neovdr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Παντα για καποιο πονηρο σκοπο θελει καποιος την ανωνυμια του κινητου του.Αρα παλι σε αυτο που ελεγα σε προηγουμενα post μου γυριζουμε... Προτιμω να γνωριζω ανα πασα στιγμη ποιος ειναι αυτος που εχει ορεξη για κακοβουλες πραξεις και μου χαλαει την ηρεμια μου. Και καποιος παραπανω μου απαντησε για ψυχολογια και μπουρδες. Εδω μιλαμε για το τι σας ενοχλει η αρση της ανωνυμιας στα καρτοκινητα κι ο αλλος κανει αναλυση ψυχολογικων όρων τι να πω δεν ξερω. Θα συμφωνησω με τον pournaras εχει απολυτο δικιο! OK φίλε ότι πεις. Εσύ θες να ξέρεις ποιος θέλει να κάνει μπινιά. Σαν να ακούω τον Αντώναρο που λέει ποιος φοβάται την κατάργηση? Οι παράνομοι. ΟΚ τότε όταν ο ορισμός της παρανομίας από το κράτος αλλάξει για να περιλαμβάνει και εσένα τότε να σε δω μάγκα. Τέλος πάντων γνώμη σου είναι και από οτι φαίνεται δεν πρόκειται ούτε εσύ ούτε οι άλλοι που λεν το ίδιο να καταλάβετε. Αυτή είναι και η τελευταία ρανίδα προσοχής που αφιερώνω σε σας. //to-adifago-kitos.com/
thanos75x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) "ΟΚ τότε όταν ο ορισμός της παρανομίας από το κράτος αλλάξει για να περιλαμβάνει και εσένα τότε να σε δω μάγκα" ???? Δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις... ΝΑ καταλαβουμε τι εγω και ολοι οι αλλοι ? Τα εχεις με την κυβερνηση τα εχεις με το ολο κρατος ανεξαρτητου κομματος τα εχεις με την αποφαση περι αρσης ανωνυμιας... μιλατε ολοι αοριστα... Δωστε μας να καταλαβουμε που ειναι το κακο γιατι εγω δεν βλεπω κατι κακο απλα μια μαζικη αντιδραση ετσι για το τιποτα. Ο αλλος ειπε τουλαχιστον για τις γκομενες του. Αν και δεν στεκει γιατι και απο παγειο παιρνεις (με #31# παραδειγμα)και δεν ξερει απο ποιο νουμερο καλει κτλ κτλ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2009 από thanos75x
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Θα ηθελα να ρωτησω ολους οσους συμμετεχετε στην συζητηση αυτη κατι... Μηπως μπερδεψατε την αρση του απορρητου με την ονομαστικη αγορα καρτοκινητου? Ποιος απο εσας νομιζει οτι ειναι ανωνυμος?Μεσα εδω, ΟΚ, εχουμε τα nicks... Εξω ομως, στην πραγματικη ζωη, η ανωνυμια του καθενος μας παυει να υπαρχει απο την στιγμη που σημειωθηκε το ονομα του καθενος μας σε ενα χαρτι...