chrissyg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 πως μπορώ να αντιιγράψω αρχεία που έχω σε δικτυακο'σκληρο δισκό σε DVD χωρίσ να τα κάνω copy σε τοπικό σκληρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 καλυτερα να τα κανεις copy στον τοπικό δίσκο ειχα δοκιμασει με k3b και μου χαλαγε την εγγραφη λογω μεχρι να κανει το buffering καθε φορα . Εκτος και δεν εκανα κατι σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissyg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μα δεν μπορω να δω καν τον δικτιακο δίσκο μεσα απο το k3b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 στην δικη μου περιπτωση μιλάω για nfs δίκτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissyg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 πως το σεταρω σε nfs γιατι εμενα μου βγάζει δίκτιο windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αν το αλλο pc απο οπου θα παρεις τα αρχεια σου ειναι σε windows, τοτε σωστα σου βγαζει "Δικτυο windows", μιας και ολες οι μεταφορες απο και προς αυτο γινονται μεσω του samba (αργο και προβληματικο πρωτοκολλο σε σχεση με το nfs). Για να βαλεις και στον αλλο υπολογιστη με τα windows nfs, δες αυτο το αρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.