Προς το περιεχόμενο

Από SP3 σε SP2

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχω εγκαταστήσει το SP3 στα XP και θέλω να γυρίσω στο SP2, πώς το κάνω, αλλά να μην έχω προβλήματα με activation;

Σημειωτέον, ότι έχω σε cd το Service Pack 2.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Αν έχω εγκαταστήσει το SP3 στα XP και θέλω να γυρίσω στο SP2, πώς το κάνω, αλλά να μην έχω προβλήματα με activation;

Σημειωτέον, ότι έχω σε cd το Service Pack 2.

Ευχαριστώ!

Βασικά αν πιο πριν είχες εγκατεστημένο το SP2, φαντάζομαι πως απλά πρέπει να πας στο Windows Update και να επιλέξεις κατάργηση εγκατάστασης SP3, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως λειτουργεί αυτό στα XP, καθότι έχω Vista.

Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο θέλεις να επιστρέψεις στο SP2, αλλά anyway...

Τώρα αν όλη αυτή η διαδικασία γίνεται και με επαναφορά συστήματος, αυτό δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την μανία με το sp3 και θέλουν όλοι να το αφαιρέσουν.

Αν υπάρχει στην προθαφαίρεση προγραμμάτων καταχώρηση Windows XP Service Pack 3, τότε μπορείς από εκεί να το κάνεις Uninstall.

Δημοσ.

παιδια απο τοτε που εβαλα σπ3 το πισι εκανε σαν να ειχε γινει μανιακο....ειχε ταχυτητες ανταποκτισης γενικοτερα χειροτερα και απο βιστα

Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω τα οποια προβληματα με το SP3 μιας και περιεχει updates Που ετσι και αλλιως θα τα κατεβασεις καποια στιγμη. ενα πακετο με updates ειναι το SP3 τπτ το τρομερο

Δημοσ.

Δεν θέλω να γίνω κακούλης... αλλά αν κάποιοι XP Users δεν μπορούνε να συμβιβαστούνε ούτε καν με ένα SP3 στο ίδιο λογισμικό, δεν μου κάνει εντύπωση το οτι δεν μπορούνε να ανταπεξέλθουνε με ένα νέο λογισμικό σαν τα Vista...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...