sno0py Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 όσον αφορά τις 720 λογικά θα μπορείς να τις βλέπεις με οποιαδήποτε κάρτα. Για 1080 (δεν ξέρω και τι επεξεργαστή έχεις, αλλά υποθέτω κάποιον Χ2 άθλον) οι λύσεις είναι είτε να κατεβάσεις το μη δωρεάν core avc και να το χρησιμοποιείς με τον kmplayer παράδειγμα, ή να ακολουθήσεις τις οδηγίες από αυτό το σαητ http://nunnally.ahmygoddess.net/watching-h264-videos-using-dxva/Αν το δέυτερο το καταφέρεις θα εντυπωσιαστείς... (το δοκίμασα και παρατηρώ επεξεργαστή να δουλεύει στο 2-3% και κάρτα γραφικών 1-2% μέσα από riva tuner) βλεπω 1080 χωρις σπασίματα ενω παλιότερα αυτά δεν έλειπαν ενώ και ο επεξεργαστής δούλευε σε 30-50% Ε τοτε δεν το συζητω θα την φορτωσω με την μια και ας δω μικρες διαφορες αλλα μην ξεχναμε θα απελευθερωθει μνημη απο της ram γιατι την εχω ρυθμισει την μητρικη να παιρνει 512 mb η 3200 Εχω τον 4850e και τον ετοιμαζω να το φτασω κοντα στα ~3Ghz Θα δοκιμασω και αυτο που ειπες tnx φιλος
mihalakis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το δεύτερο που σου είπα θα δουλέψει μόνο με την 3200...
frenzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Τι περιορισμους γιατι η ποιοτητα που τις παιζει και η αποδοση ταχυττητα κλπ ειναι αψογη δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα στις 720p. E τοτε αν ειναι να μην μπορω να δω αυτες τις ταινιες με την χ1600 pro θα παραμεινω ως εχει στην 3200. κάποιους περιορισμούς που έχουν να κάνουν με την κωδικοποίηση των αρχείων, και το βασικότατο πως αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς μόνο τον MPC-HC για playback με υπότιτλους, ή σε άλλον player το standalone φιλτρο του MPC-HC αλλά χωρίς υπότιτλους.
sno0py Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το δεύτερο που σου είπα θα δουλέψει μόνο με την 3200... Α οκ thx φιλος για την διευκρινηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.