Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ μετά τις τελευταίες απαντήσεις έπιασα το concept :-)

αύριο δίνω το τελεταίο μάθημα, μετά ζεν :-D

BANTAS υπάρχει μια ερωτική ένταση αναμεσά μας :P\

edit:

@BaLsAmoMenos, μαν αμφιβάλλω αν υπαρχει κάποιος που πιστεύει οτι η εξουσια δεν διαφθείρει, για αυτό και υποστηρίζω την πραγματική αναχία που προάγει χωρίςδογματισμούς τη προσωπική ευθύνη.

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παίδες sorry αν αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά ξέρει κανείς πως αντέδρασαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στο μέτρο αυτό? Δεν νομίζω να είναι και ότι καλύτερο για αυτές.

διάβασε το #109 ή το weeklytelecom.gr

δεν το υπογράφουν οι ίδιες, αλλα δεν θα διέφερε πολύ το κείμενο αν το έκαναν.

Δημοσ.

αυτή η κινδυνολογική ρητορική "προσέξτε! έρχεται το οργουελικό 1984" μου θυμίζει πολύ το

"Δεν ξερω 1000% αν έχουν WMD, αλλα καλύτερα να χτυπήσουμε τώρα, γιατι ΑΝ έχουν, εμεις θα ειμαστε οι πρώτοι στόχοι".

Δημοσ.

Και δηλαδή για να καταλάβω σχετικά με την ελευθερία κάποια πράγματα ρε παιδιά ...Οταν δεν υπήρχαν καρτοκινιτά από που διακινουσαν τις απόψεις τους ανωνύμα όλοι αυτοί που θέλουν να το κάνουν????Οπως πάντα πολύ κακό για το τίποτα ! Γιαυτό έχουμε και μας κυβερνάνε όλοι αυτοί μας περνάνε για ζώα :-) ( Για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι όλοι ζώα ούτε βγάζω τον έαυτο μου απέξω ¨-) )

Δημοσ.
αυτή η κινδυνολογική ρητορική "προσέξτε! έρχεται το οργουελικό 1984" μου θυμίζει πολύ το

"Δεν ξερω 1000% αν έχουν WMD, αλλα καλύτερα να χτυπήσουμε τώρα, γιατι ΑΝ έχουν, εμεις θα ειμαστε οι πρώτοι στόχοι".

Μπορεί να στο θυμίζει αλλά δεν είναι το ίδιο.

Δημοσ.

στο μεταξύ....

άσχετο με τα Κινητά,

(όπως καρα-άσχετα ειναι και η συλλογή στοιχείων των χρηστών καρτοκινητών με την απόδραση Παλαιοκώστα )

χτες άκουγα εναν της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, που έλεγε οτι μετά την 1η απόδραση, ειχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση, να απαγορεύεται η προσγείωση ιδιωτικών/εμπορικών ελικοπτέρων οπουδήποτε, εκτός απο τα επίσημα, τα εγκεκριμένα αερο(ελικο)δρόμια.

(υποθέτω οτι σε αυτά προβλέπεται μόνιμη παρουσία αστυνομίας, έλεγχος επιβατών/αποσκευών, κλπ).

Φυσικά, δεν πέρασε. κατόπιν εντονων αντιδράσεων υπουργών/βουλευτών, (κι εγω προσθέτω:... επιχειρηματιών, κληρικών, ψοψοψόνια, ψιψιψίνια, κλπ)

Δημοσ.
στο μεταξύ....

άσχετο με τα Κινητά,

(όπως καρα-άσχετα ειναι και η συλλογή στοιχείων των χρηστών καρτοκινητών με την απόδραση Παλαιοκώστα )

χτες άκουγα εναν της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, που έλεγε οτι μετά την 1η απόδραση, ειχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση, να απαγορεύεται η προσγείωση ιδιωτικών/εμπορικών ελικοπτέρων οπουδήποτε, εκτός απο τα επίσημα, τα εγκεκριμένα αερο(ελικο)δρόμια.

(υποθέτω οτι σε αυτά προβλέπεται μόνιμη παρουσία αστυνομίας, έλεγχος επιβατών/αποσκευών, κλπ).

Φυσικά, δεν πέρασε. κατόπιν εντονων αντιδράσεων υπουργών/βουλευτών, (κι εγω προσθέτω:... επιχειρηματιών, κληρικών, ψοψοψόνια, ψιψιψίνια, κλπ)

Ε ναι πως θα πηγαίνει να κάνει ο Εφραίμ λειτουργία?

Δημοσ.
Και δηλαδή για να καταλάβω σχετικά με την ελευθερία κάποια πράγματα ρε παιδιά ...Οταν δεν υπήρχαν καρτοκινιτά από που διακινουσαν τις απόψεις τους ανωνύμα όλοι αυτοί που θέλουν να το κάνουν????

Τις χαραζαν με σουγια πανω σε κορμους δεντρων και οποιος περναγε τις εβλεπε. Ευτυχως τοτε υπηρχαν πολλα δεντρα.

Οπως πάντα πολύ κακό για το τίποτα!

Να ναι καλα η αναδασωση.

Γιαυτό έχουμε και μας κυβερνάνε όλοι αυτοί μας περνάνε για ζώα :-) ( Για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι όλοι ζώα ούτε βγάζω τον έαυτο μου απέξω ¨-) )

Και καλα κανεις, οποιοσδηποτε βγαζει τον εαυτο του εκτος κοπαδιου κρινεται ακαταλληλος και παρεισακτος.

Δημοσ.

"Δεν ξερω 1000% αν έχουν WMD' date=' αλλα καλύτερα να χτυπήσουμε τώρα, γιατι ΑΝ έχουν, εμεις θα ειμαστε οι πρώτοι στόχοι". [/quote']

Δεν κατάλαβα καθόλου πως είναι το ίδιο. Εννοείς ότι όσοι υποστηρίζουν την ανωνυμία είναι εγκληματίες, τουλάχιστον εν δυνάμει?

Μου αρέσει που κάθεστε και επί πολλές σελίδες λέτε υπέρ ή κατά.

Ειλικρινά, είχα μια εντύπωση οτι κανείς δεν θέλει τον big brother πέρα της άρχουσας τάξης.

Οπότε είτε είστε πολλοί πλούσιοι εδώ μέσα (συζητώ εαν πλούτος ισοδυναμεί με upper class, anytime), είτε έκανα λάθος, είτε ο τρόμος που σας έχουν εμφυσήσει είναι το κυρίαρχο στοιχείο του τρόπου σκέψης σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κράτος >>> Εξουσία >>> Ελεγχος >>>Αντίδραση >>>Μεγαλύτερος Ελεγχος >>>Μεγαλύτερη Αντίδραση >>>Πιο Σκληρός Ελεγχος>>>Ενοπλη Αντίδραση>>>Ολο το κράτος ΚΑΙ το παρακράτος σε πλήρη διάταξη καταστολής .

Αν μπορέσουμε στην χώρα μας να ελέγχεται με τρόπο συνεπή αλλά και διαρκή η εξουσία οι συνεπαγωγές δεν θα υπάρχουν .

Επεξ/σία από @@sos@@
Δημοσ.

φιλε lomar με παρεξήγησες...

σαφώς και δεν είπε κανείς να μην λες τι γνώμη σου! ούτε και σου τη λέω για πλάκα όπως το θέτεις...

από την άλλη (που είναι και το πρόβλημα μου..)αν δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά την είδηση η τέλος πάντων κάτι σου διαφεύγει,

δεν πρέπει να διευκρινισθεί ώστε να μην περνάνε εσφαλμένες εντυπώσεις;

και όπως και εσύ ζητάς μια λογική απάντηση...έτσι και εγώ έκανα μια λογική ανάλυση (πιστεύω) και ζητάω το ίδιο!

(αναφέρομαι στο προηγούμενό ποστ #139 της είδησης ...)

κάπου εδώ βέβαια ετσι πληροφοριακά...αξίζει να σου θυμίσω ενα περιστατικό που είχε συμβεί στην Γερμανία αν θυμάμαι καλά,

τότε με τα γεγονότα του μπιν λαντεν.

είχε στείλει λοιπόν ένα μήνυμα (απο κινητό) κάποιος απλός πολίτης σε ένα φίλο του κάνοντας πλάκα επί του θέματος

(προφανώς όχι πολύ σαφή πλάκα...)

την άλλη μέρα τον μπαγλάρωσαν οι αρχές και τον ρωτούσαν το πως και το γιατί,

ενώ κανείς φυσικά δεν είχε πάρει κάτι στα σοβαρά για να βγει παρά έξω!

υπονοώντας προφανώς πως κάτι έπαιζε με το φιλτράρισμα των μηνυμάτων...

δεν ξερω ποσο χαζο η άσχετο σου φαίνεται!

εμένα όλα αυτά μου ακούγονται τραγικά πάντως.

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα καθόλου πως είναι το ίδιο. Εννοείς ότι όσοι υποστηρίζουν την ανωνυμία είναι εγκληματίες, τουλάχιστον εν δυνάμει?

Μου αρέσει που κάθεστε και επί πολλές σελίδες λέτε υπέρ ή κατά.

Ειλικρινά, είχα μια εντύπωση οτι κανείς δεν θέλει τον big brother πέρα της άρχουσας τάξης.

Οπότε είτε είστε πολλοί πλούσιοι εδώ μέσα (συζητώ εαν πλούτος ισοδυναμεί με upper class, anytime), είτε έκανα λάθος, είτε ο τρόμος που σας έχουν εμφυσήσει είναι το κυρίαρχο στοιχείο του τρόπου σκέψης σας.

Ειλικρινά έχεις μιά λανθασμένη εντύπωση γιά την ''αρχουσα τάξη''....Και ψυχίατρος,ή ψυχολόγος δεν είσαι,αυτό φαίνεται,οπότε μην μας κουράζετε με τις ''Διαγνώσεις σας'',please!

Δημοσ.
Ειλικρινά έχεις μιά λανθασμένη εντύπωση γιά την ''αρχουσα τάξη''....Και ψυχίατρος,ή ψυχολόγος δεν είσαι,αυτό φαίνεται,οπότε μην μας κουράζετε με τις ''Διαγνώσεις σας'',please!

Τα λες αυτα επειδη ανηκεις σε αυτην. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...