Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kavaliotis

πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί διαφέρουν -μόνο λόγω του συμβολαίου τους- οι χρήστες συμβολαίου με αυτούς τις καρτοκινητής ως προς τα δικαιώματα και την ιδιωτικότητά τους.

επίσης είπα οτι η ασφάλεια έχει τα μέσα να σε παρακολουθήσει, το echellon απόσο ξέρω είναι πανάκριβο σύστημα για να το αποκτήσει και να μπορεί να το συντηρήσει η ΕΥΠ (πόσο μάλλον η ασφάλεια).

και μάλλον δεν κατάλαβες οτι αν και συμφωνώ με το μέτρο, όντως ανυσηχώ για την υλοποίησή του στη χώρα μας.

ps: απο τη στιγμή που ακόμα το συζητάω και παραθέτω επιχειρήματα και είμαι διατεθιμένος να αποσείρω τα ποστ μου, σε περίπτωση που μου δείξει κάποιος με ποιό τρόπο η ανωνυμία των καρτοκινητών προασπίζει την ελευθερία, που βλέπεις τον ωχαδελφισμό; αν δε με ενδέφερε δε θα ασχολούμουν ακόμα.

ps2: δεν προσπαθώ να αλλάξω τη γνώμη κανένα, ούτε να πείσω κάποιον οτι έχω δίκιο σε κάτι, απλά μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά που διαβάζω, και περισσότερο αφορμή για κράξιμο.

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://greece.flash.gr//soon/2009/2/24/44238id/

Η κυβέρνηση προχώρησε στην ανακοίνωση δέκα νέων μέτρων, ένα εκ των οποίων είναι η κατάργηση της ανωνυμίας για όλους τους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων- μέτρο που προκαλεί πλήθος αντιδράσεων.
Δημοσ.

Από την στιγμή που υπάρχουν ενοχλητικοί που παίρνουν τυχαία τηλέφωνα και βρίζουν για χαβαλέ, καλό είναι να καταργηθεί η ανωνυμία για να μπορούμε να τους βρούμε.

Μέχρι τώρα ακόμα και αν είχε κάποιος ενεργοποιημένη την αναγνώριση κακόβουλων κλήσεων, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αν ο άλλος είχε καρτοκινητό.

Δημοσ.

Αντε επομενο βημα να αναγραφονται υποχρεωτικα τα πραγματικα μας στοιχεια σε λογαριασμους που εχουμε σε διαφορα φορουμ. Για τη δημοκρατια και την ασφαλεια μας ρε γαμωτο. Να ξερουμε ποιος λεει και τι.

Δημοσ.

Φοβια για το τιποτα... λες και τι εγινε δηλαδη... λες και εισαι καποιο μελος καποιας κρυφης οργανωσης και οχι καποιος κοινος θνητος κανεις εσυ και ολοι οι αλλοι που γρινιαζετε για τα προσωπικα δεδομενα που τα δινετε οπως ειπαν και καποιοι αλλοι παραπανω παρα πολλες φορες στη ζωη σας και ομως δεν σας πειραζει τωρα σας εφταιξαν τα καρτοκινητα χεχε...

Δημοσ.
Αντε επομενο βημα να αναγραφονται υποχρεωτικα τα πραγματικα μας στοιχεια σε λογαριασμους που εχουμε σε διαφορα φορουμ. Για τη δημοκρατια και την ασφαλεια μας ρε γαμωτο. Να ξερουμε ποιος λεει και τι.

Και ποιός σου είπε ότι δεν γίνεται αυτό;:devil:

Δημοσ.
Φοβια για το τιποτα... λες και τι εγινε δηλαδη... λες και εισαι καποιο μελος καποιας κρυφης οργανωσης και οχι καποιος κοινος θνητος κανεις εσυ και ολοι οι αλλοι που γρινιαζετε για τα προσωπικα δεδομενα που τα δινετε οπως ειπαν και καποιοι αλλοι παραπανω παρα πολλες φορες στη ζωη σας και ομως δεν σας πειραζει τωρα σας εφταιξαν τα καρτοκινητα χεχε...

Και αν κάποιος φτάνει στην υπερβολή,η απάντηση πρέπει να είναι ''παραψυχιατρικού τύπου γνωματεύσεις''(..Φοβια για το τιποτα.....γρινιαζετε...).,και επιδεικτικά γελάκια;(...τωρα σας εφταιξαν τα καρτοκινητα χεχε...) συνδιαλέγεσαι,κάνεις ανταλλαγή απόψεων,ή ψάχνεις γιά αντιπάλλους;Επειδή τυχαίνει να κατέω ελάχιστα από ''κοινωνική ψυχολογία'' μήπως μπορείς να με ενημερώσεις τι είναι το ''εμφυλιοπολεμικό σύνδρομο'' ;

Δημοσ.

Χεχεχε...το ονοματεπωνυμακι σου παλι ειπαμε πως ειναι?

Δημοσ.
Χεχεχε...το ονοματεπωνυμακι σου παλι ειπαμε πως ειναι?

μάθε πρώτα ελληνικά και θα σου πω και το δικό μου αγαπούλα.

Δημοσ.

