Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ πως δεν το έχει γράψει κανείς. Είναι πολύ classic σε τέτοιες περιπτώσεις.

Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.

A, και μη ξεγελιόμαστε. Αυτό μάλλον το είχαν στα σχέδια καιρό τώρα και βρήκαν ευκαιρία. Δεν εξηγείται αλλιώς το ποσό άσχετο είναι το μέτρο με την αιτία.

Τουλάχιστον οι εταιρίες δεν γουστάρουν και πολύ. Προφανώς.

[offtopic]

Α, και οι τρομαγμένοι αστοί παρακαλούνται να ελέγξουν τα χαιρέκακα αισθήματα που τρέφουν για τους εσώκλειστους.

[/offtopic]

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γι'αυτήν μιλάω.έπρεπε να βάλω εισαγωγικά ή να γράψω στρουθοκαμηλισμός.

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.Το νόημα βγαίνει.

Δεν παίζω με τις λέξεις. Μου λες ότι κάνουμε τη στρουθοκάμηλο. Δηλαδή εμείς που αντιδρούμε είμαστε αυτοί που βάζουμε το κεφάλι στην τρύπα νομίζοντας ότι όλα τελείωσαν ή εσύ που λες "ολα καλά και δεν υπαρχει πρόβλημα" και μένεις εκτεθειμένος απο παντού; Για αυτό σου ειπα ότι χρησιμοποίησες το στρουθοκαμηλισμό λάθος. Η στρουθοκάμηλος κανει ένα πράγμα και νομίζει ότι τελείωσε ενω εμείς που αντιδρούμε συνεχίζουμε.

Δημοσ.

Πρώτον,εγώ δεν είπα "ολα καλά και δεν υπαρχει πρόβλημα".

Δεύτερον,μίλησα για στρουφοκαμηλισμό,για το λόγο πως ήδη μας έχουν καταγράψει σε χιλιάδες άλλες δραστηριότητές μας.Όταν δώσαμε τα στοιχεία μας για κινητό με συμβόλαιο,εκεί δεν κάναμε παραχώρηση στην ατομική ελευθερία μας;

Δημοσ.

Kαλά αυτό το λίγο λίγο που λένε μερικοί μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ? Πωε γίνεται το λίγο λίγο να στερούμαστε όλα αυτά τα καλά που δεν το πέρνουμε χαμπάρι ..... Για να μου το εξηγήσει κάποιος ¨-)

Δημοσ.
Πρώτον,εγώ δεν είπα "ολα καλά και δεν υπαρχει πρόβλημα".

Δεύτερον,μίλησα για στρουφοκαμηλισμό,για το λόγο πως ήδη μας έχουν καταγράψει σε χιλιάδες άλλες δραστηριότητές μας.Όταν δώσαμε τα στοιχεία μας για κινητό με συμβόλαιο,εκεί δεν κάναμε παραχώρηση στην ατομική ελευθερία μας;

ναι κάναμε παραχωρήσεις...αλλά κάποιος που δεν ήθελε να κάνει είχε επιλογή να το αποφύγει!

και ενδεχομένως πήρε κάρτα γιαυτό το λόγο...

τώρα δεν θα έχει αυτή την επιλογή γιατί θα είναι μονόδρομος η επωνυμία. (το ίδιο ισχύει και για το ίντερνετ κλπ κλπ)

(για τις αποκρύψεις δες το παράδειγμα στο τελος του ποστ #41

εκτός και αν δε βαριέσαι και το διαβάσεις όλο...)

Kαλά αυτό το λίγο λίγο που λένε μερικοί μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ? Πωε γίνεται το λίγο λίγο να στερούμαστε όλα αυτά τα καλά που δεν το παίρνουμε χαμπάρι ..... Για να μου το εξηγήσει κάποιος ¨-)

δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα ακριβός τι ρωτάς ίσως και εσένα το ποστ 41 να σε καλύψει...

αλλά αναφέρομε και στους δυο σας και λέω :

ωραία...εμείς το βλέπουμε καχύποπτα και τέλος πάντων κατι δε μας αρέσει και τουλάχιστο το λέμε...

αδίκως κατά εσάς η και κατόπιν εορτής...

είναι εύκολο να αναφέρεται εσείς τι προτείνεται και πως βλέπεται το θέμα σε κάθε τέτοιο νέο μέτρο που έρχεται να στενέψει τα είδη στενά οροια η και να τα καταργήσει τελείως ;

και σκεφτείτε ότι όποιος θέλει πραγματικά να διαφυλάξει τα προσωπικά του δεδομένα έχει ακόμα τρόπο να το κάνει (έστω και παράνομα!)

όταν δεν θα μπορεί να το κανει ούτε αυτό...

θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερα ;

αυτό περιμένουμε ;

Δημοσ.

Ποια προσωπικα δεδομενα βρε παιδια, θα τρελλαθουμε τελειως;

Εχετε καταλαβει οτι πχ το ονοματεπωνυμο και η διευθυνση κατοικιας, ΔΕΝ συμπεριλαμβανονται στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα; Ποια δικαιωματα λοιπον καταπατουνται και τι ειναι αυτο που θελετε να διαφυλαξετε;

Εχετε πιασει ολοι την καραμελα των προσωπικων δεδομενων, που εν τελει δεν ειναι καν προσωπικα, ειναι απλα το μεσο επικοινωνιας σας με τους αλλους και διαχωρισμου σας απο τους αλλους.

