Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση εως 300-400 ευρω....

harris19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εδω και αρκετες μερες σκεφτομαι να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου...το θεμα ειναι οτι ειμαι προθυμος να διαθεσω μεχρι 300 με 400 ευρω το πολυ....οποτε οι αποψεις σας θα μου ειναι πολυ χρησιμες και απαραιτητες...παρακατω σας αναφερω τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου...

ΜΗΤΡΙΚΗ MSI945GCM5-F V2 (MS-7267)

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL PENTIUM E2160 @1800 MHZ

ΦΥΣΙΚΗ ΜΝΗΜΗ 2048 MB(2X1024 DDR2-SDRAM)

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ NVIDIA GEFORCE 8400 GS

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ST3160815AS (160 GB)

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ ACER P203W-20 INTSES

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ WINDOWS VISTA HOME BASIC

ευχαριστω...

Δημοσ.

Παρε εναν intel e5200,Μια 4870,ενα τροφοδοτικο καπου στα 500-600 watt.Α...και βαλε 4 giga ram.Aυτα βγαινουν κοντα στα 400 ευρω.Αν τωρα δεν χρειαζεσαι τροφοδοτικο,παρε μια μητρικη

Δημοσ.

ΑΤΙ 4850

Αλλα 2x1Gb Ram (αν μπορεις να βρεις ιδια με αυτα που ηδη εχεις). Με αυτα θα εισαι καλυμενος.

Αν τωρα θελεις να τα δωσεις τα 400 μπορεις να παρεις εναν Ε8500 και ενα 500W τροφοδοτικο (αν αυτο που εχεις δεν κανει) ή ενα Ε7500 και μια καλη Ρ45 μητρικη.

Δημοσ.
ΑΤΙ 4850

Αλλα 2x1Gb Ram (αν μπορεις να βρεις ιδια με αυτα που ηδη εχεις). Με αυτα θα εισαι καλυμενος.

Αν τωρα θελεις να τα δωσεις τα 400 μπορεις να παρεις εναν Ε8500 και ενα 500W τροφοδοτικο (αν αυτο που εχεις δεν κανει) ή ενα Ε7500 και μια καλη Ρ45 μητρικη.

+1 στην πρόταση σύν του ότι ακόμα καλύτερο θα ήταν να μπορέσεις να πάρεις τον Ε8500 μαζί με την μητρική .

Δημοσ.

θέλεις να τον αναβαθμίσεις, αλλά δεν είπες τι θέλεις να κάνεις με τον υπολογιστή σου....μπορεί να μην παίζεις καθόλου και να σου προτείνουν αδικα την 4870 πχ...επίσης τι τροφοδοτικό έχεις;

Δημοσ.

Good point mihalaki, αλλά τέτοιο σύστημα γιατί να το αναβαθμίσει κανείς αν δεν παίζει παιχνίδια (ή δεν χρειάζεται κάποιο βαρύ επαγγελματικό software..)?

Δημοσ.

κατα κυριο λογο το θελω για παιχνιδια ψιλο ''απαιτητικα'' παιχνιδια..οσο για το τροφοδοτικο οτι και να σας πω θα σας γελασω...εβαλα το pc wizzard αλλα και παλι δεν βρισκω που λεει τι τροφοδοτικο εχω...

Δημοσ.
Παρε εναν intel e5200,Μια 4870,ενα τροφοδοτικο καπου στα 500-600 watt.Α...και βαλε 4 giga ram.Aυτα βγαινουν κοντα στα 400 ευρω.Αν τωρα δεν χρειαζεσαι τροφοδοτικο,παρε μια μητρικη

Kανε αυτο που σου ειπα.;)Βαλε και αλλα λιγα να παρεις μια καλη ψυκτρουλα,κλοκαρε και τον 5200 σου στα 3 που παει για πλακα και θα εισαι αστερι

5200+4870>8500+4850;)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ωπ sorry,τωρα ειδα την μητρικη σου.Ακυρο δεν νομιζω να τον πας με αυτην την μητρικη στα 3,αλλα και παλι καλυτερο απο την προταση του

Eliaskir

Δημοσ.
Kανε αυτο που σου ειπα.;)Βαλε και αλλα λιγα να παρεις μια καλη ψυκτρουλα,κλοκαρε και τον 5200 σου στα 3 που παει για πλακα και θα εισαι αστερι

5200+4870>8500+4850;)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ωπ sorry,τωρα ειδα την μητρικη σου.Ακυρο δεν νομιζω να τον πας με αυτην την μητρικη στα 3,αλλα και παλι καλυτερο απο την προταση του

Eliaskir

LOL ρε φιλε, ποσο ικανοποιηση σου δινει δηλαδη να κανει αυτο που του προτεινεις? :P

Αν διαβασεις το πρωτο ποστ, δεν λεει πουθενα για τι χρηση το θελει. Επισης, απο την στιγμη που παιζει σε 20αρα, μια χαρα ειναι και η 4850. Νομιζεται οτι αν ενα παιχνιδι παιζει με 100fps με την 4850 και με 150fps με την 4870, θα υπαρχει διαφορα στο ματι?

Δημοσ.
LOL ρε φιλε, ποσο ικανοποιηση σου δινει δηλαδη να κανει αυτο που του προτεινεις? :P

Δεν ειναι θεμα ικανοποιησης.Απλα:1)Αργοτερα μπορει να αλλαξει οθονη

2)Η 4870 θα κρατησει πιο πολυ καιρο απο οτι η 4850 ακομα και με την ιδια οθονη.(οταν λεω θα κρατησει εννοω οτι θα μπορει σε κανα πενταμηνο ξερω γω να παιζει ακομα και τους πιο καινουριους τιτλους χωρις να κανει τρομερες υποχωρισεις στα settings)

Δημοσ.

Σοβαρευτειτε και οι δυο. Επειδη οι κατασκευαστες βγαζουν καινουριες καρτες καθε διμηνο, δεν σημαινει οτι οι παλιες ειναι ανικανες να ανταπεξελθουν. Εγω εχω ακομα 8800GT που βγηκε το 2007. Παιζω ΟΛΑ τα παιχνιδια σε 1680x1050, High settings και στο μονο παιχνιδι που δεν εβαλα φιλτρα ηταν το Crysis που γονατιζει τις περισσοτερες.

Δημοσ.

Χαίρω πολύ, τι διαφορετικό λέμε... Ότι επειδή ακριβώς οι κάρτες βαστάνε, αν πάρει τη 4870 θα του κρατήσει πιο πολύ. Όχι πως η 4850 δεν θα του κρατήσει.

Δημοσ.

Εγω ρε φιλε του ειπα το καλυτερο που μπορει να κανει με το budget του.Με πιο απλα λογια,αν βαλει 4850,θα προχωρισει σε αναβαθμιση σε 4-5 μηνες,αντε 6.Αν ομως βαλει 4870 τοτε μπορει να την κρατησει πολυ παραπανω,μπορει και ενα χρονο(εννοειται πως θα ριξει και λιγο νερο στο κρασι του οσο αναφορα την ποιοτητα απεικονησης)

Για πες μας,εσυ για ποιο λογο να μην βαλει e5200 και να βαλει e8500?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...