G-kolt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια για ακομα μια φορα χρειαζομαι βοηθεια... Πρωτα απο ολα να πω οτι παω Α' Λυκειου και στο μαθημα της Τεχνολογιας μου αναθεσαν την δημιουργια μιας "αφισας" για ενα τεχνολογικο συνεδριο που θα γινει στο school μας...(με θεμα 4ο μαθητικο συμβουλιο Τεχνολογιας). Ετσι επειδη δεν εχω ασχοληθει με κατι παρομοιο δεν ξερω ακριβως τι να κανω για αυτο αμα εχετε καμια ιδεα η κανα Link με σχετικο θεμα θα το εκτιμούσα ...
soturin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Πρώτη λυκείου παιδί, σου ανέθεσαν να κάνεις μόνος σου αφίσα; Σε υπολογιστή; Τι είδους βοήθεια θέλεις; Προτάσεις, tutorials;
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Παίρνεις ένα σχετικό Minimal backgroung και απλά προσθέτεις info τακτοποιημένα με σχετικά fonts. Κάτι τέτοιο ας πούμε σε τέτοιο φόντο Γενικά δεν είναι τίποτα... Αν δεν έχεις ιδέα απο απλή επεξεργασία εικόνας, απο πού και ως που σου ανέθεσαν κάτι τέτοιο;
G-kolt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παλιοτερα τους ειχα βγαλει κατι 3D σχεδια στο pc για ασχολουμε με αρχιτεκτονικη και ετσι και τωρα μου βαζουν συνεχεια εργασιες ... Παντως η δευτερη εικονα που εβαλες ειναι φοβερη για το θεμα που θελω!!!!!!
klainmaingr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Είναι αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να την βρώ σε καλύτερη ανάλυση...
filipposx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Είναι αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να την βρώ σε καλύτερη ανάλυση... checkare εδώ... εχει δωρεαν φωτος μεγαλης αναλυσης http://www.sxc.hu/category/1100/1
klainmaingr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ναι είναι απο τα καλύτερα σχετικά site
G-kolt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Οντος εχει πολυ υλικο κατι θα κανουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.