Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να αγοραζεις ενα καρτοκινητο με πληρη ανωνυμια για μενα παραπεμπει οτι καποια στιγμη κατι στραβο εχεις στο μυαλο σου για καποια στιγμη...

Εμεις δηλαδη που εχουμε κανονικα παγειο με δηλωμενα αληθινα στοιχεια παθαμε τιποτα τοσα χρονια ?

Και αλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που σε παιρνει καποιος βλ.κ.ς σε ενοχλει και δεν μπορεις να του κανεις και τιποτα ακομα και δικηγορο να βαλεις αν εχει δηλωσει ψευτικα στοιχεια...

Εγω απο χρονια ευχομουν να γινει αυτο γιατι οπως και να το κανουμε η ανωνυμια σου δινει πλεονεκτημα στις πονηριες εις βαρος παντα καποιου ανυποψιαστου...

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το να αγοραζεις ενα καρτοκινητο με πληρη ανωνυμια για μενα παραπεμπει οτι καποια στιγμη κατι στραβο εχεις στο μυαλο σου για καποια στιγμη...

Εμεις δηλαδη που εχουμε κανονικα παγειο με δηλωμενα αληθινα στοιχεια παθαμε τιποτα τοσα χρονια ?

Εγω απο χρονια ευχομουν να γινει αυτο γιατι οπως και να το κανουμε η ανωνυμια σου δινει πλεονεκτημα στις πονηριες εις βαρος παντα καποιου ανυποψιαστου...

sad%20baby.thumbnail.jpg

Και αλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που σε παιρνει καποιος βλ.κ.ς σε ενοχλει και δεν μπορεις να του κανεις και τιποτα ακομα και δικηγορο να βαλεις αν εχει δηλωσει ψευτικα στοιχεια...

δικαίωμα στον βλάκα!

ένας βλάκας επώνυμος λιγότερο...

γιατί αν αφήσουμε να χάσει αυτό το δικαίωμά τότε εμείς θα πάρουμε τη θέση του...

είναι βλέπεις που κοινωνία χωρείς βλάκες δεν νοείτε να υπάρξει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά κάνουν και καταργούν την απόκρυψη στις κλήσεις.Μακάρι να εφαρμοστεί και δω.

να καταργήσουν και την αναγνώριση κλήσης τότε :o

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το off topic είναι που προσπαθούμε να αναλύσουμε το σωφρονιστικό σύστημα.Τέλος πάντων.

Έχουμε συνηθίσει μετά από γκάφες,το κράτος να προσπαθεί να τα μπαλώσει με ηλίθιες μεθόδους.

Η κατάργηση της ανωνυμίας στα καρτοκινητά ΔΕΝ είναι γκάφα.

Και καλά θα είναι να καταργηθεί και η απόκρυψη στα σταθερά.Νισάφι πια..

Τώρα ξέρω.Θα πει κάποιος <<εντάξει ρε μεγάλε να μας βάλουν και κάμερες μέσα στα σπίτια τότε,και κοριούς στα σώβρακα..>>

Σε (τόσο χοντρές) μαλακίες δεν απαντάω.

Και επαναλαμβανω, αν δηλαδη παιρνει καποιος απο καρτοτηλεφωνο και σου λεει το οτιδηποτε, σε απειλει κτλ, τοτε ποια η διαφορα? Εκει δεν υπαρχει ανωνυμια? Δηλαδη το να καταργησεις την ανωνυμια στα καρτοκινητα, τι θα πετυχεις εκτος απο μεγαλη ταλαιπωρια για τους χρηστες? Ή μηπως να το κανουμε επειδη οι φυλακισμενοι εχουν κινητα? Και αφου ειναι τοσο καπατσοι εκεινοι και εχουν κινητα, γιατι ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ εκει μεσα δεν παιρνετε μια συσκευη που απενεργοποιει το σημα στα κινητα να τελειωνουμε???!!! Δηλαδη τοσο γκαου κοινωνια ειμαστε???? Τοση ασχετιλα υπαρχει στον τοπο και οι λιγοι που ξερουν 5-10 πραγματα δεν μπορουν να βρουν δουλεια? Γαμω το κωλοκρατος μου γαμω και τα ηλιθια μυαλα μας.

