louben Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια επειγουσα ερωτηση.Εγω και ενας φιλος μου εχουμε skype και τις webcams της microsoft vx1000 και nx6000 αντιστοιχα.Ομως ουτε εγω ουτε αυτος μπορουμε να κανουμε βιντεοκληση.Διαβασα στις οδηγιες του skype οτι πρεπει η καμερα να ειναι σε λειτουργια ομως ακομη και αν την ενεργοποιω δε γινεται κατι.Υπαρχει η δυνατοτητα με του που θα ξεκιναει το skype na ενεργοποιειται αυτοματα η camera? Eyχαριστω.
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασες να τρέξεις τον οδηγό audio & video για να επιλέξεις ρυθμίσεις, κάμερα, κλπ? Είναι στο preferences/επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εάν πας στα εργαλεία μετά ρυθμίσεις και μετά βίντεο από εκεί βλέπεις τον εαυτό σου??{Εάν όχι από τον driver της κάμερα σου τον βλέπεις??}Από κάτω έχει και μια επιλογή που λέει για Αυτόματη λήψη βίντεο και βάλε το μόνο άτομα από τις επαφές σου ή αν θες βάλε το από όλους!!;)
louben Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασες να τρέξεις τον οδηγό audio & video για να επιλέξεις ρυθμίσεις, κάμερα, κλπ? Είναι στο preferences/επιλογές Φιλε ευχαριστω αλλα οσο και αν εψαξα δε βρηκα που ειναι αυτα που λες στο ελληνικο skype. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Εάν πας στα εργαλεία μετά ρυθμίσεις και μετά βίντεο από εκεί βλέπεις τον εαυτό σου??{Εάν όχι από τον driver της κάμερα σου τον βλέπεις??}Από κάτω έχει και μια επιλογή που λέει για Αυτόματη λήψη βίντεο και βάλε το μόνο άτομα από τις επαφές σου ή αν θες βάλε το από όλους!!;) To dokimasa και με δειχνει κανονικα.Απλα οταν προσπαθω βιντεοκληση κατω αριστερα που λεει opening video λογικα δε θα εδειχνε εμενα??Αν ανι δεν ανοιγει.Δειχνει να προσπαθει αλλα δεν.....ΚΑνω κατι λαθος η τρεχει κατι αλλο????
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη εάν βάλεις την αυτόματη λήψη βίντεο από τις επαφές σου δεν ξεκινάει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.