Δημοσ.

ανεφαρμοστο μετρο τουλαχιστον προς το παρων. κυκλοφορουν ενα σορο καρτονουμερα προς χρηση. επιρεαζονται κατα πολυ τα συμφεροντα εταιρειων οχι απαρετητος μονο της κινητης τηλεφωνιας.

αντε να τρεχουμε καθε τρεισ και λιγο σε καθε καταστημα κινητης και να δινουμε εντυπως τα στοιχεια μας. προσωπικα εχω καμια 15αρια νουμερα απο promotion.

δεν θα εχει νοημα πλεον η ελευθερη διαθεση απο διαφορα σημεια.

εκτος κι αν εξουσιοδοτηθουν καποια να κανουν την απαραιτητη διαδικασια.

φανταζεστε ομως μετα ποση προσβαση θα εχουν διαφοροι στα προσωπικα κι οχι μονο δεδομενα μας.

για να απαντησω σε μια αλλη αναφορα σε περιπτωση ενοχλησεων και απειλων κι επειδη μου εχει τυχει ακομα και να παρει κανεις αρση απορητου και να μαθει πιος τον ενοχλει το μονο ισος ευκολο που μπορει να κανει ειναι εισαγγελικη παραγγελια για συστασεις.

δικαστικη διαμαχη δεν συμφερει πλεον στα σημερινα δεδομενα.

Δημοσ.
Ποια προσωπικα δεδομενα βρε παιδια, θα τρελλαθουμε τελειως;

Εχετε καταλαβει οτι πχ το ονοματεπωνυμο και η διευθυνση κατοικιας, ΔΕΝ συμπεριλαμβανονται στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα; Ποια δικαιωματα λοιπον καταπατουνται και τι ειναι αυτο που θελετε να διαφυλαξετε;

Εχετε πιασει ολοι την καραμελα των προσωπικων δεδομενων, που εν τελει δεν ειναι καν προσωπικα, ειναι απλα το μεσο επικοινωνιας σας με τους αλλους και διαχωρισμου σας απο τους αλλους.

ναι εχεις δικαιο με μια γρηρορη ματιά ...

αλλά ουσιαστικά επειδή εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν συνδυασμό, τηλεφωνική συσκευή (και ενδεχομένως συνομιλία) και επωνυμία ....το αποτέλεσμα του συνδυασμού που μας παραπέμπει ;

μήπως ανα πάσα στιγμή θα μπορούν να βρουν ποιος, που, πότε και γιατί έκανε την τάδε κλήση ;

αν οχι...τοτε πως δικαιολογείς ότι η αφορμή της αλλαγής αυτής είναι η απόδραση ενός κρατούμενου ; (είτε ευσταθεί σαν αφορμή είτε όχι!)

προφανώς και δεν είναι μόνο ένα επώνυμο το πρόβλημα αλλά ούτε και ο στόχος...

Δημοσ.

Πάντως εγώ παιδιά φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για έμενα χωρείς το δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου και καλύτερα να συναινέσω η όχι για αυτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
+1000 στον activex, πρεπει να εχεις την ελευθερια να επιλεγεις, οχι στο φακελωμα.

(γενια του 666 θα σας πατησουμε, χιουμορ ετσι :)) )

λάθος κατάλαβες...εγώ λέω ναι στο φακέλωμα!

κάτι τετoιοι τύποι σαν εσένα πρέπει να φακελωθούν...

στο κάτω κάτω πως εκφερεις γνώμη χωρίς να ξέρω ποιος είσαι;

μην είσαι τίποτα από την ενορία της Λουκα και μου το χαλάς...

χιούμορ ετσι :P

Επεξ/σία από activex
Δημοσ.

Όπου να 'ναι έρχονται και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, και τα τσιπάκια στα χέρια!!! Μετανοείτε αμαρτωλοί έρχεται το τέλος!!!!

Δημοσ.

η αποκαλυψη του ιωαννη κατα καπιους σε συγχρονη εκδοση.

οποιος εχει την τεχνολογικη εξουσια και υπεροχη θα ελεγχει τους παντες.

κι οσοι δεν ειναι τσιπαρισμενοι για να ελεγχοντε θα πεθενουν της πεινας κυνηγιμενοι κι εξοριστοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Όπου να 'ναι έρχονται και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, και τα τσιπάκια στα χέρια!!! Μετανοείτε αμαρτωλοί έρχεται το τέλος!!!!

ναι ναι πασά μου...

ο καιρός γαρ έγγειος!

και ωσάν λεχώνα που είναι μέχρι να ξεγεννησει ήμαστε υποχρεωμενει να του κάνουμε τα χατίρια σε όλες τις ορέξεις του!

κοκορέτσι ; κοκορέτσι... ναι πασά μου! :P

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

η αποκαλυψη του ιωαννη κατα καπιους σε συγχρονη εκδοση.

οποιος εχει την τεχνολογικη εξουσια και υπεροχη θα ελεγχει τους παντες.

κι οσοι δεν ειναι τσιπαρισμενοι για να ελεγχοντε θα πεθενουν της πεινας κυνηγιμενοι κι εξοριστοι

τα έχεις μπερδέψει λίγο...

παρτα με τη σειρά!

http://indy.gr/other-press/oi-germanoi-boyleytes-theloyn-ilektronikes-taytotites-gia-oloys-plin-ton-idion/@@view?set_language=en

Επεξ/σία από activex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...