edit: Benjamin Franklin "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

Οτι καλυτερο ακουσα σημερα. Οντως το ειχα ξεχασει. Αλλα οπως θα δεις εδωπερα, θα βγουν οι εξυπνοι να σου πουν οτι αυτος λεει χαζομαρες και εκεινοι τα ξερουν καλυτερα! Εκει καταντησαμε. Αντι να προσπαθουμε να φτιαξουμε τον τοπο μας να μην δημιουργει κλεφτες, να μην γενναει δολοφονους, να μην σπρωχνει τον ανθρωπο προς την παρανομια, του βαζουμε ενα ακομα βαρος και ενα ακομα "ΟΧΙ" θαρρεις και αυτη ειναι η λυση. Σιγουρα εμενα δεν θα με επηρεασει αυτο με τα καρτοκινητα, εχω απο το 1998 κινητο τηλεφωνο με συνδεση και καρτοκινητο εχω να χρησιμοποιησω χρονια. Το οτι υπεραμυνομαι της αποψης μου ειναι λογικο, τα ηλιθια μετρα προφανως απευθυνονται σε ηλιθιους και δεν βαζω τον εαυτο μου μεσα σε αυτους. Τωρα αν εσυ ή ο οποιοσδηποτε πιστευει οτι η ανωνυμια στα καρτοκινητα πρεπει να καταργηθει επειδη ο Παλαιοκωστας απεδρασε με το ελικοπτερο ειναι δικαιωμα σου, αλλα αυτην την φορα στις εκλογες εγω δεν προκειται να ψηφισω κανενα απο τα καθικια αυτα που με κοροιδευουν ολοφανερα πια. Το αν πρεπει να παρθει ενα τετοιο μετρο τωρα ειναι εντελως βλακωδες, στο μελλον σε ανυποπτο χρονο ας γινει συζητηση. Αλλα ας μου δωθει και εμενα η δυνατοτητα ως πολιτης αυτου του κρατους μεσω ενος δημοψηφισματος να πω ενα ΝΑΙ ή ενα ΟΧΙ σε 10-20-50 αλλαγες που θεωρουνται σημαντικες. Και ΟΧΙ, με τις εκλογες ΔΕΝ μου δινεται αυτη η δυνατοτητα γιατι οπως εχει δειξει η ιστορια, ΚΑΝΕΝΑ κομμα δεν κραταει τις υποσχεσεις του οποτε ειναι χαζομαρα να πω οτι αφου αυτους ψηφισα θα πρεπει να τους εμπιστευτω κιολας. Απλα τα πραγματα...

Επεξ/σία από kavaliotis
Δημοσ.
ναι εχεις δικαιο με μια γρηρορη ματιά ...

αλλά ουσιαστικά επειδή εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν συνδυασμό, τηλεφωνική συσκευή (και ενδεχομένως συνομιλία) και επωνυμία ....το αποτέλεσμα του συνδυασμού που μας παραπέμπει ;

μήπως ανα πάσα στιγμή θα μπορούν να βρουν ποιος, που, πότε και γιατί έκανε την τάδε κλήση ;

αν οχι...τοτε πως δικαιολογείς ότι η αφορμή της αλλαγής αυτής είναι η απόδραση ενός κρατούμενου ; (είτε ευσταθεί σαν αφορμή είτε όχι!)

προφανώς και δεν είναι μόνο ένα επώνυμο το πρόβλημα αλλά ούτε και ο στόχος...

Μα αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω. Ανα πασα στιγμη σε βρισκουν απο κινητο με συμβολαιο, ανα πασα στιγμη σε βρισκουν απο σταθερο ανα πασα στιγμη σε βρισκουν απο καμερες κυκλοφοριας, κλειστων κυκλωματων, ρανταρ κλπ, ανα πασα στιγμη ξερουν ποιος εισαι που εισαι, τι χρωστας τι σου χρωστανε.

Γιατι λοιπον αυτος ο φοβος του να μη με βρουνε αν κανω την ταδε κληση; Μηπως θελω να κρυψω κατι; Και γιατι ο αλλος να ειναι ο μλκς που μιλαει μεσω σταθερου και ξερουν, ενω εγω ειμαι ο "μαγκας" που δεν ξερει για μενα κανεις τιποτε;

Η αφορμη οντως ειναι μια βλακεια, απλα μας εδωσε κι εμας την αφορμη για να το κανουμε κουβεντα, τιποτε παραπερα, ειτε εφαρμοστει τωρα λογω της χαζης αφορμης, ειτε αργοτερα απλα για καποιο αλλο ισως σοβαρο λογο, παλι κατα τη γνωμη μου σωστο ειναι.

