million_voices Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Megan fox the SCORPIO777 way:-D Carl Sagan Friedrich Nietzsche Karl Heinrich Marx Soichiro Honda Περικλής και πολλους αλλους που ξεχναω αυτη την στιγμη
soturin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Αμα πώ τον Roger federer θα με πάρετε με τις κλωτσιές; Ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει περάσει ποτέ απο αυτό το ρημαδοκόσμο. Εναλλακτικά με τον Shigeru miyamoto ή τον Hugh hephner (ή όπως σκ@τα γράφεται) Είμαι πολύ ρηχός; Για Roger δε σε κατακρίνω. Αν κι ας κοιτάξει να νικήσει τον κωλοναδάλ γιατί πολύ μας τα πρηξε Shigeru θα έχει επίσης ενδιαφέρον. Τώρα θα θελα να μάθω τι θα κουβεντιάσετε με τον Χέφνερ, είσαι ρηχός τον Ροναλντίνιο,την Jessica Simpson και τον Samuel jackson. Γίνομαι ίσως λίγο σπαστικός αλλά μόνο εγώ εστίασα στο μιλήσετε μαζί τους μέρος του θέματος; Τι θα πεις με τον Ροναλντίνιο και την απαυτή;
Harkon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 πολύ καλό ποστ! thumbs up! Ayrton Senna, Ghandi, Θανάση Βέγγο, Σαμαράκη, Leonardo Da Vinci, Andrea Corr, Μητσικώστα, Nietzsche, Γέροντα Παΐσιο, Αγ.Νεκτάριο, Moby, Marylin Manson, Αριστοτέλη, Σωκράτη πολλοί είναι ακόμα αλλά δεν μου 'ρχονται. η σειρά από πάνω είναι ότι να 'ναι.
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 paredwse Χριστό Μ.Αλέξανδρο Διογένη της σινώπης Hitler Σωκράτη Αριστοτέλη Rockfeller Morgan Einsten
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Είναι κάποια πράγματα που δεν περιμένεις να ακούσεις σε κάποια μέρη. απαράμιλλη μουσική ιδιοφυία χαίρομαι που τον ήξερε κάποιος
slygeo87 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τσάκ Νόρις!!! Aυτός σε ξέρει ήδη...επίσης ξέρει ο,τι θέλεις να τον γνωρίσεις πριν καν σκεφτείς ο,τι θες να τον γνωρίσεις και να του μιλήσεις.Θα έρθει να σε βρει...
panos2171 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 1)Michael Schmacher 2)Mika Hakkinen 3)Kimi Raikkonen 4)Ελενα Παπαριζου 5)Tera Patrick 6)Eva Longoria
deminho11 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Aυτός σε ξέρει ήδη...επίσης ξέρει ο,τι θέλεις να τον γνωρίσεις πριν καν σκεφτείς ο,τι θες να τον γνωρίσεις και να του μιλήσεις.Θα έρθει να σε βρει... χαχαχαχαχα:lol::lol:
Sadman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τον Αινστάιν για να του αποδείξω πως είμαι πιο έξυπνος Ψώνιο mode off
kostasforlife Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 1) Stephen Hawking2) Νικος Γκάλης (αυτόν τον έχω συναντήσει ήδη, οπότε μου μένει ο πρώτος) Τη Brianna Banks... Algait μπορείς να μου στείλεις ένα p.m. θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.