στο πιστοποιητικο γεννησης μας! Θελετε να μαθετε που αλλου υπαρχει το ονομα σας για να σας βρει καποιος? Τηλεφωνικη συνδεση, συνδρομη στο ιντερνετ, τραπεζικος λογαριασμος, λογαριασμος στο e-bay, λογαριασμος στο paypal, συνδεση κινητης τηλεφωνιας, φορουμ, παραγγελια στο e-shop,plaisio κτλ, σχολη που σπουδαζει, συμβολαιο ενοικιασης σπιτιου, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! Ειμαι σιγουρος οτι μπορειτε να σκεφτειτε 1 εκατομμυριο αλλα πραγματα στα οποια εχετε δωσει το ονομα σας... Επισης θελω να ρωτησω ποσοι απο εσας εχετε λογαριασμο facebook, hi5, myspace κτλ, ποσοι απο εσας εχετε βαλει το πραγματικο σας ονοματεπωνυμο σε ενα απο αυτα τα social networks, ποσοι απο εσας εχετε ανεβασει φωτος δικες σας και φιλων σας, πρωην σας, ποσοι απο εσας εχετε γραψει στο wall καποιου φιλου σας για το τι θα κανετε αυριο, τι κανατε χθες, τι κανετε τωρα... Επειδη κι εγω ειμαι ενας απο εσας, μπορω και σκεφτομαι πριν παραλογιστω και αντιδρασω για την υπερασπιση μιας εννοιας που δεν υπαρχει της ανωνυμιας στα κινητα...αφου υπογραφουμε συμβολαια συνδεσης με ολα τα στοιχεια μας, φοβομαστε που θα αγοραζουμε καρτοκινητο με το ονομα μας???? Αν σας βοηθαει να κοιμαστε τα βραδυα, κανεις δεν μπορει να μαθει αν εχετε αγορασει εναν συγκεκριμενο αριθμο καρτοκινητου παρα μονο με δικαστικη εντολη... Θα ηθελα να σας ρωτησω ολους σας... Τωρα που σκεφτηκατε που υπαρχει αναρτημενο, καταχωρημενο, γραμμενο το ονομα σας αλλα και ολα τα στοιχεια που σας αφορουν... ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ???
thanos75x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πες τα ρε φιλε !!! Λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου κανουν καποιοι... ελεος δηλαδη κι αν ακομα μια φορα δωσουμε καπου τα στοιχεια μας θα μας σκοτωσουν οπως καποιοι νομιζουν? Στο κατω κατω σε οποιον δεν αρεσει μην αγορασει κινητο κι ας παιρνει απο καρτοτηλεφωνα οπως λενε καποιοι πιο πανω.
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πες τα ρε φιλε !!! Λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου κανουν καποιοι... ελεος δηλαδη κι αν ακομα μια φορα δωσουμε καπου τα στοιχεια μας θα μας σκοτωσουν οπως καποιοι νομιζουν? Στο κατω κατω σε οποιον δεν αρεσει μην αγορασει κινητο κι ας παιρνει απο καρτοτηλεφωνα οπως λενε καποιοι πιο πανω. Εκτος του παραλογισμου που υπαρχει πανω στο θεμα, ας σκεφτουν οσοι αντιδρουν το εξης Οποιος θελει μετα την εφαρμογη του νομου να αγορασει ανωνυμα κατροκινητο για να μιλαει με γκομενα (με βολευε κι εμενα αυτο παλια ) να πει σε εναν ασχετο τελειως φιλο του να αγορασει με την ταυτοτητα του εναν αριθμο καρτοκινητου στο ονομα του και να την δωσει σε εσας! Και οπως ειπα...αν θελει καποιος να μαθει σε ποιον ανηκει ο αριθμος που χρησιμοποιειται, απαιτειται δικαστικη εντολη... Εξαλλου ο νομος αυτος θα ειναι εντελως αχρηστος στην πραξη, γιατι αν θελει ενας κακοποιος να κανει τις δουλειες του μεσω καρτοκινητου, κλεβει ενα και ειναι καλυμμενος!
pournaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μην τα λετε αυτα εδω μεσα, θα σας κατηγορησουν για τρομοκρατια
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μην τα λετε αυτα εδω μεσα, θα σας κατηγορησουν για τρομοκρατια Όπως λεει το ασμα ''Ήρεμα , ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης. Ήρεμα , ήρεμα είμαι το θύμα μιας αγάπης... ''
@@sos@@ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Θελετε να μαθετε που αλλου υπαρχει το ονομα σας για να σας βρει καποιος? Τηλεφωνικη συνδεση, συνδρομη στο ιντερνετ, τραπεζικος λογαριασμος, λογαριασμος στο e-bay, λογαριασμος στο paypal, συνδεση κινητης τηλεφωνιας, φορουμ, παραγγελια στο e-shop,plaisio κτλ, σχολη που σπουδαζει, συμβολαιο ενοικιασης σπιτιου, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! Mια ερώτηση μόνο . Πας σε ένα έμπορο αυτοκινήτων να αγοράσεις ένα που κοστίζει 10.000 και του λες ότι το παίρνεις : 1) Mε 36 Μήνες διακανονισμό με γραμμάτια και 2)Με μετρητά συν 500 φιλοδώρημα Σε ποιά από τις δύο περιπτώσεις ,εκτός από την υπογραφή του στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου , θα ζητήσει πρόσθετα στοιχεία σου . Αν απαντήσεις 2 πάω γιά το αδηφάγο κήτος αν απαντήσεις 1 θα κατάλαβες ήδη ότι τα παραδείγματα σου είναι λανθασμένα ( πλήν της ταυτότητας που είναι λάθος για άλλους λόγους )
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Mια ερώτηση μόνο . Πας σε ένα έμπορο αυτοκινήτων να αγοράσεις ένα που κοστίζει 10.000 και του λες ότι το παίρνεις : 1) Mε 36 Μήνες διακανονισμό με γραμμάτια και 2)Με μετρητά συν 500 φιλοδώρημα Σε ποιά από τις δύο περιπτώσεις ,εκτός από την υπογραφή του στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου , θα ζητήσει πρόσθετα στοιχεία σου . Αν απαντήσεις 2 πάω γιά το αδηφάγο κήτος αν απαντήσεις 1 θα κατάλαβες ήδη ότι τα παραδείγματα σου είναι λανθασμένα ( πλήν της ταυτότητας που είναι λάθος για άλλους λόγους ) Περιοριζεις την απαντηση μου μονο σε 2 επιλογες δικες σου και εχεις βγαλει ηδη συμπερασματα για την οποιαδηποτε απαντηση... Αφου εχεις βγαλει απαντησεις απο μονος σου, γιατι με ρωτας? Δεν γνωριζω για τον χωρο της αγορας αυτοκινητων, αλλα και δεν πολυκολαει με τα καρτοκινητα. Ξερω ομως πως οταν το αγοραζεις αυτοκινητο δινεις τουλαχιστον το ονοματεπωνυμο σου . Τα ιδια ακριβως θα δινεις και στην αγορα καρτοκινητου... Αλλα δεν εχω καταλαβει καθολου το σκεπτικο σου με το παραδειγμα αυτο και την συνδεση του με τα καρτοκινητα... **Το παραδειγμα της ταυτοτητας για ποιο λογο ειναι λαθος? Αυτη ειναι που δηλωνει/αποδεικνυει οτι εισαι εσυ με το ον/μο σου και αλλα στοιχεια...
@@sos@@ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δεν γνωριζω για τον χωρο της αγορας αυτοκινητων, αλλα και δεν πολυκολαει με τα καρτοκινητα. ... Αυτό ακριβώς σου έγραψα . Τα παραδείγματα σου δεν κολλάνε με τα καρτοκινητά. Αυτά και τρέχω για το //to-adifago-kitos.com/ . Καληνύχτα .
sam sam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εμενα παντως αν με σταματησουν και μου που σου δινω 100 ευρω για να μου δωσεις την καρτα sim και να μην δηλωσεις κλοπη την δινω επιτοπου... ( και με κατι παραπανω του βρισκω και ρολόι κινητο... ) οποτε ολο αυτο ειναι μια απεραντη χαζομαρα... εξαλου λεμε τωρα δεν ειμαι υποχρεωμενος να δηλωσω κλοπη sim ή κινητου.... στην αστυνομια, δεν ειναι δα και ταυτοτητα Εξαλλου ο νομος αυτος θα ειναι εντελως αχρηστος στην πραξη, γιατι αν θελει ενας κακοποιος να κανει τις δουλειες του μεσω καρτοκινητου, κλεβει ενα και ειναι καλυμμενος! η sim δεν ειναι κινητο να το φορμαρεις και ολα οκ. αμα εχει κωδικο στη sim τι κανει ο κλεφτεις; με ενα τηλ μπορεις να ακυρωσεις τον αριθμο...
