jvgrjohn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα, Ένας φίλος μου έχει πάρει την ati 4670 και του παρουσιάζει προβλήματα στα παιχνίδια.Σε μερικά του crasharei και σε μερικά του παρουσιάζει αλλοιωμένα γραφικά. Είναι σε XP με intel E5200 και 2gb ram. Έχει περάσει επάνω τους τελευταίους drivers της ati αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως γνωρίζετε που οφείλετε αυτό το πρόβλημα και πως μπορεί να λυθεί??? Σας ευχαριστώ.
John-lamia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 τι τροφοδοτικο εχει? ποια καρτα ειχε πριν, μηπως ειχε nvidia πριν, παιζει να κρασαρουν οι drivers λογο κακης απεγκαταστασης των παλιων.....
jvgrjohn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι είχε nvidia πριν και δεν έχει κάνει format.Τροφοδοτικό δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι από 450-550kw.
notios7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 τι τροφοδοτικο εχει?ποια καρτα ειχε πριν, μηπως ειχε nvidia πριν, παιζει να κρασαρουν οι drivers λογο κακης απεγκαταστασης των παλιων..... τροφοδοτικο δεν πιστευω γιατι απο δικη μου εμπειρια εχει μικρες απαιτησεις.με 400αρι no name απεδωσε μια χαρα.η οδηγους η πειραζουν τα ρολογια υπερβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.