Προς το περιεχόμενο

Windows live messenger

antreas18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την τελευταια εκδοση..μολις πριν 3 μερες αν δεν κανω λαθος μου βγαλε καινουριο update..

Το προβλημα εχει ως εξης.To msn κρασαρει (application hang στα error reports) σε ασχετες στιγμες..πχ ανοιξω να μιλησω με καποιον και ειναι κρασαρισμενο...επιλεγω να κλεισει και μου βγαζει non responding...

Εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλον αυτο το προβλημα με τις τελευταιες εκδοσεις του live messenger?Επισης εχω εγκατεστημενο και το plus...

Λυσεις?

**Δεν κολλαει ποτε οταν μιλαω με καποιον η οταν κανω κατι...κολλαει πχ οταν κανω double click για να ανοιξω το main window...η οταν θελω να μιλησω σε μια επαφη μου και απο minimized επιχειρω maximize.Να μου κολλησει οταν μιλαω η πχ οταν ειναι ηδη ανοιχτο το main δεν εχει γινει..

Δημοσ.

Μήπως φταίει το plus??Έχεις δοκιμάσει να το απεγκαταστήσεις??

Αλλιώς κοίτα και το firewall σου!!

Δημοσ.
Θα τσεκαρω πρωτα με plus...firewall τοχω απενεργοποιημενο των windows εχω μονο του router.....

Δες στο event viewer σε ποιο dll κρασαρει ... θα το βρεις στο πινακα ελεγχου , στα εργαλεια διαχειρησης

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα?Πως στο καλο θα μπορεσω να στειλω μια φωτο με το καινουριο msn χωρις να μου βγαζει την παρακατω βλακεια για μοιρασμα φωτογραφιων κτλ??Μου εχει σπασει τα νευρα!!

31465516.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...