Προς το περιεχόμενο

ADSL Teleutaia nea

MTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Eiste polu aisiodo3oi pantws gia panellinia kalupsi<BR>2. Katalabainw ton 3erobixa tou zlimvos ka8ws an balete katw ta ma8imatika tote me merikes mono (tis ta3is tvn 1000) to bandwidth ekto3euetai se kamposa Mbits kai de nomizw pws uparxei etaireia pou 8a mporei na to parexei.<BR>3. Apokleietai episis na min uparxoun sxedia gia ogkoxrewsi ta opoia bebaia 8a e3artwntai apo tin taxutita sundesis.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sumfonw apoluta me tous prolalisantes ! De lew oti den 8a einai fthno se sxesh me to an hsoun me ptsn 24/7 (8a einai 85.000 drx / mhna )alla de sugkrinetai swsta etsi. H texnologia ths adsl einai hdh palia istoria. <BR>8a sugkrinetai omoia pragmata adsl allou kai adsl ellada , ptsn allou ptsn ellada kai paei legontas ... einai sa na mou leei kapoios agorasa ena portokali 1 drx popo agorasa 1.000.000 portokalia me 888.000 drx ax ti kalh timh pou petuxa giati an ta agoraza ena ena 8a plhrwna 1.000.000 !!!! Rwthste omos ton xondrempora poso ta pernei to 1.000.000 portokalia kai meta xareite !<BR>Telos pantwn apo to tipota kalo einai ki auto.<BR> oso gia to allo 8ema tis activation sth germania an de kanw la8os einai free sthn italia einai 16 xiliarika gia thn energopoihsh ths gia agglia eipe ena paidi pio panw an den kanw la8os . Opote mallon kai sthn ellda 8a exei energopoihsh ... eidomen !<BR>Gia ta thlefwna sthn italia uparxoun paketa tou stul : 16 xil / mhna ola ta thlefonimata topika kai uperastika free (ektos kinhta kai e3wterikou) + internet ptsn 24 / 7 free . grin.gif" border="0

Δημοσ.

pantos ta 40.000 einai polla..<BR>ego nomiza oti 8a bgenei gyro sta 20-25 to mina<P>tora ama ta moirazonta 2-3 atoma me kana wireless lan , i an einai sthn idia polykatikia me kana kalodio, exei kalos mias kai ftanei to bndwidth..<P>kati alo, 8axei static ip, i ka8e fora pou kaneis reboot 8a alazei ?<P>pantos ego apo tora etoimazo to GW mou me openBSD gia na eimai oli mera online protected smile.gif" border="0

Δημοσ.

Deite ayto to link insomniatics (ego den eime fisika! kai mi peite pouthena oti postaro edo kai me kanate rezili.. erxome apo to php asp ktl topic! Deite ti grafoun kai tha katalabete giati ta leo ayta!!) <P><BR><A HREF="http://www.covad.net/cgi-bin/covad/bap.pl?pageid=/cobranded/business_dsl/index.html&uid=5cea1fecc8a9ba6f173c320631ccefbf&tid=&affiliate=internetcom" TARGET=_blank>@@@@@@LINK@@@@@@@@</A><BR>TO link exei times kai alla diafora gia dsl se alla kratoi! De to meletisa epeidi eime sinxismenos tora :P

Δημοσ.

an nomizeis oti ginese rezili.....fuge!emeis edw eimaste mia wraia parea...apo tis megaluteres koinwtites stin ellada kai eimaste insomniacs kai to leme!an den sou aresei kai nomizeis oti se rezileuei na postareis edw...pigaine sto wraio sou site.....sto wraio sou forum kai katse ekei!<B>akous ekei .....ginese rezili pou postareis edw!perifania pou eisai melos eprepe na nio8eis....PSONARA E PSONARA!</B>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Nomizo pos de xreizete na baloun oloi oi ellines! Gia paradigma kapoios pou serfarei aplos ti na ti kanei tin DSL!?!? Giapradigma omos ego... pou exo tosa sites na threpso me pstn trabao megala zoriaaa! An eixa mia DSL tha eixa diko mou server! Idi kano to pc mou server gia oso eime online alla pano apo 5 atoma na blepoune site den adexei :P <HR></BLOCKQUOTE><P>me to simpa8io.....egrapses pali reeeeee....exeis sikwsei enan xitami kai nomizeis oti exeis server?ok...dld 8a stiseis diko sou , mail , ftp , telnet , apache server e.t.c. ( fusika se windows ) alla 3exasa....uparxoun kai ta win2k advanced server pou exoun tous server etoimous....kai security?min mou peis kikis oti 3ereis kai apo security....!giati an stegaseis tin "eteria" sou ( o 8eos na tin kanei) ekei ...kai fusika ta sites tis...kai sou kanoun ena dfc ..trws mia minisi kai staniareis.a kai kati allo....na les oti eisai reseller...an les oti einai eteria sou...logika plirwneis kai stin eforia.exeis afm ktp e?e ma .....

Δημοσ.

lol.. kala re xereis ti les? i mallon katalavaineis ti les tora? emeis eimaste to kalitero forum stin ellada, xoris na thelo na to uperifaneuto, kai si eisai o kaliteros panellinios malakas kai tha peis oti se dropiazoume? gia rota kai allou ti fimi exeis kai meta mila kai pes oti eisai anoteros edo mesa. Alla esu apo monos sou adin na katalaveis oti exeis ftasei se simeio na kanoune register sto forum sou kai na se vrizoune ;p (nai paidia egine kai auto ;p) kai na stamatiseis tis malakies sinexizeis.. i mi mou peis tora oti eixes dikaio kai tha kaneis adsl network etsi? upload exei 128k opote xexna to.. oso gia ta gkomenakia pou thes thelei na eisai normal wink.gif" border="0 kai oxi mono exoterika kai malakies..

Δημοσ.

Na kserete oti exw adsl dkimastika kai sas lew oti oi taxythtes pou pianw sta downloads einai 30-60 kbs/s stahtera kai para poly kalo ping.Prepei na xete karta diktyou apo thnn opoia tha fevgei utp pou tha bainei se ena koutaki (san to net mod tou ote) mono pou den tha nai ths intracom alla mallon ths Ericsson H ths Siemens.Auta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...