EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Είπα να ρίξω ενα format στον δίσκο και να βάλω τα win xp sp2. Ξεκινάω την εγκατάσταση κάνω format (οχι quick) -εν το μεταξύ τρώω στα μούτρα και μια bsod κατά την εγκατάσταση- γίνετε η εγκατάσταση και μπαίνω κανονικά στα windows. Οπως πάντα μπαίνω στα site των κατασκευαστών των συσκευών μου, κατεβάζω drivers και τους εγκαθιστώ(με αρκετες bsod οθονες παλι). Μετά απο αυτα ξεκινάω και μπαινω σε διάφορα γνωστα sites και αρχίζω και κατεβάζω τα βασικά προγράμματα για αρχή. Στο επόμενο restart η κλεψύδρα εκανε μονίμως παρέα στο βελακι, η cpu στο full ,προγράμματα δεν έτρεχαν κτλ.. Τελικός απολογισμός ; 29 ΙΟΙ , backdoors,worms,rootkits ολα μαζεμενα στο pc μου Υπόψιν οτι ο δισκος με τα xp ειναι ok και είμαι πίσω απο hardware firewall του router.
million_voices Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τι antivirus χρησιμοποιεις? κατεβαζεις πολυ warez?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τι antivirus χρησιμοποιεις? κατεβαζεις πολυ warez? δεν έχει σημασία, όλοι οι ιοί βρέθηκαν στον δίσκο με τα xp. Ότι πρόγραμμα κατέβηκε και εγκαταστάθηκε ήταν καθαρό, τα κοίταξα τώρα. στην προηγούμενη εγκατάσταση ήμουνα με antivir.
intelquad Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 εμενα τωρα γιατι δεν μου αρεσουν οι μπλε οθονες?μηπως αντι να κανεις καθαρη εγκατασταση την περασες πανω απο την προηγουμενη?τα windows αυθεντικα η αγορασμενα απο το ''θειο''?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 καθαρή εγκατάσταση έκανα, τα windows ειναι κομπλε, δεν ειναι η πρωτη φορα που τα κανω εγκατασταση.
VasKag Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μηπως ξεκινησες να μπαινεις στα site των κατασκευαστων χωρις να εχεις βαλει καποιο antivirus-antispyware? γιατι ενα καινουριο συστημα χωρις ενημερωσεις και antivirus ειναι "τροφη για τα θηρια"
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μπα παντα με sp2 ειμαι και το firewall του router χωρις προβληματα.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 μήπως έχεις κάνα lan και οι ιοί υπάρχουν στα υπόλοιπα pc ?
SpY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως έβαλες antivirus και κατέβασες καμια καινούργια version. Γιατι κατι αντιστοιχο είχα πάθει έγω και ο ιος ήταν μέσα στο .exe οταν πήγαινες να κάνεις εγκατασταση το antivirus !
Βασίλειος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 False alarm (Λάθος συναγερμός) είναι. Προχώρα κανονικά, τελείωνε με την εγκατάσταση, βάλε ένα αξιοπρεπές αντιβιοτικό -όχι τα δωρεάν που υπάρχουν στο Internet- ενημέρωσέ το και σκανάρισε. Αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αμέσως μετά από format. Περισσότερο θα πρέπει να ανησυχείς για τις μπλε οθόνες, παρά για ιούς σε μόλις φορμαρισμένο σκληρό. Και-παρεμπιπτόντως-από μνήμη RAM πώς είσαι;
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 τι false alarm αφου κολαει το συμπαν σε νεα εγκατασταση, false alarm δε μου βγαζουν ουτε μετα απο 1μιση χρονο χρησης Επισης τα δωρεαν αντιβιωτικα ειναι μια χαρα Αυτο που καταλαβα εγω απο τα λεγομενα του ειναι οτι δεν χρησιμοποιει καθολου αντιβιωτικο. Μπηκε στο internet και αρχισε το πανηγυρι.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 false alarm δεν ηταν, ενα σωρο ιοι ηταν που τους ειδα να τρεχουν στα proccess. To antivirus δεν σε προστατευει απο ιους, απλα οταν κολλησεις καποιον ιο τον διαγραφει. Με sp2, firefox και hardware firewall ποτε δεν ειχα προβληματα. Τωρα τι εγινε και ξαφνικα κολλησα οχι δυο ή τρεις ιους αλλα 29 δεν ξερω. Κατα τα αλλα ξαναεβαλα τα windows καθοτι η προηγουμενη εγκατασταση δεν εγινε σωστα και τωρα ειμαι κομπλε.
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρα σε προστατευει το antivirus στο real-time protection. Δεν ειχες antivirus μια-δυο λαθος κινησεις και να τα αποτελεσματα, απο εδω περα πλεον δε θα λες ποτε δεν ειχα προβληματα μιας και μολις ειχες
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 και τωρα ειμαι χωρις antivirus ετρεξα το anti-malware malwarebytes και δεν βρηκε τιποτα. την προηγουμενη φορα βρηκε 29 ! με το καλημερα... τεσπα δεν καταλαβατε τι θελω να πω...
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αρα δεν ηταν ιοι ή ηταν. Αφου ρωτας κι εσυ να σου βρουμε λογικη εξηγηση πως να καταλαβουμε τι λες, γιατι αλλο να μην εγινε καλα μια εγκατασταση και αλλο να εχεις ιους, δεν δημιουργουνται απο μονοι τους καπως μπηκαν μεσα και ο πιο συνηθης υποπτος ειναι το Internet. Η εξηγηση που ταιριαζει σε αυτην την περιπτωση ειναι και η πιο απλη. Δεν ειχες antivirus εγινε η στραβη και εγινε πανηγυρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.