remote767 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να φτιάξω μια ιστοσελίδα μου αρέσουν η Flash επειδή δεν ξέρω το πρόγραμμα macromedia flash έψαξα και βρήκα στο ιντερνετ έτοιμες λύσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω ένα μπορούν αυτά που έχω βρει να παραμετροποιηθούν στις δικές μου ανάγκες. Αυτό που έχω βρει είναι http://www.go4designs.com/premium-templates/show-template-2308.html εάν είναι πολύπλοκο μπορεί κάποιος να το αναλάβει και τη θα μου κοστίσει
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αν σου πω να μη χρησιμοποιήσεις flash,θα με περάσεις για κακό;
Αδμιν Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Το Flash ειναι κακη επιλογη. 1) Δεν εχουν ολοι το flash 2) Ειναι αργο, βαρυ και buggy, φαντασου ολοκληρο site σε flash 3) Ειναι κακογουστο.
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Και δε θα έχεις καλά αποτελέσματα στον γούγλη...Συγγνώμη αν σου χαλάσαμε τη διάθεση..Αλλά,this is the truth...
Maniakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το Flash ειναι κακη επιλογη.1) Δεν εχουν ολοι το flash 2) Ειναι αργο, βαρυ και buggy, φαντασου ολοκληρο site σε flash 3) Ειναι κακογουστο. Με στοιχεία τις Adobe το ~99% των χρηστών στο Internet έχουνε εγκατεστημένο το flash plugin oπότε το να λέμε "δεν έχουνε όλοι το flash", μετά από 13 χρόνια που υπάρχει η τεχνολογία αυτή, δεν θα έλεγα ότι στέκει και πολύ. Σχετικά με το "βαρύ" ούτε αυτό ισχύει. Βαρύ γίνεται άμα κάποιος φτιάξει ένα flash file που έχει μέσα 2049812048219304234 στατικά πράγματα (πχ εικόνες) οπότε μεγαλώνει και το μέγεθος του αρχείου αρκετά και λογικό είναι να αργεί. Τέλος, το κακούγουστο που είπες, το flash από μόνο του δεν νομίζω να μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, αυτά που φτιάχνουνε κάποιοι με αυτό ναι και σίγουρα δεν είναι όλα κακογουστα αποτελέσματα. Γενικά νομίζω ότι το forum του insomnia το αποπαίρνει πολύ το Flash Σίγουρα δεν κάνει για όλες τις δουλειές αλλά είναι μια καλή τεχνολογία που έχει τα θετικά και τα αρνητικά της όπως και οι υπόλοιπες. @remote767, προσωπικά θεωρώ το Flash μια πολύ καλή λύση για portofolio site αλλά σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο κόστος από ότι να φτιαχτεί με πιο κλασσικές μεθόδoυς.
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Maniakos.
remote767 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία, εγώ κατέβασα μια σελίδα σε flash αλλά δεν μπoρώ να την παραμετροποιησω στης ανάγκες μου υπάρχει κάποιος να το κάνει αυτό? Και τι είναι το prtofolio?
Maniakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 remote767, επειδή μας έδειξες ένα Portofolio template νόμιζα ότι θες να φτιάξεις ένα Portofolio (ένα site ουσιαστικά που δείχνεις τις δουλειές που έχεις κάνει πάνω στον τομέα που είσαι). Αν πρόκειται για κάτι άλλο γράψε ακριβώς τι θες έτσι ώστε αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το αναλάβει να δείξει ενδιαφέρον.
Αδμιν Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Με στοιχεία τις Adobe το ~99% των χρηστών στο Internet έχουνε εγκατεστημένο το flash plugin oπότε το να λέμε "δεν έχουνε όλοι το flash", μετά από 13 χρόνια που υπάρχει η τεχνολογία αυτή, δεν θα έλεγα ότι στέκει και πολύ. Σχετικά με το "βαρύ" ούτε αυτό ισχύει. Βαρύ γίνεται άμα κάποιος φτιάξει ένα flash file που έχει μέσα 2049812048219304234 στατικά πράγματα (πχ εικόνες) οπότε μεγαλώνει και το μέγεθος του αρχείου αρκετά και λογικό είναι να αργεί. Τέλος, το κακούγουστο που είπες, το flash από μόνο του δεν νομίζω να μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, αυτά που φτιάχνουνε κάποιοι με αυτό ναι και σίγουρα δεν είναι όλα κακογουστα αποτελέσματα. Γενικά νομίζω ότι το forum του insomnia το αποπαίρνει πολύ το Flash Σίγουρα δεν κάνει για όλες τις δουλειές αλλά είναι μια καλή τεχνολογία που έχει τα θετικά και τα αρνητικά της όπως και οι υπόλοιπες. @remote767, προσωπικά θεωρώ το Flash μια πολύ καλή λύση για portofolio site αλλά σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο κόστος από ότι να φτιαχτεί με πιο κλασσικές μεθόδoυς. 1) Ακομη και αν πιστεψουμε το νουμερο της Adobe, ειμαι 100% σιγουρος οτι αναφερεται μονο στη πλατφορμα x86 και λειτουργικα Win, OSX, Linux, αφου δεν υπαρχει Flash για αλλες πλατφορμες. 2) Δεν απαντας για το βαρυ και buggy. Εχεις δουλεψει flash σε Linux και Windows 64bit? Σημερα ο Epiphany μου κρασαρε 5 φορες λογω του flash plugin. 3)Οχι μονο προς την εμφανιση. Θα επρεπε να χρησημοποιησω τη λεξη δυσχρηστο καλυτερα. Τελος, ας προτιμησουμε επιτελους να προτυπα του W3C για ενα πραγματικα ελευθερο internet.
Maniakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 1. To 64-bit support (δηλαδή να τρέχει σε 64-bit compiled browser) δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα και από όσο είχα διαβάσει θα ολοκληρωθεί συντόμος. Adobe is working on Flash Player support for 64-bit platforms as part of our ongoing commitment to the cross-platform compatibility of Flash Player. We expect to provide native support for 64-bit platforms in an upcoming release of Flash Player following Flash Player 10. Κατα τ'αλλα παίζει σε Windows, Linux, Mac OS X, Pocket-PC και HP-UX οπότε δεν νομίζω να υπάρχει παράπονο με το θέμα των λειτουργικών. Επίσης σημείωση, άμα έχεις 64 bit λειτουργικό και 32-bit browser πάλι παίζει κανονικότατα. Σχετικό link 2. Σου απάντησα για το βαρύ και επίσης αν ξέρεις τι κάνεις μπορείς να το κάνεις να πετάει και να φορτώνεις δυναμικά τα πάντα οπότε καταφέρνεις να έχεις ένα flash file των 200kb-400kb. Τώρα σχετικά με το bug που βρήκες το είδες στον Epiphany ο οποίος...τι market share έχει; 0,00001%; Επίσης το ότι ήταν από το Flash plugin, πέταξε δηλαδή κάποιο σχετικό error ή απλά υποθεση κάνεις; Οπως και να έχει δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να θάψουμε μια τεχνολογία επειδή βρέθηκε ένα τέτοιο bug. Υπάρχει bug tracker εξάλλου. Μπορείς να δεις άμα το έχει κάνει submit άλλος χρήστης και πόσοι άλλοι έχουνε δείξει ενδιαφέρον γιατί άμα είναι μόνο 1 άτομο, τότε προφανώς και δεν θα πάρει προταιρεότητα. 3. Τι εννοείς δύσχρηστο; Υπάρχει άπειρο documentation, έτοιμα libraries, controls, classes ... ο παράδεισος ο ίδιος του έτοιμου κώδικα... αν τώρα κάποιος δεν βγάζει άκρη με την συγκεκριμένη τεχνολογία ως developer ή Flash animator, ίσως να πρέπει να σκεφτεί να αλλάξει τομέα. Δεν διαφωνώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο το Flash για τα πάντα, αλλά για Web Applications που κάνουνε κάτι πολύ συγκεκριμένο (πχ το Beatport.com) είναι μια πολύ καλύ λύση. Δεν είναι μόνο για effects και αρώματα η τεχνολογία αυτή.... Νομίζω θα σταματήσω να μιλάω εδώ εκτός και αν έχεις κάποια αντεπιχειρήματα σοβαρά και όχι προτάσεις του στυλ "μου κρασαρε", "είδα ένα bug χτες". No offense, ειλικρινά απολαμβάνω μια καλή συζήτηση όταν γίνεται.
remote767 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Την σελίδα που ανέφερα στην αρχή δεν την θέλω για εμένα και για δικές μου δουλειές την θέλω για ένα φίλο μου που είναι Ιατρός για αυτών θέλω να την παραμετοποιησω. Και βασικά εάν κάνει για αυτήν την δουλεία
remote767 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Με ενδιαφέρει να μάθω εάν μπορώ αυτήν την δουλεία να την παραμετροποιησω ώστε να γίνει σελίδα ενός φίλο μου ιατρού
assaya Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 κοίταξε, εάν θες μπορώ να σου φτιάξω και εγώ ένα Portofolio. το λέω αυτό γιατί βλέπω ότι αυτό που έχεις βρεί κάνει ήδη κάμποσα χρήματα... Τώρα λογικά ναι μπορείς να το παραμετροποιήσεις... Πλαστικός ο γιατρός έ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.