή για το σαρ και έτσι το ξανασκέφτηκα..
spocky Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τι ειναι το σαρ?Εγω απο οτι εχω δει τα μονα που το ψιλοπλησιαζουν το iphone ειναι τα T32 και m88+.Τα εχει δοκιμασει κανεις η ειναι πεταμενα λεφτα?
puzzle21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τι ειναι το σαρ?Εγω απο οτι εχω δει τα μονα που το ψιλοπλησιαζουν το iphone ειναι τα T32 και m88+.Τα εχει δοκιμασει κανεις η ειναι πεταμενα λεφτα? sar ειναι ο δεικτης ακτινοβολιας κινητου... ο καθε κατασκευαστης βαζει για καθε κινητο του ενα δεικτη sar για να ξερει ο υποψηφιος αγοραστης τι ακτινοβολια θα εκπεμπει το κινητο.. Υπαρχουν καποια ορια στους δειχτες που καλο ειναι για την υγεια μας να τους τηρουμε.. Αν googlareiς λιγο θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.