Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καινουργιο σκληρο και Ghost

nickzilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα: Ειχα δυο σκληρους με περασμενο σε καθενα τους το ιδιο αρχειο ghost με αποτελεσμα να μπορω να bootαρω με οποιον απο τους δυο ηθελα επιλεγοντας απο το bios. Το αρχειο ghost το εχω επισης σε ενα αλλο partition. Οταν χαλασε ο ενας σκληρος λογω bad sectors μου τον αντικατεστησαν και πηρα καινουργιο σκληρο. Τον χωρισα σε τεσσερα partitions (οπως ειχα και τον προηγουμενο) και φορτωσα το αρχειο ghost που ειχα με το hiren's boot cd. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να μπω με τον καινουργιο δεν τον αναγνωριζει καθολου οταν bootαρει αλλα τον βλεπει οταν bootαρω με τον αλλον κανονικα. Επισης προσπαθησα να κανω το ιδιο και με αντιγραφη του partition του παλιου στο partition του καινουργιου και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, δεν αναγνωριζει τον σκληρο σαν boot συσκευη αλλα τον βλεπει σαν σκληρο οταν bootαρω με τον αλλο. Το partition magic απο το hiren's boot cd μου δειχνει error στο MBR του νεου σκληρου αφου φορτωσω το ghost. Μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

Μάλλον είναι πρόβλημα του sata controller που δεν αναγνωρίζεται από το ghost του hiren. H λύση στο πρόβλημα σου είναι η παρακάτω:

Βρες το ghost32.exe από το πρόγραμμα ghost που έχεις και κάνε restore το ghost image που έχεις, bootαροντας στο λειτουργικό που δουλεύει.

Δημοσ.
Μάλλον είναι πρόβλημα του sata controller που δεν αναγνωρίζεται από το ghost του hiren. H λύση στο πρόβλημα σου είναι η παρακάτω:

Βρες το ghost32.exe από το πρόγραμμα ghost που έχεις και κάνε restore το ghost image που έχεις, bootαροντας στο λειτουργικό που δουλεύει.

Τελικα το βρηκα...ειχα κανει βλακεια και προσπαθουσα να βαλω το συστημα σε logical partition...αυτο το καταλαβα οταν πηγα να κανω καθαρη εγκατασταση των windows και μου ελεγε οτι δεν ηταν compatible το partition για να γινει η εγκατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...