Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με control panel της Νvidia Geforce

thewrongguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια Νvidia Geforce 4 με την οποία έχω το εξής πρόβλημα

για να δω ταινίες ενώνω τον υπολογιστή με την τηλεόραση με s-video καλώδιο. την εντολή για να δει ο υπολογιστής την εντολή, την έδινα από το control panel της κάρτας. Ξαφνικά και χωρίς να κάνω καμία αλλαγή ρύθμισης αλλάζει το μενού και διατηρεί όλες τις εντολές εκτός από εκείνη που κάνει clone την τηλεόραση! δεν εμφανίζει πουθενά αυτή τη ρύθμιση, ενώ όλες οι άλλες είναι εκεί. ξαναπέρασα το driver, αλλά τίποτα. έχει κανείς καμία ιδέα αν μπορώ να αλλάξω το μενού εμφάνισης του control panel?

Δημοσ.

Εκανες καμμια αναβαθμιση τους drivers; Διοτι η Nvidia μετα την εκδοση 162, παυει να υποστηριζει το fullscreen στην τηλεοραση μεχρι νεοτερας, λογω αρκετων προβληματων που της εβγαλε με τα βιστα, και παραλληλα εχει και πολλα αλλα προβληματα εντοπισμου της τηλεορασης.

Εμενα (εκτος του παραπανω, που εκανα μια βδοαμαδα να καταλαβω τι φταιει και τελικα εβαλα παλι την 162), ανα τακτα χρονικα διαστηματα τρωει κολλημα και χανει τη τηλεοραση τελειως, και το κουφο ειναι οτι οσο η τηλεοραση ειναι ανοικτη, και συντονισμενη στο s-video, το πισι δεν μπορει να τη βρει, οταν κλεινω την τηλεοραση, τοτε αξιωνεται το πψ, και τη βλεπει (λογω συνδεμενου καλωδιου).

Δημοσ.

Έκανα αναβάθμιση στον driver και η αλήθεια είναι ότι από τότε τρώει κολλήματα. Τώρα κάνει και κάτι άλλο. Μια φορά που το ανοίγω το μενού έχει την επιλογή για clone view και μια δεν την έχει.καλό;

λολ @ Pournaras που βρίσκει την τιβι μόλις κλείνει το πισι!

Δημοσ.
Έκανα αναβάθμιση στον driver και η αλήθεια είναι ότι από τότε τρώει κολλήματα. Τώρα κάνει και κάτι άλλο. Μια φορά που το ανοίγω το μενού έχει την επιλογή για clone view και μια δεν την έχει.καλό;

λολ @ Pournaras που βρίσκει την τιβι μόλις κλείνει το πισι!

Οταν κλεινω την tv λεω ρε και οχι το pc, διαβασε καλυτερα ;)

Οσο ειναι ανοικτη το ιδιο μου κανει κι εμενα, μια βρισκει το μενου για 2η οθονη μια μου αφηνει μονο το single view.

Λοιπον, οπως ειπε κι ο φιλος κανε ενα rollback και αν φερεις τους παλιους drivers οκ αλλιως ψαξε για πιο πισω απο την εκδοση 162 (εγω δεν καταφερα να βρω της σειρας geforce κι εβαλα της quadro, παλι δουλεψαν)

Επισης, για να κανεις σωστη δουλεια δεν πρεπει να επιλεξεις το clone mode αλλα το dualview που ειναι ανεξαρτητη λετουργια και αναλυση στην καθε οθονη, και τελος αφου βρεις τα σωστα drivers, για την τηλεοραση επιλεγεις το fullscreen mode, ωστε παιζοντας ενα βιντεο στην τηλεοραση να βλεπεις μονο την εικονα του βιντεο σε fullscreen χωρις τιποτε απο ολο το υπολοιπο pc.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανοιγοντας σημερα το control panel της nvidia και αφου κλικαρισα στο system information,παρατηρησα οτι στο Bus γραφει PCI Express x8.Ομως η καρτα μου εχει μπει σε 16αρι.Ειναι λογικο να μου το εμφανιζει ως χ8 η παιζει κατι αλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...