hercules1924 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.906623 πριν δυο μέρες είρθε το laptop στο πιο πανω link....για τα λεφτα του είμαι κατι περισσοτερο απο ικανοποιημενος. είναι γρίγορο, δυνατό, δεν κολλάει πουθενά και μπορώ να πέζω και τα παιχνίδια μου....έχει τρομερό ήχο σε σχέση με άλλους φορητούς που έπεσαν στα χέρια μου......και έχει και ένα πολύ sexy design.... ακούω τις απόψεις σας....
michalis2610 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ηρακλή το μηχάνημα είναι για τον βίλλο...δεν ξέρω τι λέει η αγορά στην Κύπρο αλλά τουλάχιστον εδώ με τις δύο προσφορές που παίζουν με το Thinkpad R61 και το HP Compaq 8710 δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια τα 800+ ευρώ. Παρόλα αυτά εύχομαι καλή συμβίωση με το νέο φορητό και μην ξεχάσεις να του κάνεις undervolting.
Veltiwths Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εχω το ιδιο ακριβως αλλα το μεγαλο μοντελο,οπως το περιγραφεις ειναι πολυ καλο μοντελο με πολλες δυνατοτητες και δεν κυκλοφορησε και πολυ εδω Ελλαδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.