Προς το περιεχόμενο

Δεν δεχεται την καρτα

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αγορασα κι εγω χτες μια καρτουλα για να ανανεωσω το χρονο ομιλιας στο καρτοκινητο μου, και τι να δω? Δε τη δεχοταν το συστημα. Ελεγε να δοκιμασω και παλι λιγο αργοτερα...

Για να μη τα πολυλογω, απο χτες εως σημερα δε τη δεχεται.

Φοβαμαι πως αν δοκιμασω και αλλες (αποτυχημενες) φορες, το μονο που θα καταφερω ειναι να κλειδωθει το συστημα και να μη μπορω να κανω καμια ανανεωση για μια εβδομαδα.

Το ερωτημα ειναι,τι εχει συμβει και τι κανουμε τωρα?

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Κάποιο μαλακιστήρι έβαζε κωδικούς στην τύχη και φόρτωσε δωρεάν χρόνο ομιλίας, έτυχε να σου πέσει εσένα αυτή η κάρτα.Πάρε τηλέφωνο τον παροχέα σου και θα σου ζητηθεί ένας άλλος κωδικός που υπάρχει στην κάρτα.

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών η πήγαινε σε ένα κατάστημα του παροχέα. Έλεος υπάρχουν ατομα που κάθονται και βάζουν στην τύχη κωδικούς??:lol:

Δημοσ.

Οι κωδικοί δε βγαίνουν από κάποιο συγκεκριμένο αλγόριθμο/γεννήτρια αριθμών; Λίγο χλωμό μου ακούγεται να βάζεις στην τύχη κωδικούς και να πετύχεις κάποιον που να ικανοποιεί το validation check...

• Moderators
Δημοσ.

Εστειλα email, γιατι δεν εχω μοναδες στο κινητο να τους παρω τηλεφωνο.

Κι εμενα καπου εκει πηγε το μυαλο μου.

Παντως δενομιζω να "χασω" το 10ευρω, γιατι 1) εχω την original καρτα, 2)τοτε θα "χασουν" κι αυτοι εμενα :-)

• Moderators
Δημοσ.

Μολις μου πιστωσαν 25 λεπτα χρονο ομιλιας (αμ ελα μου ντε που ηθελα να στειλω μηνυματα...).

Αντα να δουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...