Οποιος θυμαται, στα πρωτα καρτοκινητα εδινες (εστω και ψευτικα) καποια στοιχεια, αυτο εξαλειφθηκε οχι λογω προσωπικων δεδομενων αλλα χαρην της αναγκης αυξησης της κινητης, απο τις ιδιες τις εταιριες. Δε βγηκε καμμια επιτροπη να αναγκασει τις εταιριες, μονες τους το εκαναν. Οποτε και δεν τιθεται θεμα καταστραγισης καποιου θεσμου, που δεν υπηρξε ποτε, η αναγκη της αγορας το επεβαλε τοτε.

Οποτε και δεν καταλαβαινω τι τελικα κερδισαν ολοι αυτοι που εχουν ενα καρτοκινητο, και μεσω αυτου εχουν ανωνυμια, εκτος ατομων τυπου Παλιοκωστα, φαρσερ (καλων η κακων), και γενικοτερα καθε ειδους παρανομων, εγω, εσυ, ο διπλα μας, κερδισε κατι ολα αυτα τα χρονια;

Δημοσ.

εμετικά όλα αυτά περι προστασίας του απορρήτου κτλ στην απόκρυψη.

πείτε μου μια πρακτική χρήση της για προστασία της ανωνυμίας!

αν θέλεις να πάρεις κάπου ανώνυμα τηλέφωνο, κάντο απο ενα καρτοτηλέφωνο.

αν είναι κακόβουλα τα τηλεφωνήματα θα εντοπιστεί απο που είναι και επειδή είναι σταθερό σημείο και δημόσιο, θα είναι ευκολότερο να εντοπιστεί αυτός που κάνει τη παρενόχληση.

όλα τα υπόλοιπα είναι αηδίες. καμία σχέση με τσιπάκια κτλ

και όλοι εσείς που θέλετε την απόκρυψη και τη θεωρείτε δικαίωμα στην ελευθερία, μπορείτε (που αμφιβάλλω) να μας δώσετε και σε εμάς τα "πρόβατα" ενα καλό αόριστο παράδειγμα για το πως η απόκρυψη συμβάλει στην ιδιωτικότητα;

πχ: παίρνουμε τηλ πρώην και τους αρχίζουμε στο χώσιμο ή στα σ'αγαπώ ακόμα. τον άλλο τον ρωτήσαμε αν του αρέσει αυτή η κατάσταση; αλλά ναι ξέχασα έγινε και η ελευθερία με τα δικαιώματα μαζί πακέτο για μια νέα ποπ κουλτούρα (ακα μόδα).

καλό ύπνο απελευθερωμένα πρόβατα.

Δημοσ.
ωραια πραγματα ,οτι ναναι δηλαδη.

:rolleyes::mad:

ε ναι που νομιζες οτι ζεις, το να μπορει καποιος να τσεκαρει μια βαση δεδομενων σου φανηκε παραξενο? Δεν υπαρχει κατι πιο απλο

Δημοσ.
εμετικά όλα αυτά περι προστασίας του απορρήτου κτλ στην απόκρυψη.

πείτε μου μια πρακτική χρήση της για προστασία της ανωνυμίας!

αν θέλεις να πάρεις κάπου ανώνυμα τηλέφωνο, κάντο απο ενα καρτοτηλέφωνο.

αν είναι κακόβουλα τα τηλεφωνήματα θα εντοπιστεί απο που είναι και επειδή είναι σταθερό σημείο και δημόσιο, θα είναι ευκολότερο να εντοπιστεί αυτός που κάνει τη παρενόχληση.

όλα τα υπόλοιπα είναι αηδίες. καμία σχέση με τσιπάκια κτλ

και όλοι εσείς που θέλετε την απόκρυψη και τη θεωρείτε δικαίωμα στην ελευθερία, μπορείτε (που αμφιβάλλω) να μας δώσετε και σε εμάς τα "πρόβατα" ενα καλό αόριστο παράδειγμα για το πως η απόκρυψη συμβάλει στην ιδιωτικότητα;

πχ: παίρνουμε τηλ πρώην και τους αρχίζουμε στο χώσιμο ή στα σ'αγαπώ ακόμα. τον άλλο τον ρωτήσαμε αν του αρέσει αυτή η κατάσταση; αλλά ναι ξέχασα έγινε και η ελευθερία με τα δικαιώματα μαζί πακέτο για μια νέα ποπ κουλτούρα (ακα μόδα).

