Προς το περιεχόμενο

Αυτοκινητο ως 14.000

stelios_2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο σε αυτα τα χρηματα.

ενδιαφερομαι για μικρη καταναλωση , σχετικα μικρο αυτοκινητο για το παρκαρισμα..

για μετακινησεις στην πολη και μικρές διαδρομες.. αθηνα - ναυπλιο κυριως.

εχω υποψιν το suzuki swift 1.3

εχει καποιος να προτεινει κατι το οποιο ειναι και δοκιμασμενο σχετικα?

ευχαριστς εκ των προταιρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικές απ'τις συνήθεις επιλογές είναι Mazda 2, Opel Corsa, και Ford Fiesta, με το Mazda να έχει χαμηλότερη κατανάλωση.

Τώρα απο εξοπλισμό δεν έχω ιδέα.

στο site της fiat βλεπω το 500 1.2 69hp Pop στα 12.000, δεν ειναι λιγα τα κυβικα και η ιπποδυναμη?

θελω να πω το suzuki ειναι πιο δυνατο.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

εσυ ποιο θα προτεινες απο ολα αυτα?

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

οπα 500 1.4 100hp 16V Pop 13.500ε

ειμαι ακριβως στην ιδια φαση και μαλιστα ψαχνω για καποιο με κινητηρα κατω απο το οριο τω 1357cc

http://www.autotriti.gr/auto/xrhsima/xrhsima_auto.asp?motoimpo_id=32&ID_CATEGORY=12

προσωπικα προτιμω Γιαπωνεζικα η Κορεατικα για λογους αξιοπιστιας (ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα διαφωνησουν)

εχουμε και λεμε κατα σειρα προτιμησης (μονο οσα μικρα εναι 5* NCAP)

νεο Ford Fiesta

πολυ καλο ποιοτικα αλλα και ως κυλιση,κρατηματα συμπεριφορα στον δρομο,πολυ ομορφο,καλη τιμη αν το αγορασεις cash (εκπτωση 10% επι της λιανικης τιμης),μονο 2 χρονια εγγυηση μηχανικων μερων,δεν ειναι και τα ποιο απροβληματιστα λενε,ο κινητηρας των 1.25 ισως δεν ειναι enough,καλες τιμες service και ανταλλακτικων,καλοι χωροι πλην των πισω καθισματων

Mazda 2

θεωρουντα γενκως πολυ αξιοπιστα ως αυτοκινητα,πολυ ελαφρυ,ακριβο για τον εξοπλισμο που προσφερει,πλαστικουρα στο εσωτερικο,φαρμακειο λενε τα service και ανταλλακτικα,βολικο απο αποψη μεγεθους στην πολη,σπορτιφ αισθηση,η αντιπροσωπεια δεν εχει καποια προσφορα,καθαρο ομορφο design,trip computer γιοκ εκτος των πολυ ακριβων εκδοσεων

Hyundai i20

πολυ καλη τιμη και εξοπλισμος,αξιοπιστια δεδομενη,πολυ καλες τιμες σε ανταλλακτικα service,πολυ καλοι χωροι,αδιαφορο αισθητικα και ενα κλικ κατω απο τα αλλα σε ποιοτητα κατασκευης,κυλισης,συμπεριφορα στον δρομο κλπ,τιμιο θα ελεγα

Τoyota Yaris

αξιοπιστια,μεταπωλητικη αξια,φτηνιαρικο μεσα,ακριβο για τον εξοπλισμο που προσφερει,πολυ καλος και δυνατος κινητηρα (μεταβλητος χρονισμος βαλβιδων οπως και το Mazda 2),νορμαλ χωροι,αδιαφορο αισθητικα

κανε test drive οπωσδηποτε

εγω θα περιμενω λιγο γιατι τα ποιο πολλα ειναι ολοκαινουργια μοντελα (παιδικες ασθενειες,περαιτερω μειωσεις τιμων λογω νεοτητας και οικονομικης κρισης),θα παρω προσφορες για αγορα cash και αν δεν αλλαξει κατι με τπτ εξτρα εκπτωσεις με κοβω για το Fiesta με ενα σφηξιμο στο στομαχι:-D

Το i20 πως το βλεπετε?

http://www.in.gr/auto/car/price.asp?lngModel=290&lngCompany=76

απο εξοπλισμο φιανεται σουπερ παντως

αλλα και επιδοσεις χωρους

αν δεν σε ενδιαφερει να σου αρεσει το αυτοκινητο σου και θες απλα να μετακινεισαι τοτε ειναι No1 επιλογη

Το σουίφτ πώς σου φαίνεται;

Πολύ value for money, με φούλ εξοπλισμό για τα 13500 περίπου που κοστίζει, καλό κινητήρα, εμφάνιση πιασάρικη, αξιόπιστο μηχανικά (οι μόνες στάνταρ βλάβες που έχει βγάλει μέχρι τώρα αφορούν τακάκια-δίσκους και τριξίματα μέσα), μειονεκτήματα μόνο οτι τρίζει το ταμπλό, έχει σχετικά μακρύ σαζμάν, και έχει μικρό πορτμπαγκάζ.

Υπάρχει και μια τρέχουσα προσφορά που με μια επιβάρυνση 200 ευρώ σου δίνουν δώρο ένα κομπλέ οθονάτο σύστημα κένγουντ με GPS, DVD κλπ. αξίας 1300 ευρώ (αν σου αρέσουν αυτά τα ψιψιψίκια).

Επίσης ένα μειονέκτημα είναι οτι θα ξενερώσεις όταν θα πηγαίνεις στο Ναύπλιο. Είναι γεμάτο σουίφτ.

μου φαινεται ενδιαφερον το yaris με τα 101 hp...

το εχει οδηγησει κανεις?

αλλα μου αρεσει πολυ το swift. στην αντιπροσωπεια στο ναυπλιο το 1,3 GL 5θυρο , μεταλικο χρωμα , ζαντες , ολα τα εξτρα μεσα , cyber station (η συστημα παρκαρισματος) το εβγαλαν στα 13.000 κοντα.

υπαρχει περιπτωση σε αλλη αντιπροσωπεια να κανουν καλυτερη προσφορα?

το swift εχω οδηγηκη εμπειρια για κανα μηνα το ειχα.. και μου χε αφησει καλες εντυπωσεις παρολο που ηταν αυτοκινητο εξυπηρετησης πελατων (του βγαλα το λαδι)

το swift ειναι πολυ καλη επιλογη αν δεν σε ενδιαφερει α) το οτι εναι παλιο σχετικα οποτε θα αντικασταθει γρηγοροτερα,οποτε και πεφτεις σε μεταπωλητικη αξια β) οτι το πορτμπαγκαζ του ειναι πολυ μικρο γ) οτι δεν ειναι τοσο ασφαλες οσο τα νεας γενιας (4* NCAP)

υπαρχει περιπτωση σε αλλη αντιπροσωπεια να κανουν καλυτερη προσφορα?

Οχι, οι τιμές είναι φίξ από το Σφακιανάκη. Ο κάθε αντιπρόσωπος απλά μπορεί να σου κάνει κάποια δωράκια (συναγερμός, πατάκια, φαρμακείο, διακοσμητικά). Και υπάρχει και η στανταρ προσφορά με το cyberstation που, πιστεψε με, δεν είναι λίγη.

Μειονέκτημα είναι το υψηλό επιτόκιο της σουζούκι.

Renault Clio 1.2 TCE.1200 κυβικα,turbo,100 αλογα,ροπη απο 1600αρι,με διαφορα το πιο γρηγορο σε αυτη την κατηγορια και με πλεονεκτημα τα χαμηλα τελη κυκλοφοριας(93).Ξεκιναει απο 13700 απ'οτι βλεπω online.

Στο θεμα της καταναλωσης ολα τα μικρα turbo εξαρτωνται απο το ποσο βαρυ ειναι το δεξι σου ποδι.Για τις επιδοσεις του παντως,εχει μια χαρα καταναλωση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...