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό ακριβώς σου έγραψα . Τα παραδείγματα σου δεν κολλάνε με τα καρτοκινητά. Αυτά και τρέχω για το //to-adifago-kitos.com/ . Καληνύχτα . Τα παραδειγματα κολλανε στο γεγονος οτι αφου εχεις δωσει αλογιστα τα στοιχεια σου παντου, μεχρι και τα πιο ευαισθητα προσωπικα σου δεδομενα, σε πειραζει που απλα θα δινεις το ονοματακι σου οταν αγοραζεις καρτα SIM... Καλη σου νυχτα!
thanos75x Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Για οποιαδηποτε χρηματοδοτηση: "Ταυτοτητα και Εκκαθαριστικο" ακομα και σε καταστημα ηλεκτρικων ειδων οπως "expert , electronet κτλ." ποσο μαλλον για αυτοκινητο. Με μονο το ΑΦΜ σου λοιπον γνωριζω τα παντα για σενα και ολο σου το σόι! (Αυτο σαν απαντηση στον φιλο πιο πανω που ειπε για πωληση αυτοκινητου με 36 δοσεις) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** εμενα παντως αν με σταματησουν και μου που σου δινω 100 ευρω για να μου δωσεις την καρτα sim και να μην δηλωσεις κλοπη την δινω επιτοπου... ( και με κατι παραπανω του βρισκω και ρολόι κινητο... ) οποτε ολο αυτο ειναι μια απεραντη χαζομαρα... εξαλου λεμε τωρα δεν ειμαι υποχρεωμενος να δηλωσω κλοπη sim ή κινητου.... στην αστυνομια, δεν ειναι δα και ταυτοτητα η sim δεν ειναι κινητο να το φορμαρεις και ολα οκ. αμα εχει κωδικο στη sim τι κανει ο κλεφτεις; με ενα τηλ μπορεις να ακυρωσεις τον αριθμο... Και με το Νομο που πανε να περασουν αυτοματα γινεσαι συνεργος αν αυτος που σου εσταξε το 100€ διαπραξει εγκληματικη ενεργεια με το κινητο σου (πχ το πεταει στο κεφαλι ενος φρουρου για να αποδρασει ο κολλητος του ) ...εφοσον δεν δηλωσες κλοπη Αντε τωρα να αποδειξεις εσυ οτι τα 100€ τα ηθελες για να αγορασεις το WD HD media player . Δεν ακουσες τι ισχυριζονταν για τον καθενα στον ανακριτη και καλα οτι χρηματιστηκαν για να κανουν τα στραβα ματια στην αποδραση. Η αρση του απορρητου στα κινητα ζοριζει τις εταιριες κινητης τηλ. γιατι εκει που πουλουσαν συσκευες ακομα και σε καντινες που λεει ο λογος τωρα θα πουλανε λιγοτερες αφου θα πρεπει να υπαρχει ενα καταστημα εξοπλισμενο τουλαχιστον με φωτοτυπικο ή fax για να κανει μια κοπια την ταυτοτητα σου κτλ... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2009 από thanos75x Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
andreasds Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Επιπλέον σε μία υπηρεσία τα στοιχεία μας!!! λες και οι τηλεφωνικές εταιρείες δεν τα έχουν!
filipN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Στό σταθερό με ενοχλούσαν χρόνια.Το έκανα ''απόρρητο'',τα ίδια.Στο κινητό(συμβόλαιο) μία από τα ίδια! Πήρα καρτοκινητό το 2004,το έδωσα σε όλους τους συγγενείς,φίλους και συναδέλφους(84 άτομα).Δεν έχω δεχτεί ούτε μία φάρσα ή κακόβουλη κλήση.Εάν η κυβέρνηση,η κάθε κυβέρνηση,θέλει με υποχρεώσει να δώσω ονοματεπώνυμο και δνση,θα πρέπει πρώτα να πάρει μέτρα ώστε να μην έχω πάλι τις ίδιες ενοχλήσεις,και να μην ξανακούσω ότι φταίνε συγγενείς και φίλοι που μου έλεγαν όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα