Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι η Κυβερνητική Επιτροπή με αφορμή την πρόσφατη απόδραση Παλαιοκώστα αποφάσισε την κατάργηση της ανωνυμίας για τους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων.

Απόσπασμα σχετικής είδησης από in.gr

Παράλληλα, κατά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, την επομένη της απόδρασης που εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, αποφάσισε δέκα νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων είναι η κατάργηση της ανωνυμίας για τους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων, που έχει ευρύτερες συνέπειες, πέραν της σκοπούμενης ενίσχυσης της ασφάλειας στις φυλακές.

Source.png Πηγή: in.gr

Επεξ/σία από tectonator
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως προσωπικά συμφωνώ με το μέτρο με την προϋπόθεση ότι δεν θα θίγεται ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων και ότι θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική όπως και στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας.

Αν και με τα καρτοκινητά ίσως να επέλθει και μία μικρή ταλαιπωρία του καταναλωτή. Όταν δηλαδή θα αγοράζεις την sim από το περίπτερο θα πρέπει να κάνεις και απευθείας δήλωση στοιχείων τηλεφωνικά για να ενεργοποιηθεί. ;)

Δημοσ.

καλα...και οταν πρωτοκυκλοφορησαν που επρεπε να δωσεις τα στοιχεια σου εδινες ψευτικο αριθμο ταυτοτητας,ονομα,διευθυνση ολα ψευτικα και εκανες ενεργοποιηση.

Δημοσ.
καλα...και οταν πρωτοκυκλοφορησαν που επρεπε να δωσεις τα στοιχεια σου εδινες ψευτικο αριθμο ταυτοτητας,ονομα,διευθυνση ολα ψευτικα και εκανες ενεργοποιηση.

Θα είχε πλάκα όμως να έχανες την sim σου και να πήγαινες για αντικατάσταση και να σου έλεγε η εταιρεία το γνωστό άσμα:

"Δεν άκουσα; Πως είπατε; Ορίστε; Συγνώμη κύριε ποιος είστε??" :devil::devil:

Δημοσ.
Εγώ πάντως προσωπικά συμφωνώ με το μέτρο με την προϋπόθεση ότι δεν θα θίγεται ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων και ότι θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική όπως και στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας.

Αν και με τα καρτοκινητά ίσως να επέλθει και μία μικρή ταλαιπωρία του καταναλωτή. Όταν δηλαδή θα αγοράζεις την sim από το περίπτερο θα πρέπει να κάνεις και απευθείας δήλωση στοιχείων τηλεφωνικά για να ενεργοποιηθεί. ;)

Μπορείς να κρυπτογραφίσεις τις συνομιλίες και τα μυνήματα. Για τα μυνήματα είναι προφανες.

Για ομιλία ένα link που βρίκα:

http://www.caspertech.com/prodotti.php?categoria=5&lang=2

Μπορείς να παραγγείλεις και τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης που θες.

Πχ Πάσαρης version 0.1

Και αυτοί που τα χρειάζονται μάλλον ξέρουν ήδη ότι υπάρχουν.

(Μάλλον για κανα παράβολο 10Ε βρωμάει η δουλειά....)

Δημοσ.
Θα είχε πλάκα όμως να έχανες την sim σου και να πήγαινες για αντικατάσταση και να σου έλεγε η εταιρεία το γνωστό άσμα:

"Δεν άκουσα; Πως είπατε; Ορίστε; Συγνώμη κύριε ποιος είστε??" :devil::devil:

εχασα την σιμ μου(μαζι με το τηλ)πριν 2 χρονια που ευτυχως ηταν δηλωμενη κανονικα.

αν δεν ηταν καθολου δηλωμενη την δηλωνεις εκεινη τη στιγμη και μετα ζητας αντικατασταση μου ειπε ο υπαληλος.απο τοτε πηρα μια tiwn sim 28e οποτε αν χασω την μια εχω καβατζα την δευτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...