καλό ύπνο απελευθερωμένα πρόβατα.

Εμετικη ειναι η σταση του Ελληνα που δεχεται την καθε βλακεια του καθε ανικανου υπουργου που αντι να παρει καποια σημαντικη αποφαση, περναει τα θεληματα καποιον πανω απο αυτον σαν λυση για τα προβληματα που οι ιδιοι δημιουργουν.

Και μην ξεχνας οτι στην λεπτομερεια κρινεται η διαφορα. Και βαλε λιγο το μυαλουδακι σου να σκεφτει τι θα εξυπηρετησει η καταργηση της ανωνυμιας αυτην την χρονικη στιγμη. Μεχρι τωρα δηλαδη δεν παρενοχλουσαν απο κινητα, απο χθες αρχισαν να παρενοχλουν? Γιατι δεν εχει τεθει ποτε το θεμα αυτο? Μηπως (λεω μηπως) σε θεωρουν τοσο βλακα που αντι να προσπαθουμε να τους την πουμε για την αποδραση, να μας περνανε καποια ατοπα μετρα "δηθεν για το καλο μας" και να μας αποπροσανατολιζουν?

Τι χαζος και ο Καραμανλης. Τωρα με τους μαθητες στους δρομους και τα πλιατσικα που εγιναν, ισως τοτε επρεπε να εξαγγειλει κανα μετρο να κλεινουν τα νυχτερινα μαγαζια στις 2 το βραδυ!

Λοιπον εξυπνακιδες του φορουμ, να δειτε που σε λιγο θα νομιμοποιησουν και την παρακολουθηση των VoIP!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

ε ναι που νομιζες οτι ζεις, το να μπορει καποιος να τσεκαρει μια βαση δεδομενων σου φανηκε παραξενο? Δεν υπαρχει κατι πιο απλο

Υπαρχει και ενα πραγμα που λεγεται "κρυπτογραφηση"! Και το δικο σου password στο hotmail μεσα σε μια βαση υπαρχει αλλα δεν μπορει να το δει κανεις (λεμε τωρα). Και στην τελικη, αν για καποιον λογο θελει καποιος να βλεπει τα στοιχεια μας, να γινεται μονο μεσω αιτησης που θα αναγραφεται και στον αναλυτικο λογαριασμο μας μαζι με την αιτιολογια για τον λογο που εγινε. Ετσι δεν θα μπορει ο καθε ασχετος να κοιταει χωρις να εχει καποιον πολυ σοβαρο λογο. Το να δυσκολεψεις την επιχειρηση να κανει κατι για μενα ειναι το ιδανικο, γιατι οση περισσοτερη ελευθερια κινησεων τους δινεις, τοσο περισσοτερο σε καβαλανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι τιποτα παιδια...

απλα καποιοι μαλλον βλεπουμε πιο μπροστα απο αλλους, δεν εξηγείται αλλιος! και μακαρι να βγουμε ψευτες αν και δε το βλεπω.

τελος παντων τα πιο πολλα που ρωτατε αν ψαξετε σε προηγουμενα ποστ θα τα βρειτε και για να μην επαναλαμβανομαμαστε θα πω μονο οτι το θεμα για την ωρα παραμενει περισσοτερο ηθικο παρα πρακτικο...

συνεπος τα λεμε στην επομενη παραχωρηση που δεν το βλεπω να αργει!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Λοιπον εξυπνακιδες του φορουμ, να δειτε που σε λιγο θα νομιμοποιησουν και την παρακολουθηση των VoIP!

τωρα διαβαζα οτι ψαχνουν τροπο να παρακαμψουν τα νομικα κολληματα (για αρχη στο skype) :P

αλλα τι με νοιαζει εμενα! εγω δεν ειμαι παρανομος... ενα προβατο ειμαι μονο!

Επεξ/σία από activex
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Θελω να δω τα καναλια οταν παρουν πρεφα τα FREE WIFI HOT SPOTS τι εχει να γινει!!!! "Μα γιατι κυριε μου δινετε δωρεαν προσβαση στον παιδεραστη που θα παει στο καφε για να δει γυμνα 5χρονα και να τα δελεασει μεσα απο το απεχθες facebook που ολοι οι ανωμαλοι μπαινουν εκει για να βιασουν τις κορες μας?"

Δεν με πιστευετε? Σε λιγες μερες στις οθονες σας! Αχαχαχαχαχχαχ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...