Προς το περιεχόμενο

Lost Planet 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο άμπαλος ή μου φαίνεται... :rolleyes:

Πάντως τα walker με 3 άτομα πάνω αναμένονται να είναι must. Και το γεγονός ότι κάποια έχουν στο ένα χέρι ασπίδα, ότι μπορείς να τα διορθώσεις κτλ κτλ... φαίνεται ότι στο LP2 όχι μόνο εισάγουν νέα στοιχεία, άλλα τελειοποιούν και τα παλιά. Sounds good so far :-)

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άκρως χορταστικό το trailer. Και πάνω που νόμιζα ότι "κάτι" δεν πήγαινε καλά με το παιχνίδι.

Άντε να το δούμε optimised σε pc και ελπίζω το xbox exclusive να είναι μόνο κανένα μήνα, το πολύ 3μηνο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πω πω τώρα είδα το demo στο ps store και το έχω λιώσει λέμε στο ps3

τι γραφικα ειναι αυτα εχω παθει πλακα

μονό και coop αυτά είναι καλά νέα για τους gamers

πολύ ζούγκλα λέμε

ανυπομονώ να το παίξω στο pc με

ποντίκι-πληκτρολόγιο

πάει για αυθεντικό με τη μια

Δημοσ.
πω πω τώρα είδα το demo στο ps store και το έχω λιώσει λέμε στο ps3

τι γραφικα ειναι αυτα εχω παθει πλακα

μονό και coop αυτά είναι καλά νέα για τους gamers

πολύ ζούγκλα λέμε

ανυπομονώ να το παίξω στο pc με

ποντίκι-πληκτρολόγιο

πάει για αυθεντικό με τη μια

Δυστυχως δεν εχει ανακοινωθει για pc προς το παρον και απο μια ματια που εριξα στο forum της CAPCOM δεν υπαρχουν σχεδια για pc προς το παρον.:mad: Οχι δηλαδη οτι υπαρχει περιπτωση να το παρω στο xbox και ας εχω 360. Αν βγει σε pc τοτε το παιρνω αυθεντικο αμεσως αλλιως θα πω στο θειο να μου το φερει για 360:mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Το Demo είναι γαμώ...

Το έπαιξα καμιά τριανταριά φορές σίγουρα!

Επίσης η καλύτερη καβάτζα στο demo είναι αριστερά από το walker με τις 3 θέσης που ανεβένεις επάνω στο ύψωμα που έχει και το injection όπλο και από κάτω έχει την μεγάλη bazooka που μπαίνει και στα walker.

Εκεί μπορεί να σε χτυπήσει μόνο με τον ηλεκτρισμό του που αποφεύγεται πανεύκολα εάν πηδήξεις την ώρα που πάει να πέσει.

Δημοσ.
Δυστυχως δεν εχει ανακοινωθει για pc προς το παρον και απο μια ματια που εριξα στο forum της CAPCOM δεν υπαρχουν σχεδια για pc προς το παρον.:mad: Οχι δηλαδη οτι υπαρχει περιπτωση να το παρω στο xbox και ας εχω 360. Αν βγει σε pc τοτε το παιρνω αυθεντικο αμεσως αλλιως θα πω στο θειο να μου το φερει για 360:mad::mad::mad::mad::mad:

Νομίζω η CAPCOM έχει ήδη ανακοινώσει ότι όλα τα παιχνίδια της θα είναι cross-platform στο εξής. Οπότε ελπίζω να μην αργήσει 1 χρόνο να κάνει το pc-port (όπως άργησε με το LP1), άλλα το console time-exclusive να είναι κανένα 3μηνο.

Μέχρι τότε:

【PS3】 Lost Planet 2 - DEMO coop gameplay [1/4]

[ame]

[/ame]

【PS3】 Lost Planet 2 - DEMO coop gameplay [2/4]

[ame]

[/ame]

【PS3】 Lost Planet 2 - DEMO coop gameplay [3/4]

[ame]

[/ame]

【PS3】 Lost Planet 2 - DEMO coop gameplay [4/4]

[ame]

[/ame]
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Capcom Delays Lost Planet 2

Issuing a statement regarding Special Loss and Forecast Revision, Capcom revealed that it is delaying Lost Planet 2, Super Street Fighter IV And Monster Hunter Tri from their scheduled Q1 2010 launch periods to the next quarter, which starts Apr. 1, 2010.

It delayed the threesome to avoid competing with other new games, maximize the sales volume of the new Capcom titles, and preserve the value of the brands associated with these games.

Δημοσ.

Lost Planet 2 gets worldwide release on May 18

Capcom’s just confirmed Lost Planet 2 will recieve a worldwide release on Tuesday, May 18 for PS3 and 360 (simultaneous PC release unconfirmed).

Recently, the title was put back alongside other key titles from the company into FY2011: some of those have been dated as well.

Until now, the only date confirmed for the shooter was just 2010.

But there you have it, done deal – May 18. Put it in the diary.

Δημοσ.

Αρχίζει και κατεβάζει τα χαρτιά της η Capcom για το 2010... Ώρα ήταν, είχε 3-4 ΑΑΑ τίτλους (Super Street Fighter IV, Lost Planet 2, Monster Hunter Tri κλπ) και δεν ήξερε πότε θα τους βγάλει, αμάν πια μ' αυτή τη... Μαρτιοφοβία!

Δημοσ.

To GΤ λέει 23 Φεβρουαρίου το release... μήπως 18 Μαίου είναι η PC version??

[ame]http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-lost-planet/61218[/ame]

Στο τέλος φαίνεται ένα τεράστιο Akrid G-category με μηχανικά μέρη (κάτι σαν cyborg) που ελέγχεται από pirates!!! :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...