xalia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνω ένα καλό bloging comp για Joomla. Μέχρι στιγμής το μόνο αξιόλογο που έχω βρει είναι το Wordpress Integration for Joomla! 1.5 αλλά δε πιστεύω ότι αξίζει τα 60$ συνδρομή που ζητάει το χρόνο! Μα και αυτοί με το χρόνο? Ήμαρτον! Έπαιξα λίγο με το demo και καλύπτει τις ανάγκες μου, έχει όλα τα καλά του wordpress μέσα από το Joomla. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο?
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ είχα δοκιμάσει το My Blog το οποίο πάλι δεν είναι free αλλά το είχα βρει από θείο. Την δουλειά του την έκανε απλά κατάλαβα ότι τελικά δεν το χρειαζόμουν. Το προτείνω αν δεν σε βολεύει η blog εμφάνιση των άρθρων σε joomla ή κάτι άλλο από εδώ
andrip Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 θες για κάποιο συγκεκριμένο λόγο joomla? γιατί δεν πας σε wordpress αν καλύπτει τις ανάγκες σου;
xalia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι ήδη σε wordpress αλλά θέλω αρκετά extra για αυτό θέλω να περάσω σε joomla. Θέλω όμως να κρατήσω και το blog ενσωματωμένο στο νέο site.
user Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Joomlify.com Νομίζω ότι αυτό θα σε βοηθήσει. Το mojoblog είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε joomla+wordpress integration.Ουσιαστικά είναι Joomla component χτισμένο Wordpress. Δωρεάν και έχει το 99% των δυνατοτήτων και των δύο! Ελπίζω να βοήθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.