Προς το περιεχόμενο

MagSafe power port

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποσες φορες σας τυαινει να το βαλετι αναποδα και να ην φορτιζει? η να το βαλετε βιαστικα και να φυγετε και να ερθεται πισω με αδια μπαταρια?

πρεπει να βρουνε καλυτερο τροπο να εφαρμοζει αυτο το καλωδειο. μου σπαει τα νευρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά με βολεύει...

Μπαίνει και από τις δυο μεριές, και γι' αυτό έχει και δυο φωτάκια για την ένδειξη πλήρους/κατάστασης φόρτισης.

Όντως έχει τύχει να μην εφαρμόσει σωστά, και τελικά να μου μείνει αφόρτιστο, όμως είναι αρκετά έξυπνο ώστε να επανέλθει όπως ακριβώς ήταν πριν το draining με τα ίδια ακριβώς δεδομένα running.

και απο τις πιο πλεύρες ειναι κυριλέ δεν ξέρω βεβεαια τι μαγκίες εχουνε κανει στα unibody.

και στα unibody το ίδιο είναι...πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μη κουμπώσει σωστά...!!!

ποσες φορες σας τυαινει να το βαλετι αναποδα και να ην φορτιζει?

τι ανάποδα εβαλε τοτε αυτός ο παίχτης γιατι δεν κατάλαβα. Συγνώμη και όλας άλλα εχει τύχει να το βάλω και με το πόδι με με περίσσια άνεση ;ρ

Ανάποδα εννοεί ότι και η πάνω και η κάτω πλευρά είναι ίδιες.... Έχει φωτεινή ένδειξη και πάνω και κάτω και όπως και να το βάλεις λειτουργεί.... Λειτουργεί πολύ καλά και έχει δίκιο ο natural_sgf... Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το βάλεις στραβά :-D

ποσες φορες σας τυαινει να το βαλετι αναποδα και να ην φορτιζει? η να το βαλετε βιαστικα και να φυγετε και να ερθεται πισω με αδια μπαταρια?

πρεπει να βρουνε καλυτερο τροπο να εφαρμοζει αυτο το καλωδειο. μου σπαει τα νευρα.

καμία... και με τις 2 πλευρές κουμπώνει και δεν υπάρχει φορά που να έκατσε στραβά και να μην φορτίζει. Για unibody μιλάω...

μαλλον το δικο μου εχει καποιο προβλημα. οταν το βαλ απο την μια πλευρα φορτιζει κανονικα και επανω δεξια διχνει το εικονιδιο οτι φορτιζει και ποσο χρονο χρειαζεται κτλπ.. οταν το βαλω απο την αντιθετη πλευρα δεν φορτιζει εκτος αν το σπροξω λιγο αριστερα δεξια η πανω κατο. ειναι σαν να μην παιρνει καλα επαφη. επισης η λαμπιτσα δεν αναβει. γιαυτο τοσο καιρο νομιζα οσα προαναφερα στο ποστ#1 τωρα που το παιδεψα λιγο ειδα οτι πιθανον να υπαρχει προβλημα με τη φορτιστη η το λαπτοπ. ελπιζω να ειναι του λαπτοπ.

μαλλον το δικο μου εχει καποιο προβλημα. οταν το βαλ απο την μια πλευρα φορτιζει κανονικα και επανω δεξια διχνει το εικονιδιο οτι φορτιζει και ποσο χρονο χρειαζεται κτλπ.. οταν το βαλω απο την αντιθετη πλευρα δεν φορτιζει εκτος αν το σπροξω λιγο αριστερα δεξια η πανω κατο. ειναι σαν να μην παιρνει καλα επαφη. επισης η λαμπιτσα δεν αναβει. γιαυτο τοσο καιρο νομιζα οσα προαναφερα στο ποστ#1 τωρα που το παιδεψα λιγο ειδα οτι πιθανον να υπαρχει προβλημα με τη φορτιστη η το λαπτοπ. ελπιζω να ειναι του λαπτοπ.

εγώ θα ήλπιζα να ήταν του φορτιστή πάντως ;ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...