Προς το περιεχόμενο

ADSL Teleutaia nea

MTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kiki thn prwth fora pou ekanes diafhmhsh se yposthriksa giati nom iza oti adika se apophrame...alla dysthxws vlepw oti eisai oti afto akrivws pou perigrafei h koinothta tou insomnia....<BR>Alh8eia re pws antexeis me tosa site?<BR>Pragmatika prepei na einai dyskolo gia thn etairia sou...einai vlepeis kai to vasiko 8ema twn visitors per day..kai pws na antapeksel8eis se enan megalo ari8mo...<BR>kai kati akomh :<BR>KOPSE TIS DIAFHMHSEIS ME GYNAIKIA ONOMATA STO GRNET.....Exw varethei na me parakalei (sthh kyrioleksia) mia NADIAAA na wr8w sto site sou......kai mh mou peis oti den eisai esy.....

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον επειδη ειδα πολλες περιεργες( κατα τη γνωμη μου) απαντησεις, θα σας πω τη γνωμη μου και τα οσα ξερω προσωπικα και οχι επειδη τα ακουσα απο καπου.<BR>Καταρχας αν ο ΟΤΕ χρεωνει τη συνδεση DSL 40000 το μηνα, τοτε αν καποιος παει να κανει συνδεση, μην προσβαλθει αν ο υπαλληλος που τον εξυπηρετει παει να του βαλει το χερακι του απο πισω.Ειναι επειδη θελει να του πιασει το... φανταζεστε τι.<BR>Η τιμη αυτη δεν ειναι απλα υπερβολικη ειναι καθαρη ληστεια!!<BR>Και εξηγω γιατι το πιστευω αυτο.<BR>Ειμαι φοιτητης στην Αγγλια και ηδη εχω κανει συνδεση με την Telewest η οποια ειναι θυγατρικη της NTL για οσους τελος παντων γνωριζουν.Αυτα που πληρωνω ειναι τα εξης:<P>£9.60 το μηνα παγιο για την τηλεφωνικη γραμμη.Μεσα στην τιμη αυτη προσφερεται και καλωδιακη τηλεοραση με ενα αρχικο πακετο καναλιων.<BR>£10 to mina gia συνδεση με το μοντεμ(ναι το κλασσικο 56κ)χωρις να υπαρχει βεβαια καποια αλλη χρεωση(τηλεφωνικη κληση).<BR>Εχω τωρα τετοια συνδεση επειδη το καλωδιακο μοντεμ θα το εγκαταστησουν στις αρχες Οκτωβριου οποτε και θα τη διακοψω.<BR>Και ας μπουμε τωρα στο ψητο:<BR>Οταν θα μου εγκαταστησουν καλωδιακη συνδεση θα πληρωνω τα εξης:<BR>£25 την εγκατασταση,CABLE MODEM( Καποιος ανεφερε για 80000 δρχ! αν διαβαζει αυτο το μυνημα ας κανει τον κοπο να μου πει αν το ειδε στην ΒΤ αυτο!).Την εγκατασταση,εννοειτε την πληρωνεις μια φορα!!!<BR>£25 το μηνα για μονιμη συνδεση Ιντερνετ και αυτο και αν εννοειται, οτι δεν υπαρχει καμια αλλη χρεωση!<BR>Με μια απλη προσθεση θα δειτε οτι απο τον Οκτωβριο θα πληρωνω καθε μηνα £34.60 δηλαδη γυρω στις 20000 δρχ για broadband συνδεση, τηλεφωνικη συνδεση, και ψηφιακα καναλια με καλωδιακη.<BR>Νομιζω οτι αυτα φτανουν για να δικαιολογησουν τη γνωμη μου.<BR>Και να διευκρινισω κατι.<BR>Επειδη πολλοι αν οχι ολοι θα παρατηρησαν οτι αναφερομαι σε cable συνδεση και οχι DSL <BR>σας λεω οτι η cable συνδεση ειναι 512kbps το ιδιο ειναι και η ADSL.<BR>Για να πω ομως και του στραβου το δικιο, η BT ( O ΟΤΕ της Αγγλιας ) χρεωνει μονο τη συνδεση DSL ( 512 Kbps) £40 και δεν ξερω ποσο την εγκατασταση.Οπως και να ναι, ειναι σημαντικα χαμηλοτερη χρεωση απο τις 40000!!!<BR>Αυτα λοιπον ισχυουν στην Αγγλια.Ελπιζω να σας βοηθησα να εχετε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.<BR>Νομιζω οτι αν εχει ο ΟΤΕ μια χρεωση της ταξης των 20000 - 25000 θα ειναι μια καλη αρχη.<P>Υ.Γ Το ξερετε οτι σε μια περιοχη ειναι αφιερωμενο ενα συγκεκριμενο bandwidth και οτι αν σε εκεινη την περιοχη υπαρχουν πολλοι χρηστες που χρησιμοποιουν ταυτοχρονα τις γραμμες τους(DSL) τοτε μειωνενται αρκετα η ταχυτητα συνδεσης?<BR>Eδω και λιγο καιρο η εταιρια με την οποια εχω συνδεση προσφερει πακετο στο οποιο με £25 το μηνα ειναι πληρωμενο το παγιο του και οτι τηλεφωνηματα κανεις σε σταθερα σε ολη τη χωρα! Οσα θελεις, οσο θελεις και οποτε θελεις!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρε παιδιά, εγώ προσωπικά δεν έχω δει συνδέσεις εξωτερικού και, εντάξει, σας ζηλεύω. Αλλά Ελλάδα είμαστε, μην περιμένετε τα ίδια με Αγγλία-Ιταλία. Οι αντίστοιχοι ΟΤΕδες εκεί είχαν παντού ISDN όταν εμείς είχαμε ακόμα αναλογικά τηλέφωνα. Είναι φυσικό να αρχίσει με ακριβά τιμολόγια το DSL. Ατυχία. Το θέμα δεν είναι αν είναι ληστεία ή όχι (που είναι, αν κρίνω από την παράθεση τιμών του gbras). Είναι αν το χρειάζεστε και αν, με ληστρικές τιμές, το βάλετε. Εγώ πάντως θεωρώ (καλώς ή κακώς) ότι το χρειάζομαι. <BR>Οπότε φίλε μου gbras, όοοοταν πάω στον ΟΤΕ, θα βάλω τσίγκινο σωβρακάκι... grin.gif" border="0

