Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με LG Drive

elven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά το LG drive που έχω άρχισε να μην διαβάζει και να μην γράφει cd/dvd.

Το κουμπάκι eject στο κουτί δουλεύει το ίδιο και μέσω των Windows,δηλαδή αν πατήσω eject το drive θα ανοίξει.

Ότι δισκάκι και αν δοκίμασα δεν το διαβάζει ενώ δεν κάνει ούτε boot απο το cd αν βάλω πχ το δισκάκι των Windows.

Στις ιδιότητες λέει ότι είναι το HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device ενώ εγώ θυμάμαι ότι είχα το LG GH22NS30

Παίζει να φταίει το firmware ή τίποτα τέτοιο;Αν και δεν θυμάμαι να άλλαξα κάτι.Έψαξα κιολας για κανα firmware restore αλλά δεν βρήκα κάτι.

Οποιαδήποτε γνώμη-άποψη-εμπειρία δεκτή.

Thanks

Δημοσ.

Όχι ρε γμτ,τίποτα δεν μπορεί να διαβάσει,στο device manager το βλέπει σαν HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device,τώρα αν είναι σωστό ή όχι δεν θυμάμαι 100%,απλά νομίζω ότι είχα το άλλο που έγραψα.

Δημοσ.
Εγγύηση έχει,απόδειξη δεν έχει :P

Κανα προγραμματάκι για restore του firmware απο lG υπάρχει;

Οχι, το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι να περάσεις ξανά κάποιο firmware, έστω και το ίδιο.

Δημοσ.

Thanks για τις απαντήσεις.

Θα φάει πόδι,αν το δεχτούν χωρίς την απόδειξη καλώς,αλλιώς πάμε για άλλα μακριά απο LG

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προείνετε κάποιο SATA DVD Recorder απο eshop;Το πολύ μέσρι 30 ευρώ,κάποιο που έχετε δουλέψει ή θεωρείται καλό,το LG δεν κράτησε ούτε 2μηνο

Δημοσ.
Μάλιστα, optiarc 7200S h 7201S αν θες lightscribe και το 7203S αν θες labelflash, αλλιώς πας σε pioneer 216, αυτές είναι η προτάσεις μου.

Thanks που ασχολείσαι,optiarc στο eshop δεν βρήκα.

Για pioneer εννοείς αυτό;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326617

Αυτό εδώ τι λέει;

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0305177&catid=020802

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά που είπες και το NEC που βρήκα στα Multirama ποιο θεωρείς καλύτερο ή ποιο θα αγόραζες;

Οι τιμές είναι ίδιες οπότε μια τελευταία πρόταση; :)

Labelflash-lightscribe;Ποια η διαφορά τους δλδ;Αν βαριέσαι να εξηγήσεις απλά πρότεινε,i trust you :P

Δημοσ.
Thanks για τις απαντήσεις.

Θα φάει πόδι,αν το δεχτούν χωρίς την απόδειξη καλώς,αλλιώς πάμε για άλλα μακριά απο LG

Oχι οτι ειναι και πολλα τα λεφτα, αλλα αν εχει αγοραστει ονομαστικα, λογικα μπορουν να το βρουν.

Ψαχτο αμα δεν βαριεσαι. ;)

Δημοσ.

Ναι θα το πάω,απο eshop το χα πάρει.

Το θέμα είναι τώρα optiarc ή pioneer;Απο αυτά που πρότεινε ο blackstar.

Tell me your άπoψη liopyr :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...