Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες ώρες είναι αδύνατη η πρόσβαση στη δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail της Google. Το μήνυμα που εμφανίζεται είναι το "502 server error" και προτρέπει το χρήστη να ξαναδοκιμάσει αργότερα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Google εξέδωσε μια μικρή ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής

"Γνωρίζουμε το πρόβλημα με το Gmail που επηρεάζει έναν αριθμό χρηστών. Το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε στις 1.30πμ (PST). Εργαζόμαστε σκληρά για να το λύσουμε και θα δημοσιεύσουμε σχετικές ανακοινώσεις μόλις υπάρξουν νεότερα. Ζητούμε συγγνώμη για τη ταλαιπωρία που έχει προκληθεί".

Ενημέρωση: Το πρόβλημα φαίνεται να αποκαταστάθηκε ενώ δεν υπάρχει κάποια νεώτερη ανακοίνωση από τη Google.

Link.png Site: Ανακοίνωση Google

Link.png Site: Gmail.com

Επεξ/σία από Hal9000
  • Super Moderators
Δημοσ.

το προτιμώ αυτό παρά να μην μου έρχονται όλα τα emails όπως γίνεται ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με το yahoo.gr

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι λόγος να το κάνουμε θέμα μιας και το Gmail είναι μακράν από της καλύτερες υπηρεσίες email.

Και το σημαντικότερο είναι δωρεάν...

Δημοσ.
το προτιμώ αυτό παρά να μην μου έρχονται όλα τα emails όπως γίνεται ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με το yahoo.gr

Συμφωνώ. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με το yahoo.gr...

Κι εγώ μπαίνω κανονικά gmail, χωρίς πρόβλημα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Η πρόσβαση πάντως μέσω IMAP δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα! Στο Bberry έπαιρνα κανονικά όλα τα μηνύματα όσο είχε πρόβλημα το web mail!

B)

Δημοσ.

Αγαπητοί συνφορουμήτες,

Εγώ προσωπικά μπαινωβγαίνω όλη μέρα στο Gmail και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
κάποιες φορές γίνεται....

χαλαρά η 5η φορά που το παίρνω χαμπάρι να γίνεται, δεν μου έρχονται όλα τα notifications του forum...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...