antony.21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 εδώ και δύο μερες εχω ενα προβλημα με τον κωδικο εισοδου στο Gmail ενω εχω βαλει το Gmail να κατεβαινει και στο outlook προσπαθησα να μπω στο Gmail απο την κεντρικη του σελιδα απο αλλο υπολογιστη και μου λεει οτι ο κωδικος μου δεν ειναι σωστος. προσπαθησα αρκετες φορες να βαλω τον κωδικο μου αλλα χωρις αποτελεσμα το κακο ομως ειναι οτι και στο outlook σταματησε να ερχετε και η αλληλογραφια ανεξηγητα. συμπληρωσα την φορμα που εχει για την διαδικασια του ξεχασμενου κωδικου αλλα δεν βγαζω ακρη γιατι πρεπει να απαντησω λεει και σεμια μυστικη ερωτηση για να μου ξαναστηλουν τον κωδικο μου παιδια εχω πελαγωσει και χρειαζομε επειγοντος βοηθεια διοτι το mail αυτο ειναι και επαγγελματικο και εχω παθει μεγαλη ζημια τι αλλες κινησεις μπορω να κανω για να μου στειλουν τον κωδικο μου παιδια ΣΟΣ :cry::cry:
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Στείλε ένα μήνυμα στην υποστήριξη τους και δες αν θα βγάλεις άκρη.
adamakos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 χθες ειχε προβλημα ο σερβερ τους μηπως τα προβληματα οφειλονται και εν μερει σε αυτο? οσον αφορα τη μυστικη ερωτηση που λεει δεν θυμασαι τι ειχες βαλει? συνηθως ειναι για το κατοικιδιο. την οικογενεια κτλ ψαξτο λιγο να σου δωσουν απο την υποστηριξη τον κωδικο χλωμο το κοβω γιατι πως θα ελεγξουν οτι εισαι οντως εσυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.