Προς το περιεχόμενο

προβλημα Vaio: υποδοχη για έξοδο ήχου

b_ace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Εχω ενα Vaio 5 μηνων και ενω εχω συνδεσει στην εξοδο ηχου το στερεοφωνικο

και κρεμεται ενα καλωδιο παρασερνω το καλωδιο και το βγαζω,με αποτελεσμα τωρα να προεξεχει το μαυρο σωληνακι της υποδοχης ακουστικων κατα 1 χιλιοστο περιπου και να μην εχω ήχο για ακουστικα (παιζει δηλαδη ηχος μονο απο τα ηχεια του λαπτοπ,αν βαλεις ακουστικα συνεχιζει να παιζει απο τα ηχεια).

Τι προτεινετε?

Αν τον ανοιξουν μετα ακυρωνεται η εγγυηση?

την εξωτερικη καρτα τη σκεφτομαι,απλα αν εχει τυχει σε κανεναν και ξερει ας βοηθησει.

Thanks

Δημοσ.

προφανως εχεις ξεριζωσει την επαφη με την μητρικη του βυσματος.

στην καλυτερη απλα ξανακουμπωνει,στην χειροτερη εχεις κανει ζημια πανω στην μητρικη, δεν ξερω πως ακριβως ειναι η ενωση πανω στην καρτα.

τι εννοεις να στο ανοιξουν;ποιοι;

παντως δεν χανεις τπτ να το στειλεις για σερβις, απλα παρε τους ενα τηλ και πες τους.

λογικα τα εξοδα θα ειναι δωρεαν για να παει γαλλια, αλλα αν κρινουν πως φταις εσυ ισως σου πουν να πληρωσεις,για μενα πες πως πηγες να βγαλεις το βισμα τον ακουστικων,και σου βγηκε μαζι και η υποδοχη.λιγο ανηθικο ξερω,αλλα γιατι να πληρωνεις κερατιατικα, απο σενα θα σωθει η σονυ;

αν δεν εχει καποιο αυτοκολητο ασφαλειας λογικα δεν θα καταλαβουν αν το ανοιξεις εσυ,αλλα αν δεν κανω λαθος παραβιαζεται η εγγυηση, η οποια απο οσο θυμαμαι επιτρεπει απο εσενα να κανεις αλλαγη μονο σε μνημες και σκληρο-που δεν προυποθετουν το ανοιγμα ολου του σασι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...