Προς το περιεχόμενο

Μεταβίβαση αυτοκινητου

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θελω να κανω μεταβιβαση το αυτοκινητο απο τον πατερα μου σε μενα. Θελω να ρωτησω τα εξης:

1. Το αυτοκινητο ειναι 1597 κυβικα. Ποιο θα ειναι το κοστος της μεταβιβασης?

2. Αν μεταβιβαστει μόνο το 50% το κοστος ειναι το ιδιο ή ειναι λιγοτερο?

3. Σε περιπτωση που γινει μεταβιβαση 100% τι παιζει με την ασφαλεια του αυτοκινητου? Πρεπει να βγει καινουργια στο ονομα μου?

4.Αν γινει μεταβιβαση μόνο το 50% με την ασφαλεια δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα και μενει ως εχει. Ετσι δεν είναι?

Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2. νομίζω ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

3. ναι, και είμαι σίγουρος :-) . Καταργείται η παλιά, ο πατέρας πιστώνεται το υπόλοιπο για τους μήνες που πλήρωσε αλλά δεν χρησιμοποίησε, και εσύ κάνεις καινούρια ασφάλεια.

4. Νομίζω πρέπει να γίνει αλλαγή στα στοιχεία του συμβολαίου ασφάλισης.

α, για το 1. δεν έχω ιδέα :-)

165 ευρω για τα κυβικα που λες

Αν μεταβιβαστει μόνο το 50% το κοστος ειναι το ιδιο ή ειναι λιγοτερο?

Καταργείται η παλιά, ο πατέρας πιστώνεται το υπόλοιπο για τους μήνες που πλήρωσε αλλά δεν χρησιμοποίησε, και εσύ κάνεις καινούρια ασφάλεια.

Οταν λες πιστωνεται εννοεις πως θα του επιστραφουν τα χρηματα για τους μηνες που πληρωσε και δεν ''χρησιμοποιησε''?

Νομίζω πρέπει να γίνει αλλαγή στα στοιχεία του συμβολαίου ασφάλισης

Απαιτουνται καποια επιπλεον χρηματα γι' αυτο?

για ασφαλεια δεν ξερω γιατι παντα ειχα τα αυτοκινητα μου 100% στο ονομα μου..οποτε δεν ξερω τι παιζει με 50%.

ουτε για τη μεταβιβαση ξερω...ξερω ομως οτι στη μεταβιβαση καπου για τα 165 ευρω..το κοστος σπαει σε 90 και σε 75 ευρω με ενα απο τα δυο να ειναι ενα παγιο τελος και το υπολοιπο να ειναι αναλογα τα κυβικα του αυτοκινητου. πολυ φοβαμαι οτι ακομα και να σπασει στη μεση το υπολοιπο...το παγιο τελος θα χρειαστει να το πληρωσουν και οι δυο :/ μακαρι να κανω λαθος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...