Προς το περιεχόμενο

Lost Planet 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ τώρα και μάλιστα βγήκε και ξεχωριστό αρχείο για το σπάσιμο στο τσακ μπαμ. Και μετά λένε ότι τους πηδάει η πειρατεία.

Εμ, αν είναι στους trackers νωρίτερα απ' ότι στα ράφια, λογικό δεν είναι...?

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλο ειναι , δραση εχει φουλ , αξιζει να το παιξει καποιος με φιλαρακια co-op.

απο γραφικα ειναι αρκετα καλα χωρις τπτ το εντυπωσιακο. και αδικαιολογητα βαρυ σε dx11 σε σχεση με το dx9.

Δημοσ.
καλο ειναι , δραση εχει φουλ , αξιζει να το παιξει καποιος με φιλαρακια co-op.

απο γραφικα ειναι αρκετα καλα χωρις τπτ το εντυπωσιακο. και αδικαιολογητα βαρυ σε dx11 σε σχεση με το dx9.

σε dx9 πάντως τρέχει καλά(σε μέτριο σύστημα e6850 3,7ghz, ati 4890) με 2χmssa...δεν έχω παρατηρήσει κανά κόλλημα.

---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

Ρε σεις μονο multiplayer ειναι?

όχι έχει και single

Δημοσ.

όχι έχει και single

Γιατι δεν το βρισκω ομως?

Μολις μπαινω στο μενου με παει κατευθειαν στο multi...:-(

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις πως η ποτε κανει save?? εκανα log in sthn αρχη αλλα οταν τελειωσα την αποστολη 1 και το εκλεισα με ξεκινησε απο την αρχη!!!!

Δημοσ.
Γιατι δεν το βρισκω ομως?

Μολις μπαινω στο μενου με παει κατευθειαν στο multi...:-(

θα φτιάξεις παιχνίδι μόνος σου ρε και θα ξεκινήσεις να παίζεις..αν θυμάμαι καλά είναι η τρίτη επιλογή στο campaign:-)

Δημοσ.
Παιδια ξερει κανεις πως η ποτε κανει save?? εκανα log in sthn αρχη αλλα οταν τελειωσα την αποστολη 1 και το εκλεισα με ξεκινησε απο την αρχη!!!!

όταν λες login εννοείς εγραφή στο windows live έτσι?(σε offline mode)..πριν το κλείσεις πάτησες την επιλογή save and exit to title screen, διότι έχει και επιλογή να πας στο αρχικό menu χωρίς να το σώσεις.

---------- Προσθήκη στις 17:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:38 ----------

βγήκε και από SKIDROW σήμερα...

ναι αλλά και η προηγούμενη έκδοση μια χαρά δουλεύει...πάντως έχω την εντύπωση ότι έχει λιγότερη δράση απο το προηγούμενο γιατί κάθε λίγο και λιγάκι το παιχνίδι διακόπτεται είτε για να φορτώσει το επόμενο επίπεδο, είτε για κάποιο cut scene..και γενικά πολύ λίγες οι μάχες με τα acrids σε σχέση με το 1..

Δημοσ.
θα φτιάξεις παιχνίδι μόνος σου ρε και θα ξεκινήσεις να παίζεις..αν θυμάμαι καλά είναι η τρίτη επιλογή στο campaign:-)

εγινε αρχηγε,thanks..;)

Δημοσ.

θεσσαλονικιός και γαύρος?αν ναι ωραίος:-D!

Εννοειται αρχηγε κ κατεβαινω στα περισσοτερα ματς στο καραισκακη για την αρρωστια...

sorry για το offtopic

Δημοσ.

παιδια καλημερα!!!μπορειτε να μου πειτε πως κανεις load ta save games γιατι παντα με βγαζει απο την αρχη!!!φανταζομαι οταν δημιουργεισ campaign διαλεγεις chapter αλλα μονο το 1 μου εμφανιζει???

Δημοσ.
παιδια καλημερα!!!μπορειτε να μου πειτε πως κανεις load ta save games γιατι παντα με βγαζει απο την αρχη!!!φανταζομαι οταν δημιουργεισ campaign διαλεγεις chapter αλλα μονο το 1 μου εμφανιζει???

πριν ξεκινήσεις να παίζεις, πρέπει να κάνεις ένα offline profile στο windows live, αλλιώς το παιχνίδι δε σώζει

Δημοσ.

δε θυμάμαι (το τερμάτισα και το απεγκατέστησα:P)..αυτό που θυμάμαι σίγουρα όμως είναι ότι όταν πας να βγεις απο το παιχνίδι και να βγεις στην πρώτη οθόνη σου έχει επιλογή save and exit

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...