Δημοσ.

mia diorthosi:<BR>ta modems DEN tha einai alcatel!!<BR>sto dokimastiko eixe diafores markes (alcatel, siemens klp)<BR>alla kai pali, i intracom prosfata ebgale adsl modems (kai poli kala, exei montela gia isdn, montela me router ensomatomeno)<BR>kai epeidi ote = intracom profanos i alcatel-siemens-klp tha pane sto diaolo tongue.gif" border="0<BR>ante me to kalo na rthei smile.gif" border="0 kai 40 akoma kala einai... milame gia 512kbps 24/7 online xoris xronoxreosi kai xreosi se isp! iremiste! milame gia 64 peripou ores (me meiomeni xreosi 22-8) se kanoniko internet kai me 64k max (giati an balo 512 kai kano 8pli xreosi + 8 sindromes kaikame!) opote no complaints, kai opoios den thelei as katsei sta 56/64/128/sat

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by gbras:<BR><STRONG>Αυτα που πληρωνω ειναι τα εξης:<P>£25 την εγκατασταση,CABLE MODEM( Καποιος ανεφερε για 80000 δρχ! αν διαβαζει αυτο το μυνημα ας κανει τον κοπο να μου πει αν το ειδε στην ΒΤ αυτο!).Την εγκατασταση,εννοειτε την πληρωνεις μια φορα!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Epeidi exw valei Cable apo NTL edw kai 1 xrono sou lew ta eksis.<BR>H NTL stin arxi eixe £150 gia tin egatastasi (oi 80.000 pou legame) alla stin timi symberilamvanotan h AGORA tou cable modem. Kai eixe miniaiws £40 diladi kapou 20-25xiliades. Sti sinexeia (poly meta afou to eixa valei egw) ekane tin egatastasi £25 kai ti miniaia xrewsi episis £25 me NOIKIASH omws auti ti fora tou cable modem. Diladi meta ton ena xrono tis simvasis episterefeis to modem pisw. An omws to agoraseis, einai akoma £150 kai dineis £20 to mina meta (to ftininane, tosa edina ki egw meta ligo kairo, afou eixa agorasei stin arxi to modem). Auto diladi symferei autous pou 8a kratisoun ti sindesi gia arketa xronia (dinoun men 150 lires alla glitwnoun 5 to mina opote sto sinolo symferei).<BR>Opote autes oi 80 xiliades pou anefera einai gia NTL oxi BT.<BR>Apo tin alli h BT einai pali 150 lires egatastasi mazi me to modem kai 40 (se lires panta) to mina.<BR>Oson afora gia to b/w pou eipes oti analoga me to posoi stin perioxi exoun DSL, meionete, auto isxiei gia to cable OXI gia to ADSL gi auto kai to ADSL einai pio akrivo. Giati egyate sta8eri taxitita (512kbps) OSOI kai na to exoun stin perioxi sou. Elpizw vevaia to idio na isxisei kai stin ellada.<BR>Episis mia diafora tou cable tis NTL me tou ADSL tis BT einai oti to 1o exei upload 128kbps eno to deutero 256kbps. Elpizw na katalaves smile.gif" border="0<P>Gia ton filo paravoid lew oti to modem pou eixe to periptero tis OTEnet sti die8ni ek8esi 8esalonikis itan ALCATEL 4Mbps kai mou eipan oti alcatel 8a xrisimopoioun (auta eksalou exei kai h BT stin agglia gia to ADSL)<BR>Ouf! ksexeriastika sto grapsimo grin.gif" border="0 auta!!<p>[ 16-09-2001: Message edited by: MTS ]

