Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να έχω Laptop Toshiba…

Soulseeker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με οθόνη 13,3’ ,σχετικά καλή κάρτα γραφικών (με δική της μνήμη και όχι shared), 4GB RAM DDR2 και σε τιμή μέχρι 1000Ε ?

Αν ναι πείτε… :Ρ

Δημοσ.

Παιδιά έχω ψάξει πλαίσιο ,multirama και e-shop . Δεν έχω βρει κάτι όπως το περιέγραψα. Θα έψαχνα στο site της Toshiba και στο Skroutz αλλά από την δουλειά δεν έχω πρόσβαση.

Το θέλω έτσι ώστε να το κουβαλαω από εδώ και από εκεί και να μπορώ να παίζω και κάνα παιχνίδι (του στυλ PES 2009 h FM, oxi τπτ Crysis μην νομίζετε :Ρ ). 15,4’ και πάνω είναι αρκετά μεγάλο για να το μετακινώ συνέχεια ενώ στα μικρά (7-10’) παιχνίδι δεν παίζετε και από πλευράς οθόνης και από πλευράς hardware

Δημοσ.

Εγώ πάντως από τα λινκς που εδωσαν τα παιδια, θα προτιμούσα το 15Ν που λέει κι ο silverthan. Με αυτόνομη κάρτα γραφικών (αν υπάρχει) σε 13 ίντσες θα φτιάχνεις αυγά μάτια το καλοκαίρι πάνω στο keyboard :P

Δημοσ.
Εγώ πάντως από τα λινκς που εδωσαν τα παιδια, θα προτιμούσα το 15Ν που λέει κι ο silverthan. Με αυτόνομη κάρτα γραφικών (αν υπάρχει) σε 13 ίντσες θα φτιάχνεις αυγά μάτια το καλοκαίρι πάνω στο keyboard :P

Δεν είναι απαραίτητο. Έγώ είχα dell 12αρι με αυτόνομη κάρτα γραφικών και δεν υπήρχε πρόβλημα. Μια μέτρια κάρτα γραφικών (τύπου ΑΤΙ 3470 για παράδειγμα) μπορει να την σηκώσει άνετα.

Δημοσ.

πηρα πριν ενα μηνα το u-400 12p, απο το site της Toshiba...

ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ....μια μονο λεξη...

δεν εχει βεβαια τηνα αυτονομη καρτα γραφικών, αλλα το μηχανημα ειναι super...

το προτεινω με κλειστα τα ματια...ειδικα τα 2 κιλα βαρος, ειναι αυτο που λεμε το κουβαλαω μαζ μου παντου...

μοναδικο θεμα ειναι η μπαταρια, ακλλα σκοπευω να παρω με κανα 75αρι μια 7800 mAH και να τελειωνει το θεμα...απλως δεν ειναι η μπαταρια αυτο που ζηταω τοσο πολυ...

Δημοσ.
πηρα πριν ενα μηνα το u-400 12p, απο το site της Toshiba...

ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ....μια μονο λεξη...

δεν εχει βεβαια τηνα αυτονομη καρτα γραφικών, αλλα το μηχανημα ειναι super...

το προτεινω με κλειστα τα ματια...ειδικα τα 2 κιλα βαρος, ειναι αυτο που λεμε το κουβαλαω μαζ μου παντου...

μοναδικο θεμα ειναι η μπαταρια, ακλλα σκοπευω να παρω με κανα 75αρι μια 7800 mAH και να τελειωνει το θεμα...απλως δεν ειναι η μπαταρια αυτο που ζηταω τοσο πολυ...

Από που μπορείς να βρεις τέτοια μπαταρία σε αυτή την τιμή ;

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ κοντά σ' αυτά που ζητάς. Το είδα σε mediamarkt Θεσσαλονίκης 899 euro είχε ένα τελευταίο κομμάτι, αλλά αν δεν κάνω λάθος το έχω δει και στα saturn, στην Αθήνα. Αν και δεν έχει αυτόνομη κάρτα, έχει την Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD η οποία είναι λίγο καλύτερη από την GMA X3100 που έχουν τα υπόλοιπα 13.3 της toshiba . Πάντως στην θέση σου θα έπαιρνα το u400-12p που προτείνουν και οι υπόλοιποι και θα μου περίσσευαν τα λεφτά. 1000 ευρώ πλέον είναι too much για φορητό, εκτός και αν το θέλεις για επαγγελματική χρήση ή αν θέλεις να αγοράσεις mac (τότε συγχωρείσαι).

Δημοσ.

Δεν θα είχα πρόβλημα να τσιμπήσω το συγκεκριμένο ή κάποιο αντίστοιχο. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν με τέτοιου είδους κάρτες γραφικών (μη αυτόνομες) μπορείς να παίξεις σχετικά light παιχνίδια πχ το PES 2009 .

Δημοσ.

Σύμφωνα με παλιότερα threads:

x3100

x3100

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει πιστεύω ότι θα μπορείς να παίξεις με χαμηλή ανάλυση. Πάντως επειδή κ ο δικός μου φορητός φοράει την Χ3100, το σίγουρο είναι ότι δεν κάνει για παιχνίδια. Βέβαια η κατηγορία 13.3 δεν προσφέρεται για gaming. Αν θέλεις ντε και καλά να παίζεις αξιοπρεπώς παιχνίδια, τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξεις για 15.4.

Ξεκαθάρισε τι σε ενδιαφέρει περισσότερο φορητότητα ή multimedia και αποφάσισε. Αλλιώς περίμενε μήπως ξαναβγεί καμία προσφορά σαν το msi ex300, αλλά σε toshiba τέτοιο μηχάνημα θα κάνει πάνω από 1000 euro σε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Θέλω να ένα συνδυασμό των 2. Σε 15,4’ υπάρχουν πολλές λυσεις.Απλα προκειμένου να συνδυάσω φορητότητα και light gaming έλεγα μήπως έβρισκα κάποιο με χαρακτηριστικά 15,4 αλλά σε 13,3. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει σε Toshiba τουλάχιστον.

Αν πάω μόνο για φορητότητα θα πάω στα μικρά (8,9 – 10)

Δημοσ.
Από που μπορείς να βρεις τέτοια μπαταρία σε αυτή την τιμή ;

Ο δησσιος την εχει 95...ειτε με μια καλη εκπτωση ειτε απο εξωτερικό...ενδιαφερεσαι για διπλη παραγγελία??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...