Προς το περιεχόμενο

αγορά δίσκου 1TΒ

gusteg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο WD είναι ταχύτερος από τον Seagate.Για τον Samsung δε ξέρω.

Aπό θέμα αξιοπιστίας,λόγω των τελευταίων γεγονότων με το firmware,ο Seagate έχει <<χαμηλές επιδόσεις>>.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο WD είναι ταχύτερος από τον Seagate.Για τον Samsung δε ξέρω.

Aπό θέμα αξιοπιστίας,λόγω των τελευταίων γεγονότων με το firmware,ο Seagate έχει <<χαμηλές επιδόσεις>>.

αν ήταν ο WD Black Series θα συμφωνούσα αλλά ο Green Series ΔΕΝ παίζει να είναι γρηγορότερος από το Seagate...ακόμα και αν ήταν ο Green Series με τα 32mb cache

παρόλα αυτά δεν προτείνω Seagate γιατί παίζει να τρέχει με firmware update...

τον Samsung από μένα

Δημοσ.

ασχετο αλλα μαζεύτηκαμε όλοι οι εγεγραμένοι στο insomnia απο το 2003:)

καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντησεις

από όσο κατάλαβα κερδίζει ο samsung.

αντι για αυτόν θα προτείνατε κάποιον άλλο ίσως και διαφορετικής χωρητικοτητας(από οποιοδήποτε μαγαζι)?

Από οσο κατάλαβα γενικά αυτή την στιγμή είναι οι πιο φτηνοι δίσκοι σε gb/€ και με καλούτσικες επιδοσεις (δεν εχω ανάγκη προς το παρον τις απόλυτες επιδόσεις γιατι υπάρχει ηδη raid 0 οπότε σε αυτόν θα πάνε προς το παρόν μονο data, στο μέλλον δεν ξερω).

Το θέμα μου είναι οτι δεν θέλω κι άλλο εξωτερικο έχω πήξει.

Δημοσ.

O Samsung ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του (ισως η καλυτερη προταση) και με ενα γρηγορο googlαρισμα δεν βρηκα να εχει και προβληματα (σοβαρα, στυλ Seagate).

Δημοσ.

Εγω πηρα τον samsung και ειναι ελεεινος.μια βδομαδα παιδευομαι να τον κανω να το δει το pc μου.και απο θεμα τεχνικης υποστηριξης site ειναι αισχος.παρε wd να εχεις το κεφαλι σου ησυχο φιλε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Samsung ftw και από μένα, αλλιώς στην μισή χωρητικότητα 7200.12 ;)

( και εγώ 2003, sweeeeeeeet!!! )

ή να περιμένει αν δεν βιάζεται τους νέους 7200.12 1TB & 1.5TB

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Εγω πηρα τον samsung και ειναι ελεεινος.μια βδομαδα παιδευομαι να τον κανω να το δει το pc μου.και απο θεμα τεχνικης υποστηριξης site ειναι αισχος.παρε wd να εχεις το κεφαλι σου ησυχο φιλε.

κόβω το χέρι μου ότι αν έπαιρνες WD ή Seagate θα έλεγες το ίδιο...

αν δεν έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος δίσκος (προφανώς δεν έχουν όλοι οι Samsung γενικά) κατά 99.99% θα φταίει το PC ή εσύ :P (no offence)

Δημοσ.

δεν εχω αντιρηση να περιμένω αλλα μολις θα ερθουν αυτοι θα έχουν αρκετά ακριβότερα + την μειωμένη αξιοπιστία τελευταία της αγαπημένης μου μάρκας

Δημοσ.
ή να περιμένει αν δεν βιάζεται τους νέους 7200.12 1TB & 1.5TB

Τον 1ΤΒ περιμένω και εγώ ;)

Μέχρι τότε @1TB samsung ή κανένα RE3 (αλλά είναι ακριβούλης)

Δημοσ.

εκλεισε για samsung (δεν χρειάζομαι της μεγαλύτερες ταχύτητες ούτως η άλλος)

σας ευχαριστω όλους

ΥΓ. δεν πιστεύω να κανει θόρυβο ο samsung.εχω 2x320gb 7200.10 και wd250gb που για το αυτι μου ειναι καλοι.ειναι στα ίδια επιπεδα θορύβου και ο samsung ή κάνει σαν πριόνι(raptor)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...