Lilith19 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τη Brianna Banks... Algait μπορείς να μου στείλεις ένα p.m. θέλω να σε ρωτήσω κάτι... Μα καλα,εσυ θελεις να τον ρωτησεις,και θα σου στειλει αυτος?:-p
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μα καλα,εσυ θελεις να τον ρωτησεις,και θα σου στειλει αυτος?:-p :lol::lol::lol::lol::lol:
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τη Brianna Banks... Algait μπορείς να μου στείλεις ένα p.m. θέλω να σε ρωτήσω κάτι... Μα καλα' date='εσυ θελεις να τον ρωτησεις,και θα σου στειλει αυτος?:-p[/quote'] ...αν συνυπολογίσεις δε ότι χρησιμοποιεί καταφατική πρόταση, περιπλέκεται το πράμμα... όσο για συναντήσεις...ο τίτλος του θρεντ λέει για διάσημο...πολλοί βέβαια το αναπτύξανε το ζήτημα... τεσπα, ας πούμε να μείνουμε πιστοί...: Édouard Karali λοιπόν - Édika στον κόσμο των 2 διαστάσεων... Από μικρός θυμάμαι να έχω την επιθυμία μια μέρα να συναντηθούμε τυχαία σ' ένα τραίνο και να τα πούμε, κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου ταξιδιού...Γαμώ τις φάσεις θα ήταν... (μια άλλη επιλογή θα ήταν ο Carl Sagan...αν δεν είχε προλάβει να την κάνει τόσο νωρίς...κι αν δεν με είχε προλάβει ο 10^6 voices...κυρίως για να διαπίστωνα από κοντά αν ήταν τόσο ωραίος άνθρωπος όσο φάνηκε μέσα από τις εκπομπές του)
firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τον RMS για κουβεντούλα. Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον φτύσω, μερικούς πολιτικούς ηγέτες για τους μαμήσω. και τον εκάστοτε γραμματέα του Κ.Κ.Ε. για να του κάνω τρεις ερωτήσεις.
Sylvia88 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αρκετοί.... Θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Ernesto Guevara,κατά κόσμον Che ...να μάθαινα τι θα πίστευε για την σημερινή κοινωνία μας και να μάθαινα εάν αυτό το "hype" γύρω από το όνομά του και το πρόσωπό του τον βρίσκει σύμφωνο,καθώς οι μισοί που φοράνε μπλούζες Τσε γνωρίζουν και την όλη ιστορία του... Θα ήθελα να μιλήσω με τον φίλο του,τον Fidel Castro,να τον ρωτούσα εάν τελικά ο σοσιαλισμός και ο κομμουνισμός στην αρχική του μορφή είναι "βάσιμες" αυτές τις μέρες και αν νομίζει πως αυτή η πολιτική έχει πετύχει στην Κούβα. Επίσεις θα ήθελα μιλήσω με έναν Έλληνα πολιτικό,κατά προτίμηση τον Κάρολο Παπούλια,να μάθω τι οράματα είχε και έχει για την Ελλάδα ... Γιάννης Ρίτσος,επίσεις,να μάθω πως σχετίζονται εικόνες ενός μεγάλου ποιητή στο μυαλό του προτού καταγραφτούν σε χαρτιά και τετράδια.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αρκετοί.... δλδ τωρα το ''αρκετοι'' ειναι απαντηση στο: ''Ποιον διάσημο θα θέλατε να συναντήσετε και να μιλήσετε μαζί του;'':confused:
Sylvia88 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 δλδ τωρα το ''αρκετοι'' ειναι απαντηση στο: ''Ποιον διάσημο θα θέλατε να συναντήσετε και να μιλήσετε μαζί του;'':confused: αυτές οι απαντήσεις τύπου "πιάνομαι από μια φράση-γιατί και καλά δεν κατάλαβα τι έγραψες-και θέλω να παίξω τον ειρωνικό τύπο" είναι που χαλάνε τα threads ....ότι να ναι ....:shifty: πάντως χίλια συγγνώμη που δεν έβαλα το "δεν είναι μόνο ένας διάσημος αλλά..." μπροστά από το "αρκετοί" ελπίζω να με συγχωρέσει το Ινσόμνια πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπωπωπωπωππωπωωωω:fear::fear::fear::fear::fear::fear:
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Στη λάσπη, τοπλεςς. Robert de niro; Morgan freeman; Johnny Depp; Ναι μάλλον αυτούς.
Linus_21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν... Δεν έχει μεγαλύτερη αξία από το να μιλήσω με κάποιον άγνωστο/η από οπουδήποτε..
yayawoot Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Σωκράτη,Woody Allen,Eva Mendes,Colin mcRae,Martin Luther King
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.