Όσοι δεν καταλαβαίνουν που είναι η διαφορά μεταξύ χρηστών συμβολαίου και καρτοκινητής ή δεν ξέρουν να διαβάζουν ή εθελοτυφλούν για να ισχυροποιήσουν τα επιχειρήματά τους. Λοιπόν άλλη μια φορά μπας και περάσει το μήνυμα...

Όταν κάνεις σύνδεση ή εγγραφή σε video club εγγράφεσαι σε μια υπηρεσία επί πιστώσει δηλαδή στην ουσία ο πάροχος της υπηρεσίας σου δανείζει κάτι και προφανώς πρέπει να μπορεί να σε βρει αν εσύ δεν πληρώσεις το πιστωμένο ποσό. Η καρτοκινητή τηλεφωνία από την άλλη είναι μία προπληρωμένη υπηρεσία.

Και lomar δεν ήξερα ότι είμαστε στο forum του Μπαμπινιώτη...

Δημοσ.
μάθε πρώτα ελληνικά και θα σου πω και το δικό μου αγαπούλα.

Γεια τοιν αγγαπη σου καιμονω θα παρω κε πτειχιο Αιληνικεις φιλλολωγιας μορω μου.

Δημοσ.
Γεια τοιν αγγαπη σου καιμονω θα παρω κε πτειχιο Αιληνικεις φιλλολωγιας μορω μου.

Καλά και συ το γ****ες και ψόφησε.:lol:

Δημοσ.
Όσοι δεν καταλαβαίνουν που είναι η διαφορά μεταξύ χρηστών συμβολαίου και καρτοκινητής ή δεν ξέρουν να διαβάζουν ή εθελοτυφλούν για να ισχυροποιήσουν τα επιχειρήματά τους. Λοιπόν άλλη μια φορά μπας και περάσει το μήνυμα...

Όταν κάνεις σύνδεση ή εγγραφή σε video club εγγράφεσαι σε μια υπηρεσία επί πιστώσει δηλαδή στην ουσία ο πάροχος της υπηρεσίας σου δανείζει κάτι και προφανώς πρέπει να μπορεί να σε βρει αν εσύ δεν πληρώσεις το πιστωμένο ποσό. Η καρτοκινητή τηλεφωνία από την άλλη είναι μία προπληρωμένη υπηρεσία.

επειδή και εγώ "εθελοτυφλώ", να σου πω πάνω σε αυτά πως το καταλαβαίνω και είναι λογικό, αλλά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω ποιό θα είναι το πρόβλημα με τους αριθμούς κινητών; δεν έχει να κάνει με τρομοκράτες, αυτά είναι αηδίες, κλέβω ενα κινητό και τα μαμάω όλα, σαν το αυτοκίνητο, το κλέβεις, κάνεις τη δουλειά, το καίς (προαιρετικό), άνετος.

το πρόβλημα είναι οταν κάποιοι κάνουν δουλειές μόνο με κινητά, εξαπατούν κόσμο και μετά χάνονται στην ανωνυμία. το θέμα είναι πως αν και συμφωνώ με το μέτρο, διαφωνώ ως προς την υλοποίησή του.

Και lomar δεν ήξερα ότι είμαστε στο forum του Μπαμπινιώτη...

ούτε και εγω δεν ήξερα οτι βρισκόμαστε σε ψευτο-αναρχικό, ημιμαθές, λέω-ότι-μου-κατέβει-και-απαιτώ-να-ασπαστουν-τις-απόψεις-μου-χωρις-βάσιμα-επιχειρήματα-μαϊμουδίζοντας-άλλων-τις-απόψεις forum...

Δημοσ.
ούτε και εγω δεν ήξερα οτι βρισκόμαστε σε ψευτο-αναρχικό, ημιμαθές, λέω-ότι-μου-κατέβει-και-απαιτώ-να-ασπαστουν-τις-απόψεις-μου-χωρις-βάσιμα-επιχειρήματα-μαϊμουδίζοντας-άλλων-τις-απόψεις forum...

Το ψευτοαναρχικό που το είδες? Θα ήθελες να αναφέρομαι σε εσένα ως ακροδεξιό φασίστα? Και αν εσύ θεωρείς ότι τα επιχειρήματα μου και τον άλλων είναι αβάσιμα είναι άποψη σου και δεν είσαι υποχρεωμένος να μπαίνεις εδώ. Και δηλαδή τι τώρα επειδή ενοχλούν εσένα οι διαφημιστές και δεν μπορείς να κλείσεις το τηλέφωνο απευθείας θα χάσουμε όλοι οι υπόλοιποι το δικαίωμα σε ανώνυμη επικοινωνία- διακίνηση ιδεών? Βρε αντε μου στο....

Δημοσ.

Ναι ουτε εγω. Ελπιζω να βρισκομαστε σε ενα την-επομενη-φορα-θα-ασπαστω-την-δικη-σου-αποψη-αβιαστα-γιατι-για-να-το-λες-εσυ-θα-ειναι-και-100%-σωστο-γλιτωνοντας-ετσι-και-απο-τον-κοπο-να-σκεφτω-οπως-εγω-γουσταρω-και-να-διατυπωσω-την-αποψη-μου Forum...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...