SwAToNeR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως απο multi που το πήρα της Sharkoon είναι πολύ ευαίσθητο σε μπάσα χτυπήματα. το έχω πολύ χαμηλά και βαράει ακόμα και αν πέσει το κινητό κάτω πχ χεχεχε
le_bron Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως απο multi που το πήρα της Sharkoon είναι πολύ ευαίσθητο σε μπάσα χτυπήματα. το έχω πολύ χαμηλά και βαράει ακόμα και αν πέσει το κινητό κάτω πχ χεχεχε Φιλε ενα λινκ εχεις να τα δω? Ποσο τα πηρες?
SwAToNeR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Σελίδα δεν βρήκα να σου πω. το έχω 3 χρόνια και πάλι τότε δεν το είχα βρεί online αλλά κατα τύχη απο κατάστημα Multirama. 7 euro το ειχα πάρει τότε νομίζω. Δεν ήταν ακριβό.
le_bron Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εφαγα τον τοπο στην Πατρα δεν βρηκα πουθενα. Βρηκα μονο σε ενα μαγαζι με 5 ευρω αλλα εχει μια λαμπα μεσα. Αμφιβολου ποιοτητας. Να την παρω να τη δοκιμασω λετε η θα ειναι τελειως μαπα?
giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εφαγα τον τοπο στην Πατρα δεν βρηκα πουθενα. Βρηκα μονο σε ενα μαγαζι με 5 ευρω αλλα εχει μια λαμπα μεσα. Αμφιβολου ποιοτητας. Να την παρω να τη δοκιμασω λετε η θα ειναι τελειως μαπα? Μαρκούλα; Αν σου καεί,απλά γύρνα την πίσω...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εφαγα τον τοπο στην Πατρα δεν βρηκα πουθενα. Βρηκα μονο σε ενα μαγαζι με 5 ευρω αλλα εχει μια λαμπα μεσα. Αμφιβολου ποιοτητας. Να την παρω να τη δοκιμασω λετε η θα ειναι τελειως μαπα? Γιατί δεν παραγγέλνεις;
le_bron Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Απο που να παραγγειλω? Εξωτερικο? Να μου βγουν τα μεταφορικα 2 φορες οσο κανουν οι λαμπες? Παιζει και να ηταν μαρκα μ'εκαψες αυτη που ειδα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ποιό εξωτερικό μωρέ; <<Πλαίσιο>> και <<Ε-shop>> δε σου κάνουν;
le_bron Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δεν εχουν sound activated cathodes αυτο λεμε τοση ωρα!!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Aφού σου έχουν δώσει link παραπάνω με το κύκλωμα. Θα τα πάρεις ξεχωριστά και τελείωσε το θέμα. Υπόψην πως το φωτορυθμικό μπορεί να βγάλει παράσιτο σε ηχεία κλπ.
le_bron Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Βλακεια το κυκλωμα εχει 13 ευρω μονο του και δεχεται μονο 2 λαμπες. Αν δεχοταν παραπανω θα το επαιρνα. Αλλα μαζι με τις λαμπες θα παει κανα 20αρικο... Δε λεει. Οι λαμπες που εφερνε το e-shop ειχαν 8 ευρω. Ασε που το κυκλωμα υπαρχει σε 2 μαγαζια στη θεσσαλονικη που δεν ξερω αν κανουν καν χοντρικη...Το e-shop θα τις ξαναφερει αραγε? Στο e-shop κυπρου τις εχουν παντως...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μπορείς επίσης, να βρεις kit ή να κοιτάξεις σε αξεσουάρ αυτοκινήτων.
dimitrisak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ανασταινω αυτο το θεμα γιατι εχω μια ερωτηση....εχω τετοιες λαμπες αλλα το τσιπακι ειναι με μικροφωνο πανω...εχω ακουσει για καποια kit που συνδεονται με την καρτα ηχου και ετσι ειναι πιο ευαισθητα στον ηχο...ξερει κανενας που μπορω να βρω τετοιο kit ειτε απο εξωτερικο ειτε ελλαδα?γιατι δεν βρισκω πουθενα... ---------- Προσθήκη στις 18:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:56 ---------- κανεις ρε μαγκες?
mpentenis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 http://cgi.ebay.com/Logisys-15-Inch-Red-Cold-Cathode-Light-Sound-Activated-/130450281993?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5f715609 για κοιταξτε και λιγο προς τα εκει, το κυκλωμα που κανει την διαφορα ειναι αυτο που φαινεται πανω αριστερα, μπαινει σε ενα slot πισω απο το κουτι απο το οποιο οριζεις αν αναβουν μονιμα η με τον ήχο καθως και την ευαισθησία η συγκεκριμένη ειναι ενα παράδειγμα, σίγουρα θα βρείτε και φτηνότερες
dimitrisak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αυτο ακριβως εχω...απλα το τσιπακι ειναι με μικροφωνο...εγω εχω ακουσει για μερικα που συνδεονται με την καρτα ηχου...σαν αυτο δηλαδη:http://arstechnica.com/hardware/reviews/2003/03/soundcathode.ars
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.