Δημοσ.

Pantws ta kalwdia kai oi i9nes prepei na einai alcatel ka8ws afth einai o vasikos promh8efths tou ote se aftous tpus tomeis

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Alpapa:<BR><STRONG>Simfono apolita mazi sou Neted 40.000 den einai tipota mprosta sta 80.000 pou dino ego kathe fora gia tilefono.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Mono pou 80000 xilades dineis gia 2mines kai gia ta tilefonimata...<BR>Eno tora 80000 mono gia to internet...<BR>stin agglia exei 20000.Na pane na gamithoune pou tha tous doso 40000...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Triton:<BR><STRONG>40.000 to mhna mono?<BR>gia 24 erws to 24wro?<BR>POTE?pote?pote?<BR>edw plhrwnw sto thlephono 35.000 kai dne pairnw kanena thlephono mono internet kai tha mou fanei to parapanw poso megalo?<BR>gioypiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii grin.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>35000 to dimino<BR>oxi 80000

Δημοσ.

Νομιζω οτι το βασικότερο όλων είναι κατα πόσο ο ΟΤΕ θα δίνει Service Level Agreement για τις xDSL συνδέσεις του.<BR>Με 500,000 το χρόνο (40 το μήνα) εγω προσωπικα θα ηθελα να έχω και κάποια εγγύηση ότι το bandwidth που θα μου ειναι διαθέσιμο θα έχει κάποια Minimum τιμή κάτω από την οποία δεν θα πέφτει για κανένα λόγο. <BR>Σίγουρα στην αρχή που θα είναι ελάχιστοι οι χρήστες δεν θα υπάρχει πρόβλημα, οταν όμως αυξηθεί η κίνηση τότε ποιός θα μου εγγυηθεί ότι θα έχω την απόδοση που πρέπει;<BR>Ολα εξαρτωνται τελικά από το λόγο κόστους / απόδοσης, και έτσι μάλλον πρέπει να κρίνουμε μία υπηρεσία. Αλλιώς και 1000δρχ το μήνα να έκανε και να μην κατέβαζε τίποτα, θα ήταν ένα χιλιάρικο πεταμένο......

Δημοσ.

den nomizw oti o OTE 8a kataferei na ferei xDSL kai den exei eipo8ei kati peri autou!gia aDSL milame....xdsl petaei alla einai nea <sxetika me tin adsl> kai sto ellada....oti paliwnei fernoume :><BR>an einai opws eipo8ike apo critter 35.000 to dimino simferei.....analoga fisika kai to bandwidth pou sou dinoun grin.gif" border="0

Δημοσ.

Loipon me pasa epifylaksh mas erxetai edw sthn Kavala Dsl kai malista apo Oktwbrh..malista ema8a kai gia ena internet cafe (onoma den lew fysika gia evnohtous logous) tha parei thn prwth dsl grammh sthn polh mas.....ainte siga siga smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...