Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με LG Drive

elven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ανάμεσα σε αυτά που είπες και το NEC που βρήκα στα Multirama ποιο θεωρείς καλύτερο ή ποιο θα αγόραζες;

Οι τιμές είναι ίδιες οπότε μια τελευταία πρόταση; :)

Κοιτα, εγώ εχω το 7200Α και το 7201S και τα το 7200Α το εχω βγάλει τα μάτια, και ακόμα γράφει μια χαρά, το 7201S το εχω για ρεζέρβα, pioneer εχω το προηγούμενο μοντέλο 215, που πλέων δεν το βλέπω στην αγορά, πάντως όποιο απο τα δυο και να πάρεις πιστεύω ότι θα είσαι ευχαριστημένος.

Labelflash-lightscribe;Ποια η διαφορά τους δλδ;Αν βαριέσαι να εξηγήσεις απλά πρότεινε,i trust you :P

Πεταμένα λεφτά και η δυο τεχνολογίες, δεν προσφέρουν τίποτα, και τα δισκάκια είναι και ποιο ακριβά απο τα απλά, μπορείς να δεις στο http://www.labelflash.com στο http://www.lightscribe.com και της δυο τεχνολογίες.

Δημοσ.

Παιδια, μακρια απο DVD της LG!!!

Τα τελευταια 2 χρονια εχω αλλαξει 5 (!!!!!) συσκευες DVD RW επειδη απλα ξαφνικα αποφασιζαν η να μην αντιγραφουν DVD ή να μην διαβαζουν κτλ...

Αλλαξα το lg h20 αν θυμαμαι που ειχα πρωτοπαρει το 2006 3 φορες με το ιδιο μοντελο! Μετα τους ζητησα να μου δωσουν αλλο μοντελο και αλλαξα το αλλο αλλες 2 φορες!

(ελεγχθηκε σε διαφορετικα συστηματα η καθε συσκευη πριν επιστραφει για αλλαγη)

Απο τοτε που πηρα μια NEC και μια Samsung, δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα!

Ισως εκει στην LG να τα πανε καλυτερα στην οπτικη αναπαραγωγη (τηλεορασεις, οθονες κτλ) οχι στην αναπαραγωγη οπτικων δισκων...

Δημοσ.

Εκτός αν εμφανιστεί σαν Superman ο liopyr να μου αλλάξει άποψη γιατί μ' έπεισες.

Μαλλον δεν θες να ακουσεις την αποψη μου believe me. :P

Εχω ενα LG 2χρονια+ στο δευτερο PC και δεν εχει κλαψει ποτε.

Εχω ενα LG στο πρωτο Pc αλλα δεν εχει παιξει πολυ, οποτε δεν εχω σαφη αποψη.

Εχουμε ενα LG στην δουλεια που εδω και 2 χρονια πρεπει να εχει γραψει πανω απο 800CD, εχει φαει την χειροτερη κακομεταχειρηση που θα μπορουσε να φαει, και φυσικα δουλευει ακομα απροσβληματιστα...:-)

Επισης με εχουν προδωσει μεχρι τωρα η PLextor, η Nec και η Samsung.

Αλλα.

Επειδη οι προσωπικες εμπειριες του καθενος δεν γινεται να ληφθουν σοβαρα, καλυτερα να ριξεις μια ματια να δεις τι λενε και οι πιο ειδικοι του θεματος.

;)

Δημοσ.

Παράγγειλα που λένε και στις χασαποταβέρνες το 7200s

Θα δούμε αν έπεσα στην περίπτωση για το LG,αν μου το φτιάξουν ή αν μου φέρουν καινούριο θα ξαναδοκιμαστεί

Δημοσ.

@liopyr, προσωπικη αποψη θα ηταν αν εχει περασει απο το χερι καποιου 1 συσκευη προβληματικη και να πει ''η εταιρεια ειναι χαλια''...

Αν εχουν περασει 6 προβληματικες συσκευες μιας εταιρειας απο τα χερια καποιου, παυει να ειναι αποψη και αποτελει πλεον προβλημα της εταιρειας...

Τα LG ειχαν προβλημα στα DVD, τα CD τα διαβαζουν μια χαρα. Εξαλλου εχω ενα LG στο αλλο μου το PC για CDread/write μονο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...