Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ (Ποδοσφαιρο).


Krokodilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεα νικη με Ηρακλη και συνεχιζουμε να βρισκομαστε στην 2η θεση μαζι με ΠΑΟ. Στο 1ο ημιχρονο μπορουσαμε να δεχτουμε γκολ αλλα αυτυχως οι επιθετικοι του Ηρακλη ειναι αχρηστοι στο να βαζουν γκολ και δεν την πληρωσαμε.

Ειδικα ο Αγριτης απορω αν βαζει γκολ σε αδειο τερμα στην προπονηση.

 

Τωρα ομως ερχεται το κρισιμοτερο σημειο της χρονιας εως τωρα. 3 Ματς φωτια με Πανιωνιο εκτος εδρας, με Ολυμπιακο εκτος για το κυπελλο και με Ολυμπιακο παλι εντος για το πρωταθλημα.

Αν νικησουμε τον Πανιωνιο τοτε παμε καλα. Αν φερουμε ισοπαλια τοτε παλι καλα ειμαστε αλλα θα υπαρξουν δυσκολιες. Αν χαοσυμε ισως επελθει μια μινι κριση καθως σε 2 παιχνιδια με Ολυμπιακο ειναι δυσκολα τα πραγματα για πολλους λογους. Το καλο ειναι οτι στο 1ο παιχνιδι με Ολυμπιακο δεν θα παιξει ο Μπελουτσι και μαλλον και στο 2ο επισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...