Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρω sound activated cathode lights;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εαν πιανει το χερι σου,μπορεις να αποκολλησεις το μικροφωνο και στη θεση του να κολλησεις ενα mono 3,5 jack (mono γιατι το μικροφωνο ειναι mono) με καλωδιο και να βαλεις εναν ανταπτορα απο αρσενικο 3,5 σε 2 θυληκα στην θυρα ηχου του υπολογιστη οπου στη μια θα συνδεονται τα ηχεια/ακουστικα και στην αλλη το συστημα.

Δημοσ.

Βρε παιδιά μήπως ψάχνετε κάτι σαν και

αυτό

Δεν το έχω δοκιμάσει, απλός το είδα τυχαία και είπα να σας ενημερώσω!!!

Δημοσ.

Επειδή έχω sound activated lamps δεν είναι το converter που παίζει με την μουσική αλλά κάτι σαν αυτό http://www.sunelectronics.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=20401 όπως έδωσε ο peteranos παραπάνω link που κάνει όλη την δουλειά. Όλοι οι converter έχουν τρύπες για να παίρνουν αέρα.

Δημοσ.

Επειδη ψαχνω κι εγω ενα τετοιο και βρηκα μονο αυτο απο το παραπανω λινκ. Αλλα δεν συμφερει να μπλεξουμε και με ταχυδρομικα τωρα για τοσο μικρη αγορα. Το μπλε ινβερτερ που ειπατε πιο πανω κανει σιγουρα δουλεια? Γιατι κι εγω εχω λαμπες που το ινβερτερ τους εχει τρυπουλες αλλα ειναι για την θερμανση αυτο...

Δημοσ.

Οταν λες ευαισθησια χαμηλη? Αναβουν με χαμηλο ηχο η πρεπει να τα βαλεις στο τερμα τα ηχεια για να αναψουν?Απο τη φωτο βλεπω οτι μπορεις να τη ρυθμισεις. Εισαι ικανοποιημενος παντως με το ολο εφε η πεταμενα λεφτα? Αν μπορεις παντως να δεις και τη μαρκα θα με βοηθουσες πολυ. Σ'ευχαριστω παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...